Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Курс за бременни в ДКЦ-1 Пловдив

  • 1 356
  • 1
  •   1
Отговори
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 079
На  01.02.  в Център за бременни жени - гр. Пловдив започва нов курс за бременни. Центърът се помещава в ДКЦ - 1 (на Понеделник пазара).

Курсът е с продължителност 2 1/2 месеца. Майките могат да се запишат след 12 г.с.

Курсът включва физически упражнения за бременни (както и съвети за възстановяване след раждане), практически упражнения за грижи за бебето, разнообразни лекции от специалисти, които обхващат всички аспекти от отношенията родители - бебе, гледане на различни видеофилми за раждане и грижи за бебето, както и посещения на всички родилни домове в града, за да могат майките да решат къде искат да раждат. Атмосферата е дружелюбна и приятелска, а курсът се провежда много професионално. Бащите също са добре дошли.

Таксата е 40 лв за 25 занятия.

Центърът има и заемна библиотека за майките, която се състои от различни списания за бременност и майчинство, както и книги по тези въпроси.

Майките и татковците, които посещават курса, са поканени да се присъединят към Клуб на родителя към Центъра. Клубът на родителя има среща веднъж месечно, когато се провежда лекция по интересна тема и се обсъждат различни въпроси.

За повече информация - 032/65-11-52 - Център за бременни жени.

# 1
  • Мнения: 689
Hands Clap Аз като посещаваща този курс искам да кажа, че съм страшно доволна от всичко до сега, а и не се съмнявам, че и до края ще бъде така.
Доста неща научих оттам, а и посещенията на родилните домове внася допълнителна сигурност в мен за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт