Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Да, да се наспиш е кеф!
   Вземам си кафе и се заравям в нета.

# 151
Спи ми се много, обърнах денонощието, ставам в 3 и в 21 вече съм труп...
В неделя мисля да поспя. В събота ще водя дребния да му направим изследвания, вече се полагали при навършени 13 години.

# 152
  • София
Тая сутрин кафето е от Смайли

Доста ме е притеснил той, но се надявам да е добре. Вчера по лекари бяхме. Има разстройство от няколко дни. Не често, но когато се изхожда, не е както трябва. Правиха му тестове за разни вируси и паразити, за радост няма. Обаче в изпражненията му бъка от бактерии. Което налага антибиотично лечение, лечебна храна, пробиотици. Иначе е веселяк, де.

# 153
  • при късмета
Добро утро!
Вале, да се оправя бързо Смайли
Грее слънце при нас, ще се скапе времето като се качим на вилата Joy

# 154
Добро утро!

Много сладък тоз Смайли! Бързо да му изчезнат бактериите! Вале, да не е ял нещо из градината?

Аз чакам за очен… не знам защо се записват часове, след като никога не се спазват… Този път съм сама, мм не дойде с мен, така че поне разширяването на зениците ми е спестено. Много неприятно е!

# 155
Стискам палци на Смърфи и Смайли!

# 156
Има намаляване на очното налягане, така че броим прегледът за успешен!

# 157
  • София
Браво, Смърфи!

# 158
Добър да е денят ви!
Смърфи Kissing Heart
На такова кафе не мога да откажа, даже се нареждам за допълнително Heart
Вале споко, случва се, ще мине и това!

# 159
  • при късмета
Смърфи, радвам се за подобрението

# 160
Смайли е прекрасен! Скорошно оправяне!

Смърфи, и аз днес бях на очен лекар с Гого. Разшириха му зениците. Диоптърът е пораснал. Явно съм направила физиономия, защото ми беше обяснено на дълго и на широко, че в момента расте и е нормално да се сменя и той- растял черепът, оттам- очните ябълки.

# 161
Всички болести от хора и бивотни-къш!!!!!
   Аз вчера си засадих краставичките.Днес са весели.Пържа огромна купа тиквички и пия джин с тоник.
    Вале, видях роклята на Мими в другата тема,красота е таз девойка!

# 162
Днес сложих още 5 домата, подарък от съседа.
Котката вчера беше неспокойна, очаквах бебета, но не очаквах да са на изложба. Даже не се е опитала да ги скрие, не че ние я видяхме в началото. Сигурно поне пет пъти сме минали край нея без да реагира. Едно не оцеля, но другите 3 са пушка. Тя милата е толкова спокойна, даже не ми посегна при опит да и помогна с дребосъчето. Стана два пъти да хапва и до тоалетна и тогава ги броих.

# 163
Честити бебчета!

# 164
Скоро да ни ги покежеш, Джйми!

Общи условия

Активация на акаунт