💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 16/

• 48 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Миднайт Газета

"Грешни са твърденията, че Керем Бюрсин сега продължава с живота си. Тези, които са навътре в нещата знаят, че той продължи още април месец миналата година, по време на тайните визити до Испания. Ловки папараци още тогава ги изловиха със Стефани Кайо подръка. "Ние се опознаваме" казва Стефани по повод взаимотношенията си с Керем Бюрсин. "Не с всеки, с когото се последваш имаш връзка", отговаря Керем, на въпросите отправени към него. Помолени, испанските фенки скриха пътуването му, но хейтърите не закъсняха със своя ответен удар и пуснаха пазения компромат. Нещата между ХанКерите отново претърпяха криза, феновете ближеха рани, а Хакан Сабанджъ видният плейбой милионер без работа и инфлуенсърката-преподавател Мехтап, тихомълком се наместиха в сърцата на двамата разделени."

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 15:57 от midnight__sun

# 166
Миднайт Газета много хубаво изпуска Каан. Както и много други газети, информацията се представя според интерпретацията на автора.

Снимките и интервютата на Каан и Ханде са налице за референция.

Спирам по темата, но си личи колко много заболя, когато Керем тегли чертата и даде да се разбере, че тази история за него приключи не само физически, но и душевно. Може да ѝ е използвал шрифта, но снимките с нея вече ги няма. Това, че си се пробвал с друг човек не означава, че си забравил предишния. Това не е продължаване напред. Каан и Стефани бяха част от такъв процес по забравянето. Сега обаче нещата са много различни, защото на следващата сутрин Керем вече с усмивка на уста започва снимки и направи точно това, за което много едновременно го молеха, но дълбоко в себе си не искаха да се случи - тегли чертата и продължи напред.

Аз също оставям нещата така, защото няма какво повече да се каже по темата.
Дано следващият е по-достоен от Керем и то с реални истории.

# 167
Гери, извинявай ама ти адвокат на Каан ли стана? Цял ден - Каан, Каан ... От 1л. ед.ч. ли имаш информация, какви са били отношенията на Ханде с Каан и имали ли са изобщо интимни отношения, ... че цял ден едно и също ... като казваш "А", кажи и "Б" или всичко е от Туитър и от рубриката "една жена каза..." ...  Stuck Out Tongue Winking Eye ( аз съм от хората, които не вярват, че Ханде и Каан са имали отношения, различни от чисто приятелски, сори .. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses )

Разбирам, че Ханде те дразни и ти разваля спокойствието ... ами прескочи я Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Ами и вие прескочете Керем с ироничните коментари и с подмятанията.
И не само вие, има и други, които го намират за нормално. Необходимо ли е?

В началото премълчах, но напоследък тези подмятания стават все по-явни.
И както преди време в една друга тема се обадих за Ханде, така и днес правя същото за Керем.

Защо да се очаква, че никой няма да го защити при положение, че на никой тук не му харесва същото отношение към Ханде? Защо се приема за нормално, че за него може, а за нея не? Доколкото си спомням преди време в същата тази тема се пишеше колко е лошо отношението към Ханде. А сега към Керем какво е?

Не е нужно да съм адвокат на Каан, за да видя преводите на интервютата с потвържденията на връзките и от двамата. Питат ги как им върви любовта и те отговарят, че всичко е наред. Защо да не считам, че е имало връзка след като идва от тяхната уста?

Дори няма вече значение какви са били обстоятелствата, защото връзката между Ханде и Керем е приключила.

По-скоро остава само разочарованието, че човекът, за който се пишеше с толкова любов, сега е обект на ирония.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 20:33 от Анонимен

# 169
Днес трябваше да стартира проектът на Ханде и Бурак, попадали ли сте на инфо дали проектът е започнал?

# 170
Смятам, че отношението към Ханде и Керем е еднакво. Новото се носи и за двамата, закачките също. Може ли всичко толкова лично да се приема?
Бих препоръчала както в старата тема, да се погледнем отстрани.

Няма да прескачам Керем. В основата си го харесвам и ще коментирам каквото сметна, че ми е интересно.
Харесвам ги и двамата и ако някой има предпочитания само към единия, то нека си пише, за който иска.

Тина, нищо не ми е попадало като информация.

# 171
  • София
Какво е трил Керем тази нощ не знам, но не е успял (или не е искал) да изтрие някои спомени. Сърцето не му дава да ги изтрие. Те са му спомен от едни прекрасни дни. От онова чудесно лято с неговата Аманъм. Те са се запечатали, като с индиго в сърцето му и няма изтриване за цял живот.  

Или тази снимка, която всички знаем, че е направена от Ханде. До вчера пишеше нейното име. Той изтри името на Хандемий, но успя ли да я изтрие от ума и сърцето си? Не вярвам. Защото винаги ще помни, че тя е правила снимката. Значи той оставя снимката, но премахва името на Бамби.  Така ли се поема по нов път в живота? Като децата, които си мислят, че като скъсат една снимка и въпросът е приключен.  

Не е премахнал и тези снимки. Като трие нека трие наред.

Ханде пък тайничко продължава да си пази една ръка, която я е милвала и прегръщала. Скрита там зад друга снимка, но все още си стои.

А колко още хиляди снимки си пазят, само те си знаят. Така че, тази история за него не е приключила най-малко душевно. И двамата все още не са мирясали. Знаем от опит, че така действа човек, когато го боли, а не когато е безразличен. Пък и историята знае много случаи на разделени двойки, които след време отново се събират. Затова е тази приказка: "Никога не казвай никога".

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 21:27 от БлагаВест

# 172

По-скоро остава само разочарованието, че човекът, за който се пишеше с толкова любов, сега е обект на ирония.

Опитах се да бъда деликатна, но явно това не е помогнало... Гери, не разбрах, но кой иронизира Керем?!? Това, че имаш мнение за някого или нещо, ирония ли е? Както преди сме защитавали Керем, не ни задължава сега да викаме "Осанна". Хайде да не смятаме Ханде за виновна само, при все че и Керем си има своята вина явно. Всички тук имаме свои собствени разбирания и усещания за това, което се случва. Някои го приемат за нормално, други не толкова, трети трудно свикват с мисълта за края на връзката и т.н. Но всички тук си обичаме и Ханде, и Керем, на които нищо човешко не им е чуждо... И в крайна сметка, това е хубавото на тази тема, че всеки си споделя нещата така, както ги усеща. И си мисля, че така и трябва да продължава да се водят публикациите - всеки да си изказва свободно мнението си, без да има разочаровани и сърдити от това...

# 173
След като всеки има мнение от всякакво естество (включително и неразбраното чувство за хумор, което естествено се приема твърде лично 😏) за Керем, аз също имам право на своето. Имам и право да го защитя, когато намеря за добре и сметна, че иронията и негативното отношение към него идват малко в повече.

Не се прекланям пред нито един от двамата. Нито един не е жертва. Но лекотата, с която се пише негативно за Керем и яростта, с която се защитава Ханде при най-малкия намек, са странни.
За мен това е всичко друго, но не и равноправието, което се прокламира.

Бъдете здрави! Няма да се намесвам повече, защото очевидно няма как моите виждания да съвпаднат с настроенията тук.

# 174
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет и от мен момичета,
Много емоции се вихрят тук! Mask Но това е добре, защото всеки е свободен да се изкаже и да сподели! Ill
Flowers Four Leaf Clover Вече няма значение кой крив , кой прав. Animal Baby Chick

Сега знаем , че ХанКер няма, но пък има спомените за тяхната споделена любов, както любовта на Еда и Серкан няма никога да загине. Purple Heart
 Nature Sparkles Обичаме и двамата, вълнуваме се от делата им и от новите до тях.
Важното е да са всички добре, на мястото което са избрали за сега!
 Flowers Four Leaf Clover Какво ше бъде само бъдещето ще покаже! Nature High Brightness

И двамата работят по проектите си и вървят по начертаният им от съдбата път!
Нека да продължим да си споделяме и отбиваме в нашия дом с любов, да намираме спокойствие и отмора с добри приятели!
Светли празници и приказно щастлива вечер на всички работливи пчелички! Heart Animal Bee Flowers Four Leaf Clover

# 175
Здравейте Animal Bee

Аз съм съгласна с всяко мнение отчасти и с никое изцяло. Joy Ако тръгна да репликирам на всяка от вас, ще изпишем темата. Joy Смятам, че всеки е свободен да си изрази мнението , без да го налага на останалите. Лично аз съм избрала да пиша с уважение и към двамата и да не задълбавам излишно какво точно се е случило и защо. Концентрирам се върху резултата в настоящия момент. Много от вас все още са в миналото, разбирам го и не ми пречи, но спорове не са необходими наистина. Вредите само на себе си по този начин. Смятам, че ежедневието ни е достатъчно натоварено, че да се натоварваме излишно и през свободното си време.

Оставям ви малко снимки (по традиция) като извинение за отсъствието ми предната седмица.

Скрит текст:

# 176
Flowers Herb Еха, ... в темата е вряло и кипяло.
Празнувайте момичета!
Няма мерило и равнопоставеност в човешките отношения, нито съдник ... той е Един и ние от вчера би следвало да се радваме и празнуваме. Знаете трудно се оттърсваме ...
Днес за мюсулманите е ден за покаяние ... измолват опрощение.
Нека всеки си прави своите избори.

"Колко са красиви женските очи знаеш ли?
Особено онези които не лъжат, не мразят, онези дето като се вгледаш в тях отиваш в друг свят. Онези женски очи дето един поглед е нужен за да се влюбиш, и едно примигване да ти залипсват. А щом не успееш да ги зърнеш за ден, за два ти става мъчно за тях. Тъжиш, че няма в какво да се вгледаш и да откриеш утеха. Така очите говорят. Особено онези очи дето обичат, истински  дето гори огън в тях и бурни вълни се блъскат една в друга. Онези очи дето крията душата на човека в тях. Само да видя красивите и очи..." Броди Грин

Revolving HeartsВсеки от тях ще намери пътя си, или ще намерят път един към друг.
Или - Или
Или преглъщаш егото си и сърцето ти е обичано, или прегръщаш егото си и заспиваш с него.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:16 от Yassy_N

# 177
  • София
Иска ми се да завършим деня с една толкова очаквана новина. Резултатите от последните изследвания на Мави са прекрасни.

Емилия Лантц вече е пристигнала в Кападокия. Очакваме и Керем да се обозначи от там.
Хайде на майтап да попитам, кой ли е "намачкал" чаршафите й. Да не изкочи някое "зайче" от този храст. Керем има вече опит с колежки по работа.

А тази снимка е от Мардин. Хубаво е момичето.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:28 от БлагаВест

# 178
Поли, страхотни снимки!

Марги...

Момичета, тук, с вас, спокойно споделям впечатления, мнения, усещания и се радвам, че всеки може да го прави.💞
С мненията си вие споделяте и частица от себе си и с това ви чувствам още по близки.💗 Не подтискайте индивидуалността си. Чудесни сте!

Благавест, благодаря за благата вест!

Лека и спокойна Светла седмица!

# 179
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт