Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Ladybird пу за мен кафето, днес поспах и само едно изпих набързо.
ма ко много добре ви се получава къщата. Как е положението с контузиите?
Вчера имахме годишнина от сватбата, миналата година си подарих пералня за апартамента, тази за къщата. Шок беше че за една година дизайна е коренно променен. Тъкмо научих мъжете сами да се оправят и се оказа че и аз трябва да разучавам програмите. Взех си и уред за сушене на плодове, отдавна обмислях покупката ама сега трябва да му търся място, че  никак не е малък.
Да се похваля защо по никое време пиша. Днес е денят на ученическото самоуправление. В три от шесте часа съм ученичка Simple Smile Ученик от класа преподава урока.

# 226
  • при късмета
Добро утро!
Докато се натуткам и се качи снимка, кафето дойде.
Краката ми са горе долу добре. Обаче ръката си разпорих на една арматура. Само минах покрай нея, не съм я пипала Joy
Доста работа свършихме.  Отпред имаше 2 метални конструкции, явно баня и лятна кухня, едното преместихме, другото замина в комшиите да разчистим, че да продължим площадката до края. Вътре стените са окончателно готови. Останаха камъните в кухнята, ама тях първо с цимент ще фугираме като правим площадката, натам другото. За тези без ФБ
Скрит текст:

Калинче, много е интересно на това шоу. Измислили са хората как да имат всякакви посетители. На теб не ти ли предстои махане на тези патерици, какво казват докторите?
Джейми, да сте още дълго заедно
Кажете какво да вземем за Божидара? Една приятелка живее до магазина с лъжичките, има налична с името, взех я. Нямам представа какво има и от какво има нужда и освен ваучер за Хиполенд друго не ми идва на ум. Давайте предложения

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:22 от ма ко

# 227
  • София/Севлиево
Добро утро.Аз оцених подобаващо ваучера, който ми подарихте, когато се роди Росен.Мисля че всеки би се зарадвал на такъв.

# 228
Не се и съмнявах, че ще приемете идеята за подаръка с отворени обятия! ❤
Лъжичката е много различен и уникален подарък. Когато храня Марти навън, винаги я нося и който я е видял я харесва.
Много добре, че си взела за Божидара.
Аз съм За и за ваучер.
Ще определяме ли сума или кой колкото ти изпрати?

# 229
  • при късмета
Ако е кой колкото изпрати, няма къде да ги нагласявам после. Като решим какъв ще е подаръка и сметна цялата сума, ще я разделя на желаещите и така. За ваучер 150лв. мисля, че са добре. Още важат други предложения или сума, ако остане ваучера

# 230
Джейми, горчиво! Дълги години да сте заедно. Днес и аз искам да съм на ученическата скамейка до теб. Звучи интересно.
Лейди, забавлявайте се.
За Божидара и аз съм за ваучер.
Хубав ден от мен!

# 231
Привет!
Къде ми трябваше да купувам листа лапад за сарми.... омммм!

Според мен, ваучер ще е по-добре! Лъжичката е много добър подарък, но и доста личен. Мисля, че дъщерята на Рачето има повече нужда от финансова помощ.

Калинка, а доФторята какво казват за последващото лечение? Нали някакъв ортопед беше предложил операция след като свърши сегашното лечение?

# 232
Смърфи. Лапад може да се наготви и по друг начин, освен на сарми. Аз си отядох този месец.

# 233
  • при късмета
И лъжичка и ваучер ще е подаръка

# 234
Смърфи. Лапад може да се наготви и по друг начин, освен на сарми. Аз си отядох този месец.

Отиде то... ще знам за следващия път.

# 235
Сметнете и мен за ваучер.
  Джейми, да кажеш после как е минал денят.
  Честита годишнина!

# 236
  • при късмета
Добро утро!

Какъв е този студ брееее! След 10 дни море ни чака, дано там е добре. Та по този повод ще трябва да взимам бански за мен и Шефа, че и двамата сме с различни размери от миналата година. Хич не ми се връзва с времето Joy

# 237
  • София/Севлиево
И ние на 19.05 отиваме на море,то че няма да става за къпане няма,ама поне да не вали и да е топло за разходки...

# 238
  • в сърцата на децата <3
По това време на море... Само Бали 😂 Или Малдиви примерно, въпреки че и там не става вече. Ако е по нашето море - средата на юни най-рано, иначе е прекалено студено дори за ентусиасти като мен.
Добър ви ден и заминавам пак на тръстиката, че не мога да издрапам, толкова работа ми се струпа на главата...

# 239
  • при късмета
На Халкидики отиваме ние. Ходили сме няколко пъти по това време и е добре. Надявам се и тази година да е така. Тази година покрай смяната на у-ще на Шефа, отиде и юли, нищо не може да планираш, а тук намерих дупка за седмица с 1 пропуснат учебен ден и веднагически се възползвах. После август и началото на септември, ще го мислим.
Ангелче, една приятелка в момента катери върхове в Перу. Там тепърва започва да вали сняг, сега в южното полукълбо отива към лошото време. Малдивите от ноември до февруари, проучила съм аз Joy

Общи условия

Активация на акаунт