Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Готвя през ден, но след всяко хранене събирам  и мия съдове. Отнема ми десетина минути, освен когато се заиграя с тави и тенжери Simple Smile

# 481
  • София
Не готвя всеки ден за радост, но пък всеки ден се събират съдове за миене, защото се храним основно вкъщи. Всяка домакинска работа отнема отчайващо много време, защото е досадна и неблагодарна...Nerd

# 482
Основно аз ги мия, разбира се,  иска  ми се да става по-бързо и по-лесно.

# 483
  • София
Основно аз моя съдовете, мъжът ми и дъщеря ми ми помагат

# 484
Почти всеки ден се готви в къщи, понякога и по два вида ястия. Натрупват се тави, тенджери, чинии ,няма как , трябва да се измият. Добре, че съпругът ми помага и не ми тежи чак толкова.

# 485
  • Велико Търново
Мия съдовете след всяко ползване. Никога не държа нещо мръсно в мивката за повече от няколко минути. Не съм сигурна колко време ми отнема, но не е от най-приятните неща за вършене вкъщи.
Готви се всеки ден - понекога само салата, понякога по четири неща за едно хранене Simple Smile

# 486
Готвя веднъж на два дни. Гледам да не се насъбират много съдове за мие не е в мивката.

# 487
  • София
Вкъщи се готви почти всеки ден, а съдовете се мият ежедневно.  Отнема време, но не ми тежи, особено когато се работи с качествени препарати.

# 488
Готвя всеки ден и то в количества, които да изяден на вечеря. През деня съм сама у дома с бебето и ям каквото има в хладилника или си правя нещо набързо. Чинии се мият всеки ден. От съвсем скоро имаме съдомиялна и я ползвам, но въпреки това през деня пак мия по нещо на ръка.

# 489
Готвя всеки ден или през ден. Съдовете се мият всеки ден.

# 490
Готвя почти всеки ден. Съдовете се мият след всяко ползване.

# 491
  • оттам, откъдето започва България
У дома аз мия съдовете и това в повечето случаи за мен е удоволствие.
Само когато има загорели тави и тигани, тогава ми се иска миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно.

През седмицата вечер готвя всеки ден по нещо набързо, а събота и неделя се развихрям повече.
Изцапаните съдове измивам веднага. Не обичам мивката да е пълна с чаши и чинии. Измиването на мръсни съдове веднага изисква по-малко време, отколкото ако ги оставиш да престоят.

# 492
  • При децата ми
Почти всеки ден готвим. Гледам да мия съдовете веднага след готвене, за да не се събират. Отнема ми повече време, ако има тави и тенджери.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 15:13 от Hrispa76

# 493
  • на последния етаж
Готвя всеки ден и всеки ден се събират много съдове за миене. Да, отнема време.

# 494
Готвя всеки ден, понякога дори по няколко неща и се събират доста съдове за миене. Понякога ми се налага да ги измия преди следващото готвене. Винаги ги мия на момента, не ги оставям за после и да отнема си време и енергия.

Общи условия

Активация на акаунт