Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 010
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Аз мия съдовете. Бих искала да става по- бързо и по- леко.

# 226
Съдовете ги мия основно аз, но и съпругът ми се включва поне веднъж седмично.
И на мен ми се иска нещата да стават по-бързо и по-лесно. Също така ми се иска на българския пазар Fairy да е със същото качество като на гръцкия. От години мием с препарат от марката, при всяка възможност се запасявам с него от Гърция, защото се убедих, че качеството е в пъти по-високо.

# 227
Обикновено този, който мие съдовете сме Аз и миялната Simple Smile Определено е хубаво ако има кой да те отмени. Щеше да е хубаво да прекараме по-малко време на Мивката.

# 228
  • Сандански
От миналата година използваме Fairy, и наистина се усеща качеството и пяната пред другите препарати.

# 229
В моето семейство съдовете ги мия Аз, а понякога и съпруга ми. 😊
Но обикновените препарати, трудно премахват упоритата мазнина.
Затова бих искала да се премахва по-лесно и до блясък.

# 230
Аз мия съдовете, бих се радвала ако става по-бързо и лесно, понякога е наистина досадно, когато има по-упорити мазнини...

# 231
  • Вдън горите тилилейски
В къщи съдовете мие основно съдомиялната Simple Smile
Но уви не успява да се справи с всички съдове и се налага да и помагам за някой неща - пластмасови кутии, кристал, дърво и др. А това признавам си е голяма досада Simple Smile

# 232
Аз мия главно съдовете вкъщи , тъй като съм с две малки деца и със сигурност ми се иска да се измиват по-бързо . Кожата ми е доста чуствителна и се изсушава след дългото стоене на мивката . Повечето чинии мия с по-топла вода ,тъй като не успяват да се измият достатъчно с  хладка вода !

# 233
Редуваме се за чиниите. Естествено, че ми се иска да става по-бързо и лесно, за да използвам това време за по-смислени занимания.

# 234
И двамата с мъжа ми мием съдовете. Иска ми се миенето да става по-бързо и лесно, даже съм го измислила как. Чакам детето да порасне още малко и да започне то да мие съдовете.

# 235
У дома аз моя основно съдовете. Не ми представлява трудност ако ползвам добър препарат. Последно време ползвам Fairy , но вземам от тубите който се води професионален и съм много доволна.

# 236
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

- В нашето семейство съдомиалнята мие съдовете, като аз съм основният човек, който я зарежда. Миенето на съдове е най-омразното ми домакинско задължение.
- Разбира се, на всяка домакиня и се иска да бъде лесно и бързо.

# 237
Аз мия съдовете.Използвам само Fairy,за винаги страхотен резултат!За мен няма по-добър продукт на пазара!

# 238
Основно ги мия аз

# 239
И аз, и мъжът ми мием. Ползваме редовно препарат за съдове,  предпочитам щадящи кожата. Тоест, ползваме Fairy. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт