Нашите кухни - тема 94

• 49 869
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
По-добре качи снимка

# 601
Това, че е от МДФ няма значение. Важно е какво е покритието върху плоскостите.

Ето такова е

# 602
Съмнявам се. Може да има някакви полиращи восъци за дребни драскотини, но трябва да се търси в специализирани магазини. Питайте производителя, може те да знаят.

# 603
Дойде времето за ремонт на кухнята. Изключително нефункционална е. Всичко е сбирщок и правено за временно ползване, уж. Искам да сложа някакви шкафове на едната стена, но не си падам по стандартите.
Това значи ли че искаш нещо нестандартно или просто не харесваш обикновените евтини шкафове и искаш нещо по-модерно? Може да си поръчаш всякакви модулни шкафове според размера на помещението и дори да си поръчаш самохвратички отделно по вкус. Според мен добре ще стои нещо с по-малко модули, да не е много насечкано, а и в големи шкафове ще ти е по-лесно да си подредиш нещата. Но ако и в новата кухня се оставят така много неща на открито пак няма да си доволна от визията. А там където е масата може да си сложиш диванче и масичка която да не е чак толкова ъгловата.

# 604
... Не искам шкафове от стена до стена/таван. Имам един комин, който много ми пречи, но не мога да махна...Искам да изхвърля всико, с изключение на печката, хладилника, пералнята и микровълновата. Приятелка ми направи проект с икейската програма, но аз още се чудя, дали това е най - удачния вариант.
Скрит текст:

[/quote]

Елказелка, като ти гледам кухнята едно към едно с моята. Имах подобни изисквания преди 6-7 години, като я правих.. Но в последствие практичността надделя и извиках мебелист, измери и сложи и горе шкафове, не съжалявам въобще...Дори пак не ми стига мястото.. В момента не съм там, да ти снимам, прикачам ти снимки по време на ремонта...

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 17:14 от Gallaa

# 605
  • София
Разликата е че твоя комин е голям и без проблем се лепят шкафовете около него, нейния е малък като моя и или трябва да влезе във шкафа или да прави лавици, или да загуби място и да го затвори между шкафовете.

# 606
А какво пречи малкия комин да е направен допълнително по- голям(с гипсокартон), за да стане по- съразмерен за новите шкафове?

# 607
  • София
😂 Губиш място в и без друго мини кухня.

# 608
Лично- нищо не губя, но идеята е страхотна, за да се получи по- красива, модерна и функционална кухня. Simple Smile Бих я използвала.

# 609
Не го виждам като по-малък аз.

# 610
  • София
Ми при мен ъгловия шкаф е така вътре,вместо да имам дупка обрамчена с гипсокартон
Скрит текст:

Тета на картинката нещо като 30х35пишеше... Вярно моят май 25на 25 беше🤷‍♀️ 😂
Може и да затвори ъгъла с етажерки, за дребни уредчета, подправки... Нещо... .. Варианти има. Ама на икеа на вс отгоре са им малко по-дълбоки шкафовете, което в случая може да не е плюс.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 18:03 от Angel_Dust

# 611
  • София
Опитах се набързо да направя каквото имах предвид. На стената до вратата е хладилника (издаденото черно) и до него шкафове отгоре до долу, но плитки като горните с ширината на колоната. Програмата няма много шкафове и уреди, защото е платена и направих каквото можах с подръчните колкото да се види идеята. Първата печка е пералнята, после мивка, печка и шкаф които могат на тази стена да се наместят както ще е удобно.

# 612
Елказелка, и при мен има комин в ъгъла, но се получи практична и удобна за нашето семейство кухня!
Пералнята бих скрила зад вратички задължително, печката ще я пусна за продажба и ще купя такава за вграждане!
И според мен трябва да има повечко шкафове за да се скрият всички джунджурии и натурии!

.

# 613
Опитах се набързо да направя каквото имах предвид. На стената до вратата е хладилника (издаденото черно) и до него шкафове отгоре до долу, но плитки като горните с ширината на колоната. Програмата няма много шкафове и уреди, защото е платена и направих каквото можах с подръчните колкото да се види идеята. Първата печка е пералнята, после мивка, печка и шкаф които могат на тази стена да се наместят както ще е удобно.

Страничен въпрос, с коя програма е направено?

# 614
  • София
Аз ползвам home by me онлайн безплатна, има прилична библиотека.

Общи условия

Активация на акаунт