Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 021
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Готвим 2-3 пъти седмично, когато се събират повече съдове. Иначе всекидневно също имаме съдове за миене, няма как. Не ми отнема чак толкова време.

# 421
Готвя ежедневно, но не обичам да трупам съдове и измивам всичко в секундата, в която се освободи.

# 422
Готвя ежедневно ,тъй като съм с две малки деца и се налага да приготвям разнообразна храна за цялото ми семейсто !!! Мивката ми също ежедневно е пълна и не винаги смогвам да измия съдовете в нея !

# 423
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Оф, много я мразя тази част от домакинстването. Не готвя. Моят мъж готви когато е на кеф  или му се прияде нещо конкретно или момчетата поръчат нещо за ядене. Понякога вземаме готвено от майка ми, но най-често купуваме готова храна.
Когато готви мъжът ми цапа много посуда. Момчетата непрекъснато ядат и също използват много съдове.
Миялната работи по правило всяка нощ, рядко се случва да пропусна.
Отнема ми време да мина по стаите и да събера всички използвани и зарязани от тинейджърите чашки, купички, чинийки, кутийки. Инъче бързо зареждам машината и бързо ги прибирам след като ги измие.

# 424
  • I want it all and I want it now.
Всеки ден готвя. Няколко пьти на ден мия. Не ми отнема много време.

# 425
Готвя всеки ден , всеки ден имам чинии за миене, не ми отнема много време. Отскоро имам съдомиялна, още свиквам да събирам чиниите за миене.

# 426
Готвя всеки ден и всеки ден мия.

# 427
  • София
Готвя всеки ден, че и по няколко пъти. Събират се мръсни съдове, но не много, защото се старая да предвидят колко ще ми трябват. Отнема време, разбира се, но съм си създала определена рутина и не ми тежи.

# 428
В нашето семейство аз мия съдовете.Много искам да имам съдомиялна, но ще е някога, след евентуален ремонт на кухнята.И винаги си мечтая миенето на съдовете да става по- лесно, по- удобно, без да изпитвам досада...

# 429
  • sofia
У дома готвим по един път на ден и то вечер. Имам късмет да не готвя сама, а моето момче да ми помага или по-точно той да е главния шеф. Готви страхотно и с много удоволствие, но след него кухнята е ... "за основен ремонт". Извадени са всички съдове, които имаме, а и такива които нямаме 😉 използва всички малки,големи,средни всякакви. Аз мия след него и понякога ми е много досадно. Не ми тежи, но не всеки път имам настроение. Съдомиялната е моята най-добра приятелка, но понеже е малък размер се налага да измия и на ръка.

# 430
Почти всеки ден готвя и съответно всеки ден мия съдове. Много време ми отнема, особено с малко дете, което иска внимание постоянно, ама се справям някак.

# 431
  • София
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?

Всеки ден. Обичаме топлата, домашно приготвена храна и затова се стремя да не готвя в големи количества, зa да може да се изяжда. Опитвам се да бъде максимално разнообразно и понякога се трупат много съдове за миене. Но с Fairy това не ми отнема много време.. Да речем 15тина минути дневно.

# 432
  • Plovdiv, Bulgaria
Готвя в събота и неделя за няколко дни подред и се събират доста съдове за миене.
Ако ги мия само аз, отнема време, но за радост, съпруга ми помага.

# 433
Вкъщи аз мия съдовете, малката ми дъщеричка, която е на 5г. също се опитва да ми помага. Разбира се, че бих искала миенето на съдовете да става по-бързо и удобно.

# 434
Готвя всеки ден. Вечер имам цял куп съдове за миене. Нямам съдомиялна, защото кухнята ми е малка. Така че разчитам на себе си и най-доброто веро!

Общи условия

Активация на акаунт