Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
То стана никое време, ама да сложа кафе

Стана си нормално да не ме будят сутрин. Приготвям на Шефа кутията предната вечер и направо съм друг човек. Като изсъхне съвсем ще вляза в час.
марулета, ужасно е така. Дано има си има дни жената и не съвпаднат двете събития.
Трябва да се завлека до центъра и само  се размотавам заради времето. Тук грее, грее слънце и изведнъж така се изсипва, че нямаш време и крачка да направиш. Предния дъжд ме хвана до магазина, бях на 3 метра от входа и влязох вир вода

# 136
Добро утро! Желателно е да се явите на отчет, да не пращам форумна полиция да ви издирва. Макич си до късно, едно кафе няма кой да направи. Валето само се снима в оранжерия и се фука.
   Заовядайте!

# 137
  • при късмета
Добро утро!
Станала съм, ама се захванах тук с разни работи, че нещо май ще спира водата.Успях и да сготвя и да си полея разсада и да налея вода.
Щамбовата роза ме чака в офис на куриера, само да изключа котлона и отивам да я взема. Още малко ще изчакам да цъфне в 3 цвята, но ме увериха, че всички калеми са се захванали.

# 138
Добро утро!
Станах баба-леля на принцеса Heart Eyes

# 139
  • София/Севлиево
И аз вчера станах леля на един прекрасен Александър Simple Smile

# 140
  • Бургас
Честита принцеса в семейството ви,Лейди!
Голяма радост!

Тези дни ми бяха доста натоварващи.Да минават пустите му празници,че ще се свърша!

Ели е писала с мен!
Честит Александър!Да е здрав и силен като името си!

# 141
Честити Принцеса и Принц, Калинка и Ели! Да са ви живи и здрави! Голяма радост да носят на всички около тях!

Мм е в командирвока и аз се занимавам с неща, с които нито искам, нито трябва...

# 142
Ех, че хубаво! Честити да са бебчетата, Ели и Калинче! Здрави да са!

Вкъщи сме с Марти. Сготвих, измих чиниите, полях цветята, пуснах пералня. Толкова от мен. Чакам да стане време за сън на малчо и лягам с книжката.

# 143
  • в сърцата на децата <3
Ехеее, напълни ни се темичката с бебешоци ❤️ Живи и здрави да са 🥂🍀

# 144
  • при късмета
Еха, страхотни новини! Калинче, Ели, да са здрави и да носят много радост на всички ви!
Славе, не увесвай нос, кажи си тук, да ти олекне
Смърфи, понякога се налага
Ста ди, аз това за 2 дни го върша Joy
Ангелче, ти какво правиш?
Разходих се на пазар аз. Преди това си взех розата. За сега има със сигурност прихванати калеми, зелени са и трите и имат листенца. Да видим кога и как ще цъфне и тя.

# 145
  • София
Чух за бебета и ида!
Лейди, честита ви принцеса!
Ели, на вас честит принц!
Да растат здрави и силни!
❤️❤️❤️

Преди малко си дойдохме с влака, с Бубка и Смайли и ще се правим на софиянци тия дни.

Марулетке, съжалявам да прочета, че нещата при свеки не се развиват добре. ☹️
Избирайте чашка за следобедно кафе и сядайте!

# 146
Пу за мен първата от ляво!!!
   Честити бебета! Хубаво е да има нов живот! Да растат здрави и обичани и много безгрижни!

# 147
Честити бебчета, да са здрави, да хапват с апетит и да поспиват!
За мен втората в ляво.

# 148
Добро утро!
Ели честит Александър Kissing Heart
Мако ще чакам снимка на цъфналата роза!
Към домашния уют от Вале, от мен лоша снимка, но добро послание - здраве и дълголетие

Скрит текст:

# 149
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, много е хубаво
Голям кеф е да се наспиваш

Общи условия

Активация на акаунт