Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Промоции на книги - тема 17

• 41 884
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
"Ерове" ще продават книгите си с 50% намаление в събота и неделя - последните два дни от панаира.

# 571
Някой ще ходи ли на Панаира днес? Аз сварих вчера, но бях само да разглеждам и да разпитвам, днес ще купувам. Голям зор докато намеря щандовете на Емас, Ибис и Кръг, до Лабиринт така и не опрях след гадния дъжд, който се изля вчера към 17:30.

# 572
Някой ще ходи ли на Панаира днес?
Може би аз, защото така или иначе ще скитам в околността. Вече имам всичко, което исках, така че ще си купя най-много една книга още.

# 573
  • в сърцето на един мъж...

Книжната страна на чудесата - намаление -20%
Превръщаме юни месец в празник за малки и големи и предлагаме на читателското ви внимание над 120 заглавия с отстъпка от 20%. Очакват ви едни от онези детски книги, любими на редица поколения, както и настолни четива за родители.

Намалението важи само онлайн и е до изчерпване на количествата!

https://www.colibri.bg/promo/?utm_source=phplist1738&utm_medium= … D0%BF%D0%BA%D0%B0

# 574
  • София
Дъщеря ми е на балет и сме на 2 спирки с метрото от НДК, та сигурно ще скокна да ги видя тези Ерове, много изкушаващо предложение.

# 575
До кой ден вкл. е намалението в Озон? Не открих..

# 576
https://www.ozone.bg/onlayn-panair-na-knigata/
Цитат
* Промоцията е валидна от 29.05. до 05.06.2023 г.

# 577
  • София
Признаци на изчерпваща се наличност на дадено издание.
Имаше ли начин човек да провери дадено издание в какъв тираж е излязло? Т.е. да се ориентира като види някъде "ограничена наличност" (озон примерно) - да прецени дали е така или е трик? В повечето случаи се оказва истина - поне това което видях тия дни на панаира.
ПП: Най-лесно е да си поръчам всичко от списъка ми, но мястото в нас не е безкрайно а и не се знае дали ще я прочета като стигна до нея,...след година.

# 578
  • Бургас
Ако в някой магазин пише "ограничена наличност", това не винаги значи, че тиража се изчерпва. Понякога означава, че наличността в съответния магазин е на привършване.
Макар, че на мен ми се е случвало в Озон да пише "ограничена наличност" и след няколко дни вече да не се продава там, но да я има на други места. Случвало се е и в Озон да има книги, които в сайта на самото издателство вече са изчерпани.

# 579
Поръчах няколко книги и вече съжалих имам доста непрочетени. Confused

# 580
Поръчах няколко книги и вече съжалих имам доста непрочетени. Confused

Аз всеки ден съм на косъм да поръчам, но после се отказвам, защото имам един кашон непрочетени книги. Даже сега не ми е удобно да чета на хартия, защото съм с бебе, но желанието да имам още и още е голямо. Всеки ден разглеждам сайтовете, гледам кой какво си е поръчал в темите тук и още повече се изкушавам. Grinning
Само се чудя и на децата коя книжка да купя. Grinning

# 581
Аз вчера дори физически минах през Панаира и устоях нищо да не взема Simple Smile
Гордея се със себе си Simple Smile

# 582
Аз вчера дори физически минах през Панаира и устоях нищо да не взема Simple Smile
Гордея се със себе си Simple Smile
Е аз не можах 😀 Обаче си взех само една и за моя голяма изненада беше намалена на 5 лв.

# 583
И аз устоях. Взех само три книги за дъщеря ми

# 584
И аз освен Снежанката не взех нищо друго (имах нужда от някои канцеларски материали и съчетах с тях), но скоро ще имам други поводи за пазаруване, а и още се надявам Ташен да си направят лятното годишно намаление.

Общи условия

Активация на акаунт