Звездни компромати - Април' 23

• 306 294
  • 2 824
  •   1
Отговори
# 2 535
  • гр.Пловдив
Някой има ли отзиви или инфо за концерта на Ерос Рамацоти преди 2 дни ?

# 2 536
Джони има уникални очи и устни има нещо индианско в него(май имаше такива корени, ако не бъркам). Но в момента и на тази снимка ми прилича на клошар.
Към невероятните актьори прибавям Де Ниро и Хопкинс-титани!
Няма индиански корени, това беше лъжа за реклама на "Самотният рейнджър". Бързо го разконспирираха индианските общности и се разграничиха от него. Сравнително често срещано е при белите американци да твърдят, че имат индиански корени, но нямат, Джони също.

Към списъка със страхотните актьори добавям и Даниъл Дей-Люис Simple Smile

# 2 537
  • Sofia
Някой има ли отзиви или инфо за концерта на Ерос Рамацоти преди 2 дни ?
Само положителни отзиви чета във фб и инстаграм.

# 2 538
Джони има уникални очи и устни има нещо индианско в него(май имаше такива корени, ако не бъркам). Но в момента и на тази снимка ми прилича на клошар.
Към невероятните актьори прибавям Де Ниро и Хопкинс-титани!
Няма индиански корени, това беше лъжа за реклама на "Самотният рейнджър". Бързо го разконспирираха индианските общности и се разграничиха от него. Сравнително често срещано е при белите американци да твърдят, че имат индиански корени, но нямат, Джони също.

Всъщност има от страна на майка му ако не се бъркам чироки , но беше официално осиновен от още едно племе   . Има биография за него от преди "Самотният рейнджър ,, в която се обясняваще , че заради това отказва индиански роли . Ако не се бъркам има още два филма където играе индианец , но там сюжета е тотално различен и покъртителен.

# 2 539
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хмм, не беше ли Киану с индианската жилка?
За Джони не съм чувала, за него бих казала, че има по-скоро джипси жилка.

# 2 540
Киану има хавайска жилка, доколкото си спомням, не индианска.

# 2 541
Точно,Киану има хавайски корени и китайска жилка от страна на баща му.

# 2 542
Има чероки корени Джони, също така германски и ирландски. Осиновен е от индианско племе, но не ми се занимава сега да търся кое беше. Кръвта му е смесица от кого ли не, то сигурно и на това се дължи чара му.

# 2 543
Джони Деп беше почетно осиновен от команчи. Истински индиански корени май няма.

# 2 544
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От толкова много смесици аз тотално се объркАх.
Важното е, че и при Джонката, и при Киану резултата е повече от
впечатляващ особено на млади години.
Скрит текст:

# 2 545
Единственото сигурно нещо, което се знае за индианската жилка на Джони е разказаното от него. Първата татуировка която си прави още като дете е на индиански вожд. По думите му е направена в чест на своята прабаба, която е била чероки , нещо, с което много се гордее. Татуировките му са като журнал и няма нито една случайна - името на дъщеря му, рисунка от сина му, името на майка му, една за Ванеса, една за дядо му и една за баба му. Има 3 или 4 с индианска тематика.

# 2 546
Илиана Раева е удостоена с приз за най-успешна и стилна българка “БГ МОДНА ИКОНА” 2023 в категория спорт

# 2 547
  • София
Малеее в лицето прилича на козунак.

# 2 548
  • Down south
Джони Деп беше почетно осиновен от команчи. Истински индиански корени май няма.
Ако има такива корени, то те не са известни.
Тук работата с индианските "жилки" не са толкова прости.

И като стана дума, Елвис Пресли е имал индиански корени.

# 2 549
Пра пра прабабата на Елвис по майчина линия е била чероки. Казвала се е Бял гълъб или нещо такова. Тя се омъжва за бял от френски произход.

Общи условия

Активация на акаунт