Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Всеки ден се готви в къщи и съответно се събират много съдове за миене.

# 391
Готви се у дома всеки ден! Съдове,колкото щеш. На седмица сигурно пускам по 10 миялни  + миенето на бебешка посуда на ръка...

# 392
Готвя почти всеки ден. Отнема ми време когато трябва да измия по-големите съдове. Прибори, чинии и чаши от храненето зареждам в съдомиялната машина.

# 393
  • София, Дружба 2
Готвя всеки ден и съответно имам много съдове за миене.

# 394
Всеки ден се готви и поне 3 пъти се мият съдове в нашия дом.

# 395
Почти всеки ден готвя, и винаги има съдове за миене, като се старая да не се натрупват.

# 396
Всеки ден готвя. Гледам да мия постоянно,да не се събират,но все има по нещо. 😅

# 397
Готвя по нещо почти всеки ден, като чиниите се мият всеки ден.

# 398
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Всеки ден готвя - за всеки според предпочитанията... Малкият ми е фен на вегетарианската храна, батко му не близва супи, яхнии - правя му баници, пици, питки, а баща им без месо не може. Събират се съдове за миене и на ръка и за съдомиялната. Като време от 15-20 мин. до час мога да си повися на мивката в миене, зависи колко от домашните съм зарадвала.

# 399
Не готвя всеки ден, но когато го правя използвам много съдове и прибори, които съответно мия веднага след ползването им. Не обичам и не държа  използвани и мръсни съдове по плотовете и в мивката.

# 400
  • Пловдив
Готвя почти ежедневно, съответно и чинии се мият ежедневно-големите съдове на ръка, останалото - след напълване на миялната 😊

# 401
Всеки ден се готви у дома и се мият съдове. Не съм засичала време, но при условие, че никой не си зарязва съдовете в мивката, смея да твърдя, че миенето и почистването стават бързо.

# 402
Готвя всеки ден. Миенето на съдовете ми отнема не повече от  20 минути

# 403
  • Монтана
Всеки ден готвя и всеки ден мия по няколко пъти...така става по-бързо.

# 404
  • София
Готвя почти всеки ден.Съответно има и много съдове.Големите мия на ръка,малките заминават в съдомиялна.

Общи условия

Активация на акаунт