Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 608
  • 792
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
На мен ми е ден 11 след двойна инсеминация.
Чакам си датата за теста, но от днес започнах да усещам леки болки все едно ще ми идва, но не много силни. (Трябва да ми дойде след седмица) и док ми каза тогава да правя тест.
Нормално ли е леко да ме пристяга от време на време от ляво?
Аз съм на 12 ден след инсе и за момента нямам никакви признаци, ни на цикъл, ни на бременност, а като цяло си ме наболява преди цикъл. ( като изключим, че съм ужасно изнервена) Усещах периодично болки в яйчниците, но бяха първите дни до седмица след инсето. Слагате ли прогестерон вагинално? На мен ми изписаха веднъж вечер утрогестан, та сега се чудя до колко може да маскира М?
Здравей, аз съм с едно неуспешно инсе до сега. Бях на утрогестан като към 12-13 ден напрежението в гърдите намаля, а до 15тия ден съвсем спря и без тест можех да кажа, че е неуспешен опита. Винаги около овулация започва напрежение в гърдите, като 1-2 дни преди менструация то изчезва.
Стискам палци на всички и скоро да си пишем в другите теми!😊

# 301
Силно се надявах, че на 27 с двойна инсеминация, ще ви вдъхна надежда с успешен първи опит, но уви, дойде ми 3 дена преди датата за тест. Също като Freziq, напрежението в гърдите ми изчезна преди два дена и днес (след първия ни полов контакт след процедурата) ми дойде. Имах симптоми на бременност, но изглежда е било от дуфастона.
Мислите ли че има връзка? На вас какво ви каза доктора ви относно полов контакт след процедурата? Аз се притесних и не питах, а трябваше.
Продължавам напред с опитите… един ден ще стане 🤞

# 302
На мен нищо не са ми казали за полов контакт. Из форума съм чела, че на някои са им казали без, а на други го препоръчват.

# 303
Здравейте,  на 29ти юли инсеминация, пукнат фоликул на 30сти. Бухам Утрогестан 11сти ден и имам всякакви странични ефекти най-вероянто от него..Главоболие, много чувствителни гърди, смяна на настроения, гадене от вр на вр, болки в яйчниците и в кръста. Просто исках да измрънкам, защото няма как да знам дали е пмс или бременност. Трия сол на главата на партньора ми и злобея на морето обаче..Още 4 дена и пускам тест. Та така..казах си ги нещата. 😀. Стискам палци на всички и без нерви.

# 304
Силно се надявах, че на 27 с двойна инсеминация, ще ви вдъхна надежда с успешен първи опит, но уви, дойде ми 3 дена преди датата за тест. Също като Freziq, напрежението в гърдите ми изчезна преди два дена и днес (след първия ни полов контакт след процедурата) ми дойде. Имах симптоми на бременност, но изглежда е било от дуфастона.
Мислите ли че има връзка? На вас какво ви каза доктора ви относно полов контакт след процедурата? Аз се притесних и не питах, а трябваше.
Продължавам напред с опитите… един ден ще стане 🤞
На мен доктора ми каза да правим секс без притеснения, след инсеминация. Друго интересно е, че той дори препоръчва движение след процедурата, а не пълна почивка, тъй като движението помагало на придвижването по тръбите на "състезателите" до яйчника. Ние се пазихме 5-6 дни и тогава правихме секс, но все си мислех, дали няма да навреди ако са станали нещата. Секса не е противопоказен при бременност, освен ако няма изрична лекарска забрана, но при нас с репродуктивните проблеми, предполагам ще се съобразяваме повече...
След поредния преглед за този месец ще пропуснем инсеминация, каквото, такова. Останалите ще чакам да се похвалите след тестовете😊

# 305
Здравейте момичета, днес направихме първа инсеминация на 1 току що спукал се фоликул и на един още не. Ще слагам утрогестан 2 вечер ,имам лек дискомфорт след процедурата. Лека вечер и нека скоро темата да се напълни с положителни тестове!

# 306
Здравейте,
На мен ми е ден 11 след двойна инсеминация.
Чакам си датата за теста, но от днес започнах да усещам леки болки все едно ще ми идва, но не много силни. (Трябва да ми дойде след седмица) и док ми каза тогава да правя тест.
Нормално ли е леко да ме пристяга от време на време от ляво?
Аз съм на 12 ден след инсе и за момента нямам никакви признаци, ни на цикъл, ни на бременност, а като цяло си ме наболява преди цикъл. ( като изключим, че съм ужасно изнервена) Усещах периодично болки в яйчниците, но бяха първите дни до седмица след инсето. Слагате ли прогестерон вагинално? На мен ми изписаха веднъж вечер утрогестан, та сега се чудя до колко може да маскира М?
Здравей, аз съм с едно неуспешно инсе до сега. Бях на утрогестан като към 12-13 ден напрежението в гърдите намаля, а до 15тия ден съвсем спря и без тест можех да кажа, че е неуспешен опита. Винаги около овулация започва напрежение в гърдите, като 1-2 дни преди менструация то изчезва.
Стискам палци на всички и скоро да си пишем в другите теми!😊
Привет, аз вече не знам какво да си мисля. Два дена закъснение, правих тест за бременност от ранните още преди два дена - негативен( даже нямаше лека бледа чертичка), никакво напрежение ни в гърди, ни в яйчници, ни ниско долу, от време на време ми се гади, но това и без бременност ми се случва .. Ще си чакам чинно да ми дойде, спрях утрогестана още преди два дни, като излезе негативния тест … Не съм пускала кръвен тест понеже не сме в БГ, но като се прибера, ако още не е дошла М, ще пускам ..
Май ще ходим към следващото инсе …, на всички останали дано да се случи магията от първи път!

# 307
Здравейте, аз съм 13сти ден след спукан фоликул и симптомите от прогестерона започнаха да се заменят с ПМС, при мен е ясно изразено и специфично и мога да направя разликата. Все пак дали има шанс да има и ПМС и бременност? Утре ще направя тест разбира се, но се чудя тук какво се случва точно и най-вероятно няма 100% отговор. Ако не се получава с инсеминация, а всички показатели са добри има ли допълнителни изследвания или нещо, което да насочва защо не се случва?

Благодаря

# 308
Здравейте, аз съм 13сти ден след спукан фоликул и симптомите от прогестерона започнаха да се заменят с ПМС, при мен е ясно изразено и специфично и мога да направя разликата. Все пак дали има шанс да има и ПМС и бременност? Утре ще направя тест разбира се, но се чудя тук какво се случва точно и най-вероятно няма 100% отговор. Ако не се получава с инсеминация, а всички показатели са добри има ли допълнителни изследвания или нещо, което да насочва защо не се случва?

Благодаря

Това, което ми казаха и на последния преглед е, че шанса за успех при инсеминация е около 8%, а при инвитро е 30-33%. Реално дори и да няма медицински причини, при мъжа или жената е възможно да не се случи бременност. Въоръжете се с търпение и най-вече трябва да сме спокойни за да ни се получи. Стискам палци!

# 309
Шанса над 40 го дават около 4% в чуждите източници, което е доста ниска вероятност. Ще трябва да си преценя дали искам ин-витро и дали да е в Бг, натам ми клонят нещата. Но първо е добре да се успокоя, че последните 2 седмици са уау, едвам си изтърпявам тъпотиите, а съм на фест на морето с още хора и уж трябва да е весело. Тази вечер съм на Дует Авеню, искам да ги слушам от малка, а не съм 😀.

Утре ще намина да напиша резултата, но с такова пмс и 4 процента шанс ще е някакво мега чудо да е Да.

Асталависта засега

# 310
Не отписвай нещата още преди теста, кой знае може точно ти са си от тези 10 %, стискам палци 🤗
Шанса над 40 го дават около 4% в чуждите източници, което е доста ниска вероятност. Ще трябва да си преценя дали искам ин-витро и дали да е в Бг, натам ми клонят нещата. Но първо е добре да се успокоя, че последните 2 седмици са уау, едвам си изтърпявам тъпотиите, а съм на фест на морето с още хора и уж трябва да е весело. Тази вечер съм на Дует Авеню, искам да ги слушам от малка, а не съм 😀.

Утре ще намина да напиша резултата, но с такова пмс и 4 процента шанс ще е някакво мега чудо да е Да.

Асталависта засега

# 311
Здравейте, на моя близка й предстои снимка на тръби във Вита. Казали Сай да си сложи само свещичка профинит, тя не е попитала за пълна упойка и сега се чуди ако пожелае дали може да заяви на деня, тъй като й предстои в понеделник? Някой да е наясно с тази информация? И като цяло много ли е болезнена процедурата? Благодаря ви, предварително Simple Smile

# 312
Здравейте, на моя близка й предстои снимка на тръби във Вита. Казали Сай да си сложи само свещичка профинит, тя не е попитала за пълна упойка и сега се чуди ако пожелае дали може да заяви на деня, тъй като й предстои в понеделник? Някой да е наясно с тази информация? И като цяло много ли е болезнена процедурата? Благодаря ви, предварително Simple Smile

Здравей,  два пъти съм правила цветна снимка,  веднъж в частна клиника и там показа, че са запушени, но не ме боля нищо  - бях без упойка. Понеже се усъмних в достоверността направих втора снимка в Тина Киркова, без упойка пак и пак не ме боля, но се оказа както и подозирах, че тръбите са проходими.

Чела съм, че болката е мн индивидуална, да кажем аз бях с мн болезнен цикъл и абсолютно нито една процедура не ме болеше, или съм с висок праг на болка или не ме е страх достатъчно. Няма правилен отговор тук.

Не знам дали може да се заяви упойка на място, най-вероятно ако е кратка пълна не, защото се прави тест за алергии преди това. Да се обади рано сутринта във Вита и да пита е най-добре.

# 313
Моята снимка я правих във Вита, при д-р Василева. Аз имам една премахната тръба и съответно в дясно не пропуска и лява проходима. Нищо не съм си слагала преди снимката, нито съм пила обезболяващо, но е хубаво да хапне преди снимката да не й прилошее. Усеща се като болезнен цикъл и то за кратко, първоначално като вкарат контраста в матката, след това нищо не се усеща. Нека да си вземе превръзка, после може да потече от контраста, при мен нищо не изтече от влагалището. Като цяло аз съм с висок праг на болка и не съм ориентир, но си мисля че е търпимо и без упойка. При някои жени със запушвания и силно нагънати тръби може да р доста болезнено.

# 314
Здравей, Петя , ще ти кажа какво ми каза една лекарка - с тези инсеминации стреляме на сляпо, та ние дори не знаем дали имаш яйцеклетки, друго е при инвитрото.
След като ми го каза това (след втора инсе) си казах,че то има ли смисъл да продължавам ,но тя каза ,че всеки опит макар и минимален е шанс.
В момента чакам резултат от четвърта ,стискам палци и на теб! Blush

[/b][/b]

Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт