Нашите кухни - тема 94

• 49 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря за съветите и идеите! Ще мисля и ще покажа скоро, надявам се Simple Smile

# 616
  • София
Някаква 5D това с зелената къщичка е логото на програмата.

# 617
Хладилника до вратата точно не го виждам аз. Както и аспиратора в средата на горен ред...

# 618
  • София
Аспиратора няма проблем да е в средата.

# 619
Някой има ли мнение и наблюдения тези аспиратори, които са за пълно вграждане дали парата влиза вътре в шкафовете? Има модели, като този, който е със стъкло и целта му е да предотвратява това да се случва, но цената му е и доста по-висока от другите.

Чудя се между такъв или телескопичен.

# 620
Никога не ми е влизала пара в шкафа.

# 621
Не е нормално аспиратор да изуска пара в шкаф при всичи модели, някой те будалка ако ти продава специално такъв дето уж предпазвал точно от това.

# 622
Ами майстора така се изказа, може и аз да не съм разбрал правилно. Но и във видеото на производителя така го рекламират, че предпазва шкафовете от влага.

# 623
Ползвам аспиратор за пълно вграждане от година. Влага в шкафа не съм имала никога.

# 624
Ами майстора така се изказа, може и аз да не съм разбрал правилно. Но и във видеото на производителя така го рекламират, че предпазва шкафовете от влага.

Това е свободно издигаща се пара, а не пара под налягане и затова няма как да навлезе в затворен шкаф през някаква минимална пролука от 1мм. Единствено може, ако вариш някаква грамадна тенджера с бурна пара и без капак, незасмуканата пара да кондензира и да овлажни повърхността на вратичката, но отвън.
Иначе  това капаче може и да осигурява някакво по-добро насочване на въздушния поток, но в никакъв случай не е решаващо предимство. Ако го има за малко пари е ОК, но да се набуташ с голяма цифра заради него е безсмислено. Особено ако си взела мощен аспиратор, тогава всичко заспива.

# 625
Моят е за пълно вграждане и не влиза пара в шкафа изобщо.

# 626
  • Раковски
Вчера завърших туй нящо,  според вас колко дни бе монтажа?

# 627
Вчера завърших туй нящо,  според вас колко дни бе монтажа?
Ако си я правил сам - 2 дни.
Ако си имал един помощник и всичко е било разпробито предварително - може и за ден. Simple Smile

А ние ще сменяме 2 корпуса долу, защото мивката текнала, влизало в чекмеджетата... абе беля от кота нула Simple Smile Simple Smile Ама тва да е драмата, ще се преживее...

# 628
  • Раковски
Де да бях толкова бърз... Инак сам я монтирах.

# 629
  • София
Вчера завърших туй нящо,  според вас колко дни бе монтажа?
Може ли да ми кажете стартовата цена за изработка и монтаж на една такава кухня? Знам,че зависи от много неща,за това питам за базовата ниска цена. По броя шкафове съдя,че размерите са близки с тези на моята и искам да се ориентирам за стартовите цени.

Общи условия

Активация на акаунт