Звездни компромати - Април' 23

• 306 296
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Berlin
Матю Пери не мисли добро за Киану Рийвс...Laughing

Не знам какво е писал, но щял да го маха от книгата, последно това ми излезе.

# 2 521
Матю Пери на няколко пъти в книгата пише, че велики актьори били починали млади (Хийт Леджър, Ривър Финикс), а Киану бил жив, как можело такава вселенска несправедливост. Тъпак.

# 2 522
Покрай скандала гледах филми на Джони,  някъде не го познах, такава игра. Сега не знам, с Пиратите са  изтърка някак, а и отпечатък май  остана. Дано се върне към сериозни роли. Неговите филми (в които участва) са не толкова популярни,  той има  роли,  дето няма да бъдат харесани от масата. Точно за това ми харесва, вече, че преди не съм го забелязвала , но  и аз нямах време да зяпам на млади години. Сега наваксвам.
 Антъни Хопкинс  от всякъде е титан. Минава Де Ниро за мен.
Ал Пачино  е също в звездните ми актьори.
 Младите са малко и имат още да се доказват.
 За Киану , за мен е нескопосен опит да го похвали, велик е още жив. Не се е получило ,не съм чела , от коментарите .

# 2 523
  • Berlin
На Джони Деп ли филмите не са популярни? 🤔

# 2 524
  • Враца
Е има и непопулярни филми.
Той като по-млад даже нарочно е избирал сценарии и филми от независими студия (не съм сигурна дали така се казва), за да играе различни роли ида не влиза в калъп.
ВсуЕ са му усилията, след като влезе в Пиратите и сега до края все ще е карибски пират, ама и парите там са други Wink $$$

Например един "Пътят към Невърленд" е непопулярен и доста хм.. скучен, нищо, че е еи с други известни лица.
Едуард ножиците също е доста странен и не се харесва на всички. Сигурно после ще се сетя и за други такива.

# 2 525
Тайният прозорец- запомних Деп с него.

# 2 526
Бих искала да собавя и Шон Конъри към великите по-горе. Много силно присъствие! У Джони Деп много ми харесва способността да се превъплъти - във Фантастичните животни направо не го понасях!

# 2 527
Гледайте Черна служба. Там Джони е просто блестящ! То не е само грима, цялата му игра е феноменална!

# 2 528
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Джони в "Защо тъгува Гилбърт Грейп", "Шоколад" и "Едуард ножиците" ми е любим.
Киану в "Скорост", "Критична точка" и първата Матрица.
Ривър Финикс в Индиана Джоунс и "Моя личен Айдахо" е бил голяма работа тогава, много жалко, че си е отишъл толкова млад без време. Хари Стайлс ми прилича визуално на него много.

# 2 529
Все пак Сър Антъни Хопкинс печели Оскар за 25 минутната си игра в Мълчанието на агнетата. Великан! Джони и Лео са ми другите двама любимци. Лео няма филм, в който да не ми е харесал. Яд ме е, че не му дадоха Оскар за друга роля.

# 2 530
  • София
Да добавя и Джак Никълсън.

# 2 531
Анастейша се завръща след дълго отсъствие с нова песен и нов албум:
https://www.youtube.com/watch?v=4KuDAo_8CdA

# 2 532
Да ѝ имам майтапите и мислите на Мила. Отишла на музей в чужбина, ама само за глюкофажчето мисли. Голяма елитарност и интелект, няма що…
Сигурно си мисли, че да обсъждаш медикаментозното си лечение е голям пробив за бг. Обаче изглежда тъпо и недодялано. Каквито искаш лекарства приемай, не е етично да ги обсъждаш в публичното пространство по много причини.
Почвам да си мисля, че животът ѝ извън медикаментите и така желаното отслабване и доста празен и безсмислен.
И проблемът ѝ никога не е бил до килограмите, а до чертите на лицето ѝ.

# 2 533
  • София
Риана
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Елизабет Олсън
Скрит текст:
Мишел Родригес и Джордана Брустър
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:

# 2 534
  • Berlin
Гледах малко клип на Наум и Теа, ама без звук. Теа по маниери удивително много ми напомни на Красимира Хаджииванова, не знам дали сте я гледали скоро да се обяснява за нещо в “Майко мила”, но същата работа с ръцете, главата. После ще го видя и със звук, ако не го загубя. Нещо за някакъв мейл е, рекламират хостинг.

Общи условия

Активация на акаунт