Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 026
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Готвим няколко пъти в седмицата. Събират се съдове - някои мием веднага, други в съдомиялната. Отнема време.

# 376
Всеки ден готвя и всеки ден мия съдове на ръка, което ми отнема доста от времето.

# 377
Готвя всеки ден.Миенето на съдовете ми отнема не повече от 10минути

# 378
  • София
Готвя всеки ден. Понякога и по няколко пъти. Миенето на съдовете отнема доста време.

# 379
Готвя по 2-3 пъти в седмицата, а миенето на посудата след хранене и готвене е ежедневие, много досадно най-вече за мен.

# 380
  • Сливен
Всеки ден готвя и всеки ден мия,след всяко ядене. Понякога ми отнема доста време, а понякога не.

# 381
  • София
Горе- долу през ден готвим. Миялната работи всеки ден, но понякога се налага миене извън нея и често то е трудоемко и отнема време.

# 382
  • Плевен
 "Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Да, готвя всеки ден, събирам много съдове, нямам съдомиялна...

# 383
  • София
Всеки ден приготвям ядене,както и мия съдове ежедневно.Запълвам една миялна плюс на ръка доста дребни прибори и съдове.Отнема ми време,определено.

# 384
 "Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Готвя по два пъти на ден. Съдове се мият от един до три пъти на ден. Не съм засичала колко време отнема. Със съпруга ми си поделяме домакинските задължения и в повечето случаи той е този, който мие съдовете.

# 385
Всеки ден готвим, понякога даже по два пъти. Естествено събират се доста съдове за миене, което си отнема доста време.

# 386
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?
Готвим ежедневно, но измиваме съдовете в съдомиялна когато я напълним. Ежедневно и веднага след използване измивам на ръка само неподходящите за съдомиялна помощници. Не ми отнема много време, но и да отнемаше, аз обичам да мия на ръка (не го правя заради големия разход на вода и кожата на ръцете, която страда от тези дейности).

# 387
  • София
Готвя през ден. Определено се събират доста съдове за миене, което отнема време. Нямам миялна машина.

# 388
Може да се каже, че готвя почти всеки ден. Дори и да не готвя, ядем всеки ден, та съдове все си има. Гледам да не се натрупват, така ми отнема по-малко време миенето им.

# 389
Да, всеки ден готвя  и има много съдове за миене.

Общи условия

Активация на акаунт