Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 252
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 280
Това не е гледката от балкона ми , а пристанището 😜. Балкона ми е точно отсреща 🤫

# 2 281
Накапках си и още как!Даже след малко мисля да мина на ракия.Правих салата табуле ли беше,с домати,булгур,лук и магданоз.Чакам Недовършен да дойде да вечеряме.

Сиси,аз пък си ви представих вас с Беболина,ядейки ягоди и кикотейки се. Hug
Такваз гледка не мож ме изкуши,поне не за дълго.Не обичам вода и море,предпочитам си планина и тишина.И птички,и петли,и щурци.Слава Богу,поне в това отношение ми се е получило:grinning:

Вайче,как си, как сте с ТМ,беше споменала за проблеми ... ? Гушки за теб!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 20:00 от Layla•°

# 2 282
Лейла,в топа на класацията ми е твоята.И моята тези дни имаше изпълнения,но дори не искам и да си спомням.Само се моля,да не направи някоя беля,"гледайки" Шефа, докато работим!

# 2 283
Лайла, не знам как сме с ММ. Новите ми проблеми му дойдоха в твърде много, и не знам докъде ще стигнем. А, междувременно се боря и с тях като прасе с тиква, ама без успеха на прасето Simple Smile.
Понякога си мисля, че ако имахме дете, поне щях да имам за какво да се боря, някакъв смисъл. После си викам "патка, с патка, никое дете не заслужава такава майка и такъв живот, затова и нямаш". Та, каквото- такова.

А, ти, седни и говори с ТМ. Определете някакъв бюджет, примерно, който да е за теб/дома, абе да си имаш, и така ще е може би по-лесно.

# 2 284
  • София
Момичета, така като чета по актуалната днес тема ,  май всички заслужаваме една голяма обща виртуална прегръдка и по един общ виртуален задвратник. Revolving Hearts

Искам да опитам да сготвя крем супа от червена леща. Сефте ще ми е, но всички рецепти, които прегледах са с куркума, къри и т.н Не съм готвила с тези подправки и се притеснявам. Някой има ли идея с какво бих могла да ги заменя успешно?

Мързелота, все едно описваш моята щерка, но при деление на трицифрено с едноцифрено ( 3 клас е още) Laughing

# 2 285
# 2 286
Оох, колко вкусна мерджемек чорба ядох в турско, покапах се чак като се сетих сега Animal Pig
Яде ми се пържено неназовано, но не ми се пържи. Да видим кое ще надделее - лакомията или мързела.

# 2 287
  • Сф
Това не е гледката от балкона ми , а пристанището 😜. Балкона ми е точно отсреща 🤫
Извинявай, къде е тази гледка? Може и на лс, ако задавам неудобен въпрос. Просто ме грабна.
Изтървах ви тия дни. Но нещо не ми спореше нищо и не ми оставаше време. Не увесвайте нос.
И моят живот не е бил лесен, но гледам напред винаги.  Днес детето ми носи 2 шестици. Това не е често при нея и много ме зарадва! Живота си тече. Поръчвам пица аз и релакс. Няма кой да ме съжали или медал да ми даде, така че сама си се награждавам 😂🍸.Хайде лека ви вечер!

# 2 288
Всички липсващи да се явят! Heart

Тук!!! Hug
Мьос, не разбрах какво е станало, мога само да предполагам. Съболезнования. Hug

Всевъзможни видове суши обичам, а сашимита обожавам! Мога да ям дни наред, стига да има достатъчно количество и хубаво маринован джинджифил. Grinning Кой написа, че се "прежалва" да опитва сурова кайма? Аз, макар и да не опитвам такава вкъщи, да споделя, че другото ми абсолютно любимо ястие, което винаги поръчвам, стига да го има в менюто и ресторантът да вдъхва нужното доверие, е тартар! И рибен, и телешки. Това е последният, който ядох, сравнително наскоро.
Скрит текст:

Един идиот ми изкара ангелите преди малко- отне ми предимство, че и наду клаксона, сякаш аз съм виновна. Малоумник!

Писах, брисах, но изтрих и ще кажа само- била съм корпоративна кучка, впоследствие станах скучен и не- амбициозен служител, сега съм "отчаяна съпруга", както обичам да се шегувам, или казано с други думи- домакиня.
 Grinning
Такваз гледка не мож ме изкуши,поне не за дълго.

"И аз по теб!" Море обожавам, но бурно, сърдито, бучащо. Есен, зима, ранна пролет- това е времето, когато наистина му се наслаждавам.
Малко матРиал от вчерашната ми разходка. Днес нямаше, защото навън не е спряло да вали откак съм станала.
Скрит текст:

Панди, спокойно можеш да ги прескочиш. Аз правя разкошна крем супа от червена леща само с зеленчуци- каквито имаш в хладилника. Аз обикновено слагам картоф, морков, лук, чушка, може и резен целина, ако имам. Разварява се, пасирам и готово.

# 2 289
Панде, аз я правя като сварявам лещата, отделно задушавам спанак, после смесвам, слагам кимион и сол и ям. Много вкусно става!

# 2 290
  • Пловдив
Ох, нищо няма за гледане пак...а и не ми се рови по ТВ видеотеката.

Я кажете как беше...48ч преди полета ли можех да чекирам он лайн самолетен билет?

# 2 291
Любими мои, гуш голямо за всички! Ако има тотален неудачник в темата, моля всички след мен, даже е редно да оставите няколко празни места и тогава да се подредите зад мен! Мразя си работата, МРАЗЯ Я! Ненавиждам си тъпите избори и това, че съм "мека Мара" и се оставям да ме манипулират. Не виня никого, само себе си, щото съм смотла, която си зачерта с дебела черта всичките си  мечти и хукна да изпълнява чужди... Не се чувствам част от това, което правя, чувствам се неудачник. Добре, че самосъжалението бързо го избутвам, в някакви тъмни кътчета на съзнанието си и и сарказмът и самоиронията вземат превес, това ми помага да се съхраня. В противен случай, требе да си търся по-дебел клон и здраво въже, да издържи прелестното ми тЕло и да се люлна...
Смазана съм от каторжен труд последните дни, в добавка се прибирам и започвам да асистирам на майстора. Гръбчето ми е извън строя и пия по шепа обезболяващи. Не ходя на лекар, щото ще ми каже -почивай! Дообре, ще предам на МН! Имам чувството, че съм станала зависима от вечерната доза керосин с оптимизъм. Не мога без нея, а не бех такова пиянде Stuck Out Tongue Winking Eye Халапеньо вика - ще ти купя една каса воТка и искам да видя за колко дни ще я ликвидираш Joy Щото който работи като мъж, требе и да пие като мъж Joy
Да си знаете, нали, кой носи панталоните в нашата къща:sunglasses:

# 2 292
Провал в кухнята съм тази вечер. Тръгнах пица да правя, какво омòтах пропорциите на тестото, то стана по скоро пита с плънка. Моите грухчовци взеха, че я харесаха.

Каквото и да подхвана, все на терсене ми върви.

Много трудни за мен теми сте подхванали днес, съболезнования, Мьос, ❤️ прегръдка за всички останали.

Мисте, в къщи ли се прибра или ще си пролежиш в болницата?

# 2 293
  • Пловдив
Кармелота, знаех си че си мъжко момиче! Joy Heart Eyes

# 2 294
Карамелчик, гуш Hug
Люлянето само на онази морска люлка в комплект с мен. Стиснали чаша воТка в ръчичка. Се пак цяла каса ни чака Cocktail

Общи условия

Активация на акаунт