Отговори
# 525
Как сте , дружки ? Да благодарим на Еда ,че позволи на многобройните си фенове да споделят щастието и . Пожелавам им дълъг семеен живот Grinning Heart
Не мога да разбера Онур с красавицата сега ли са на почивка или са спомени , защото тя май участва в някакъв ( тъп според мен ) комедиен сериал по Турската национална тв ...

# 526
Добро утро,момичета!

Сташа,Ели,Фили,благодаря ви за споделеното! Hug Flowers Hibiscus Two Hearts

Чудесен неделен ден с радостни преживявания ви желая!

# 527
# 528
Здравейте,момичета!

Откривам още снимки от сватбата...Sparkling Heart

и още снимки със Севда от сватбата..къде са я хванали да й правят цяла фотосесия.. Simple Smile

https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci§ion=search&z=video-1609276 … 32aee9e51fc7d6f67
https://vk.com/feed?q=%23sevdaerginci§ion=search&z=video-1609276 … 8637080b2746c3cdf

нови от Несрин

Скрит текст:

Скрит текст:

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 529
Добър ден!
Шевал и Еда

# 530
Добро утро

Стилистът на Еда

# 531
Добро утро,момичета!

Кафе, море и лято - идеалната комбинация! CoffeeNature Sun With FaceNature Sunny

Благодаря за новите снимки. Руткай е стилист както на Еда Едже така и на др.актриси.
Тъй като отдавна съм във форума и съм срещала снимки и с тях от различни събития!

Срещнах инфо..не знам колко е вярно...
diziturk |Турски телевизионни предавания и филми
12 юни 2023 г.
#diziturkHaber
📍 Най-вероятно Eda Ece ще се присъедини към състава на сериала #DirtyBasket. Актрисата преговаряше с Medya Yapım.

За сега са обявени само Айча Бингьол и Серкай Тютюнджу.Гледала съм ги и двамата в сериали.
Повече инфо от Бирсен А. на руски ез.
Скрит текст:
#DZMnews

💥💥💥 Объявлен новый сериал Айчи Бингёль и ее партнер!

Актриса сыграет главную роль в сериале #КорзинаДляБелья, подготовленном Medyapım для FOX. Айча Бингёль воплотит в жизнь персонажа «Сонгюль» в сериале, подготовленном к новому сезону.

Сериал расскажет историю группы женщин, которые работают горничными в роскошном поместье. События сериала начнутся с того, что уборщица по имени Мерьем выпрыгнет из окна на вилле, где она работает и покончит жизнь самоубийством. Загадочное самоубийство Мерьем больше всего затронет Сонгюль, которая работает уборщицей на том же участке и ее дочь Илкгюль, которая учится в университете.

Серкай Тютюнджю является еще одним актером сериала режиссера Мерве Гиргин под слоганом «Мы убрали их дома, а не их сердца».

Он подарит жизнь журналисту по имени Кахраман в сериале - он бесстрашный и расследует смерть Мерьем и сталкивается с событиями, которых он никак не ожидал.

✍🏻Бирсен Алтунташ

Желая ви слънчев вторник!

# 532
Здравейте дружки Hug Heart
Сташа, Злати Heart Eyes Heart Eyes
Хубава новина за Еда , особено в не комедиен сериал ,  но малко се съмнявам дали няма да си вземе почивка , все пак от 2018 не е спирала да играе и то в главна роля .

# 533
И през ум не ми е минало, че е стилист само на Еда Едже! Снимките са от сватбата на Еда Едже, видът му, по мои разбирания, екстравагантен и реших да го споделя!

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 10:24 от stasha_s

# 534
И през ум не ми е минало, че е стилист само на Еда Едже! Снимките са от сватбата на Еда Едже, видът му, по мои разбирания, екстравагантен и реших да го споделя!...

🤣 Стилистът се е " барнал" малко като булка...
Еда е прекрасна!

Новият проект с камериерките няма ли да е някаква версия на едно латино ?

# 535
Добро утро,момичета!

Сташа,не съм искала да те обидя.Просто реших да го отбележа за тези момичета,които не знаят.
Ели,май ще е адаптация по американския сериал - "Домашна прислужница".Не съм го гледала.

Nature Boom Сватбените сцени от ''Забранената ябълка'' се получиха чудесно дори на сватбата на Eда Едже! Nature Boom

...статията на руски език....
https://kinoturkey.ru/novosti/18745-svadebnye-sceny-iz-seriala-z … be-edy-edzhe.html

Известната актриса Еда Едже направи много успешна кариера благодарение на звездния си герой, който изигра в продължение на 6 сезона на „Забранената ябълка“. Това беше прекрасен проект в смисъл, че сериалът продължи дълго време, привлече милиони зрители и даде на Еда страхотно изживяване. Известната актриса, която се омъжи за любимия си баскетболист Буурахан Тунджер на церемония, на която присъстваха много известни имена, изпита голямо щастие. След като издържа успешно важен изпит за кариерата, тя започна и съвсем нова фаза в личния си живот.
Сериалът "Забранената ябълка" остана зад гърба си като голямо приключение, но следите му бяха отразени дори в сватбата на Еда Едже. Екипът на филма беше много склонен към тази подредба поради сватбените сцени, които се повтаряха много пъти в сюжета на проекта.

Биран Дамла Йълмаз, която гледахме в сериала като Кумру и Севда Ергинджи като Зейнеп, каза, че сватбените сцени в „Забранената ябълка“ са помогнали много за подготовката им. В резултат на това процесът премина гладко за тях.
Позовавайки се на сватбените сцени, Биран Дамла Йълмаз изрази:
Цитат
„Много сме свикнали със „Забранената ябълка“.

Севда Ергинджи добави:
Цитат
„Толкова сме свикнали със сватбите. Били сме на тържествата на много актриси, включително на Еда.“

Говорейки за факта, че актрисите, които постоянно носят булчински рокли в телевизионни предавания, тази мечта може да се сбъдне, Биран Дамла Йълмаз каза:
Цитат
„Явно ви става ясно, че ние сме повече и по-ясно осъзнаваме какво и както искаме. Преживели сме толкова много."

Имайте приятна сряда!

# 536
И през ум не ми е минало, че е стилист само на Еда Едже! Снимките са от сватбата на Еда Едже, видът му, по мои разбирания, екстравагантен и реших да го споделя!...

🤣 Стилистът се е " барнал" малко като булка...
Еда е прекрасна!

Новият проект с камериерките няма ли да е някаква версия на едно латино ?

Дано не е , защото преди няколко години правиха такъв римейк , май Дениз Байсал участваше и го свалиха заради рейтинг .

Здравейте дружки Hug

# 537
Доколкото разбирам, Биран Дамла има РД днес.

Май са съседи с Берк Октай.

# 538
ХАХА съседи като в сериала, ЧРД Simple Smile

# 539

Поздрав и от Еда.

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт