Нашите кухни - тема 94

• 49 868
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
За сам, сигурно 4-5 дни е отнел монтажа. Бая голяма кухня е.

# 631
  • Раковски
Вчера завърших туй нящо,  според вас колко дни бе монтажа?
Може ли да ми кажете стартовата цена за изработка и монтаж на една такава кухня? Знам,че зависи от много неща,за това питам за базовата ниска цена. По броя шкафове съдя,че размерите са близки с тези на моята и искам да се ориентирам за стартовите цени.

Мога да дам някаква ориентация, но може да ви заблудя. Цената на тази и други кухни зависи от материалите и обкова. Тук имаме боя, 9 чекмеджета, килер и всичко най-горе са вдигащи врати.

# 632
Де да бях толкова бърз... Инак сам я монтирах.
Нищо ти няма Simple Smile Разсейвал си се със странични занимавки Simple Smile Simple Smile Стегнато се работи Joy
Единия ден сглобяваш всичкото шкаф, на 2рия ден наместваш, нивелираш и слагаш плотовете.
Айде ако си сам ти давам още един ден за вратичките, че са пинкави. Даже и дръжки няма. Ама иначе по-бавно вече е само да вкараш елемент на тежест и сложност Simple Smile
Скрит текст:
ММ ако го оставя повече от 2-3 дни да се занимава с тая кухня ще хване гората Simple Smile Simple Smile
Не си видял как се прави баня за 2 уикенда. Кухните са чудни Simple Smile
(обмислям го за занаят като ми писне настоящата работа, която няма нищо общо)

# 633
  • sofia
Духи, то в тая работа разправиите с клиента са по-времеемки, от свършването на работата. Единия трябва да уточнява нещата с клиента и твърдо да парира идеи и хрумки, след като всичко е уточнено 😂

# 634
  • София
Вчера завърших туй нящо,  според вас колко дни бе монтажа?
Може ли да ми кажете стартовата цена за изработка и монтаж на една такава кухня? Знам,че зависи от много неща,за това питам за базовата ниска цена. По броя шкафове съдя,че размерите са близки с тези на моята и искам да се ориентирам за стартовите цени.

Мога да дам някаква ориентация, но може да ви заблудя. Цената на тази и други кухни зависи от материалите и обкова. Тук имаме боя, 9 чекмеджета, килер и всичко най-горе са вдигащи врати.
Да,знам и го разбирам това,за това изрично казах,от къде стартира цената,с най-ниския клас материал и най-обикновенни панти и чекмеджета.
Ще дам да се изработва една мебел (когато стане готова в друга тема ще се хваля,защото толкова откази прочетох ,изслушах докато намеря хора ,неплашещи се от предизвикателствата ) и искам да ми изработят и кухнята,но влязохме в семеен спор за цената,която дадоха за кухня. Според мен е ок,но мъжа твърди,че е прекалено,за това искам да се ориентирам.

# 635
  • София
За гърба за кухнята се колебая между плочки и принт стъкло. Търся да намеря цените за принт стъкло,но в нета не намирам. Някой дали е поставял скоро гръб с принт стъкло,какви са цените в момента?

# 636
Здравейте,
предложете ми фирма, която се занимава с изработка по индивидуален размер на дървени плоскости - дъб/орех. Трябва ми за работен плот с дебелина 3-4 см. Благодаря!

# 637
  • Раковски
Здравейте,
предложете ми фирма, която се занимава с изработка по индивидуален размер на дървени плоскости - дъб/орех. Трябва ми за работен плот с дебелина 3-4 см. Благодаря!

Да разбирам, че ви трябва плот от масив ли?

# 638
И аз съм за Бланко,висок клас мивки са.Препоръчвам след като плота ще е технически камък да си вземете мивка за монтаж под плота-имат всякакви комбинации и цветове.Визията е изчистена, а и подръжката е много по-лесна.

Такава сме избрали. Да

# 639
shadowman, да, точно, както и гранит за работен плот и цокли към него.

# 640
# 641
Здравейте,
Ще слагаме вградени газови котлони.
Искам отзад зад тях да сложим закалено стъкло, за да не прогори гърба на кухнята.
Имате ли някакви идеи? Гледах принт стъклата, но не знам дали са удачен вариант.
Имате ли някакви идеи?

# 642
  • Раковски
Ако големия котлон е отпред няма да се нарани гърба (ако е от пдч). Закаления гръб би трябвало да издържи, но как ще изглеждат нещата, гръб-стъкло-гръб?

# 643
Моят гръб зад газовите котлони е инокс и идеално продължение за аспиратора отгоре.

# 644
  • Раковски
Винаги сме ги правили от инокс.

Общи условия

Активация на акаунт