Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 023
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Готвя почти всеки ден, а децата си носят в кутии храна от вкъщи за училище.
Всеки ден нареждаме съдовете в миялната, но има и доста съдове, които е нужно да се измият на ръка. Грубо пресметнато ми отнема около 40-50 минути на ден в зависимост от менюто за деня и графика за деня на всички от семейството.

# 406
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Готвя всеки ден и мия чиниите поне 3 пъти на ден

# 407
  • при късмета
Понякога не готвя ежедневно. Дори да не готвя, все пак се храним и съдове за миене има всеки ден. Не ни отнема много време, защото предимно миалната мие, но има и такива, които се мият на ръка. В такива моменти като сегашния е трудно, като няма топла вода за няколко дни, иначе не ми прави впечатление

# 408
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Ако не се брои правенето на макарони, пържени филии, салата, принцеси, рязането на плодове и пр., за готвене, готвя 2-3 пъти седмично, но определено всеки ден и по няколко пъти дневно се събира нещо за миене. Колкото по-рядко ги мия съдовете, толкова повече време ми отнема.

# 409
  • Пловдив
Всеки ден готвя и съответно се събират съдове. Добре,  че си имам за помощник съдомиялната. Досадно ми е да мия тенджери и тави, особено ако имат нужда от накисване.

# 410
  • Враца
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Ежедневно готвя.
Отнема ми време - да и ми е досадно.

# 411
Не готвя всеки ден, но при всяко хранене се събират голямо количество съдове и прибори за миене.

# 412
  • София
Почти всеки ден се готви у дома. Всеки ден има твърде много съдове за миене и ми отнема доста време в миене.

# 413
Всеки ден готвя и след това мия като гламава.Мераклии за ядене има,за миене-тцъ!

# 414
- Готвя около 5-6 пъти седмично и ежеднвено събирам съдовете. Отнема ми време, да. Както миенето на съдове, така и събирането им, са едни от най-неприятните за мен домакински задължения.

# 415
  • София
Готвя два три пъти в седмицата. Чинии за миене има достатъчно всеки ден, съответно трябва да им отделям нужното време за миене. Това не ми е любимо занимание, така че времето ми се вижда много.

# 416
  • Велико Търново
Обикновено през ден, понякога през два дни готвя. Събират се разни съдове, но не е много драматично. Някои неща премивам веднага на момента, останалото като приключа. Не ми отнема повече от десетина минути

# 417
  • Пловдив
Готвя всеки ден. Съдовете мия веднага след като приключим с храненето, колкото и време да ми отнема това Simple Smile

# 418
Готвя за двама възрастни не всеки ден, да кажем през ден, и за малко дете минимум два пъти дневно. Отделно стоенето вкъщи "цапа" безброй чаши. Имам усещането, че постоянно мия съдове. Така и не свикнах със съдомиялна. Обичам празни мивки и мия всичко в момента, в който е попаднало там, т.е.веднага.

# 419
  • София
Почти всеки ден готвя. Нямаме съдомиялна и определено се събират доста съдове за миене.

Общи условия

Активация на акаунт