Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна!

• 85 233
  • 2 747
  •   1
Отговори
# 2 355
  • София
Бър, дано бързо се почувстваш добре от лечението и намериш читав хирург.
Моята тийнка и тя тръгна до мола сега да търси някакви чепици. Мисля, че някакви вански си е харесала. После очаквам да чуя каква ще е присъдата за харесаното. Да видим дали ще се споразумеем.
Фитнесите и на мен не ми харесват заради такива екземпляри.   

# 2 356
Ще карам колицата на автодоктор и ше се връщам пеша, щото е у кварталя. На връщане ше забърша и малката от даскало. Стискайте палци да ни не погне дъждът...

# 2 357
Откакто ви писах за банЦките на дедо Игрек, не спирам да се хиля сама, като тотално хахо, ама не мога да се запра, бе Joy Joy Бях я позабравила тази култова история и покрай триъгълника се сетих за нея. Приятелката ми разказва, че след почивката дедо Игрек закачил банските от кутюр на простора, а тя милата три дни ходила с мокри гащи, запленена от трендафилите Joy  Двойката маниаци са отдавна пенсионери, идея нямам на колко са точно, не съм им гледала личните карти. Да са живи и здрави и все така сексуални. Аз триъгълник и на майка ми не бих щавила. Питах моята, дали я е подстригвала преди кОлата, ама тя само изврещя като попарена котка и ми затвори Joy

# 2 358
  • Пловдив
Питах моята, дали я е подстригвала преди кОлата, ама тя само изврещя като попарена котка и ми затвори Joy
Grin Satisfied

# 2 359
  • София
Имаме едни семейни приятели, които са уникална двойка на близо 80 вече, но с чувство за хумор и истинско привличане помежду си.
Много весели моменти сме имали с тях и никога не съм чувствала възрастовата разлика.

# 2 360
Хахахаха, спри се, Карамело, на работа съм!

# 2 361
Ма Карамелооо.. ся тук сама кат зелка са хиляяя 🤣🤣🤪
Тва даже не мога да си представя някой изобщо да ме помоли за подобно нещо, камо ли да го направя 😁🤣🤣
Реагирах на разказа ти, тъй както из онзи ден на една “височайша” клиентка, която докато си прибира покупките в торбето ми казва- чикирай ми картата 😳 Аз съответно ама наистина у шок я питам- моля, аз да ви чекирам Лидл плюс ли? А тя, изумена също 🤣 от въпроса ми-ами, да! ми отговаря. Аз искренно се разсмях, тя го прие мн лично... че като ме метна и тя и мъжа и- да ви ..... шибания магазин... омръзна ми от вааас... да ви го .... Аз 14 години в чужбина съм билА 🤣🤣🤣🤣 Като тук не съм видяла 🤣🤣🤣 Аз вече със сълзи се смея, а те съответно избесняят още повече от реакцията ми 🤣🤣 Като заблъскаха в торбата тва сирене, тез яйцаааа и аз вече Край ви казвам.. Много се забавлявах да ви кажа 😂 Засегнатата изобщо и не чу, че ни е забранено да пипаме личните им неща, камо ли телефоните..Те, сигурно в Чужбината си ги менкат на разменни началА 🤣🤣
А сега докато слушам по Бг радиото как някакъв пее за някаква Идилия 😀нси мацааам. Щото тва дет ми причиняят на тръстиката тряя избие някъде 🤣
Показвам, Бърд, готова си
Скрит текст:
]/spoiler]
След малко почвам да завърша таз скица Карамеловата и заедно с на Фло, ще ви ги разпратя, другарки 🤗
С хиляди извинения за закъснелият ми поздрав към скорошните рожденници- бъдете здрави, здрави, здрави 🤗

# 2 362
Добре, ше се зАпра, ама кажете честно, неуместен ли ми е бил въпросът за подстрижката, щото дедо Игрек е казал, че е като гОра Joy
Сълзи ми текат...

# 2 363
  • Пловдив
13счи, ма начиии картината е топ! пак казвам! Simple Smile Туй в гняздото на комина е на Кро кресливата чайка, налЕ? Satisfied

Карамелооо...шшшшшшшшшшшт! Хахахах!

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 15:50 от mystic woman

# 2 364
Леле, 13, невероятна е! Чудна! Много, много ти благодаря! Kissing Heart

Карамелчик, стягай воТката, ще се люляме на люлката. Сиросче и Мистева и те да пристигват.

# 2 365
  • Варна
Аз съм на зелка ухилена и си мисля, каква чутовна смелост и какво доверие се изисква да повериш най- милото си в ръцете на сна'ата. Smiley Браво, това са истински близки взаимоотношения, откритост до крайност, няма превземки и пози.

Търти, и аз благодаря за невероятния жест. Simple Smile

# 2 366
Бърдче, поне стълбите да завършим и що годе да вкарам хаврата в пътя, само ако не ми дойдете на гости, ще ви се сърдяяя! Имам крещяща нужда, да ме зареждат положителни човечета! Heart ВоТката вкъщи не свършва!
И много моля, да ме извините за лигнята!

# 2 367
# 2 368
  • Пловдив
НачЕ...нинам, ама аз се предлагам за шофьор и стягам агитката за палата на Кармелота Kissing Face

п.п Ама се си мисля, че бабет не е била натюр пред снаата, нъл тъй??? Моля кажете ДА! Open Mouth Grinning

# 2 369

Общи условия

Активация на акаунт