Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 271
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник, момичета! Хубав празник е, дори и няма именици около вас!

Да е честита и Божидара! Рачето щеше да е много щастлива!
Аз също участвам в подаръка.

# 211
  • в сърцата на децата <3
Честити да са всички именници!
Силно съм "За" да вземем подаръче за Божидара.

# 212
Честит празник момичета!
Да са честити носещите името, армейците и всички с храбри сърца Heart

# 213
Честито Джейми! Живи и здрави! Гроги съм.

# 214
  • София/Севлиево
Честито на всички празнуващи.
Аз също ще се включа към подаръкът, който го организира да драсне на ЛС да се доразберем.
Тия дни ме няма,вчера станаха 18 години без мама.Колкото обичам май,толкова го и мразя.Но пък се задават р.д.на ММ,имен ден на мен и баба и няколко почивки.
Лека вечер.

# 215
  • гр.Варна
Минавам набързо за да кажа ,че и аз съм за подарък.Напрегнато ми е ,но друг път ще споделя

# 216

ма ко тази година вече са прекрасни да се похваля.
Плами 76 сподели да ти олекне.
Имам курсова задача част, от която включва лекарство Карпрофен, дали от час не разглеждам листовки и не чета противопоказания.

# 217
  • при късмета
Друго си е на широко за карамфилите. И аз вчера си пренесох на вилата

Обаче си счупих единия цвят на щамбовата роза като я пренасяхме. Направо се разрешава от яд, от години не ми се беше случвало. Опитахме го с домакинско фолио и се моля да се закрепи. И доматитО насадих. Махнах ме едни метални конструкции пред площадката, направо му се такова таковата на мъжа ми. Обаче разчистване да я продължим. Кипи усилен труд

# 218
Тъкмо видях снимките във фб. Цветната лехичка е много, много красива.

# 219
  • при късмета
Сетих се, че бях обещала лампите да покажа

И гипскартон ще има на тавана

# 220
  • София
Браво, Ма ко, много добре става.

И аз днес насадих външните домати. 30 броя. В оранжерията са 70, значи общо 100.😁И мулчиращите пътеки сложих, мога с токчета да  ходя из градината вече😁
Краставички и тиквички насадих.
Как ти е крака, Ма ко?

# 221

Добро утро от мен!Страхотно става,Мако!Ама и много труд хвърляте!
Аз днес съм на работа, ММ е във Варна.Мидлв да мина да взема една две опаковки тебеширена боя и да префасонирам следобед едни секции под навеса,че ме дразнят.А и да си занимавам мозъка с нещо.
   Бяхме във Вършец, на юбилей на зет ми, много хубаво беше. Видях си племенника, нарадвах се на двуметровото ми дете, много го обичам!
    Аз съм със скромните 20 краставички и 5 тиквички.Чакам знак за бамята от Джейми.
   Обаче нещо ми яде листата на краставиците,като че ли охлюви.Дайте акъл ,Ве/аниш май се казваше препатата

# 222
Mарулетка, питах и аз колегата. Потвърди, че бамята се сади, когато цъфти акацията. При нас вече е цъфнала. За краставиците- правилно си се ориентирала. Можеш да замениш изядените стръкчета с нови, че изядените нямат спасение.

# 223
  • София
Привет, момичета!
Да е здрава малката Божидара, за радост на родата.
Бройте ме и мен за подаръка.

# 224
Добро утро другарки мили!

Прекрасни цветя си имате!
Ние умуваме пак да посетим аграрното шоу където се срешнахме с настоящия крал, тогава още принц. Добре, че предлагат електрически скутери за инвалиди... много ми е неестествено, обаче цял ден не мога да изкарам на патерици. Пълен рок енд рол съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт