Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 008
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
У дома готвим веднъж или два пъти седмично като ползваме съдомиялна, в която събираме съдове з два или три дни. Ако е нещо малко или прекалено мазно, измивам го на мивката. Не ми отнема много време, защото Fairy ми помага с таблетките за съдомиялна.

# 496
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?

Вкъщи се готви ежедневно. За щастие имаме съдомиялна, но винаги нещо трябва да се измие и на ръка. Не събирам съдове, измивам ги веднага, но да отнема време.

# 497
  • София
Ако не всеки ден, но поне през ден готвя.
Непрекъснато се събират чинии, чаши за миене.
Да, миенето отнема много време. Имаме и съдомиялна, но доста от нещата мием и на ръка.

# 498
Вкъщи основно аз мия съдовете. Ползвам само Fairy, но все още не сме пробвали новият  Fairy Max Power

# 499
  • Варна
готвя почти всеки ден, ежедневно събирам много съдове за миене, добре че съдомиялната помага.

# 500
Всеки ден има съдове за миене дори и да не готвя. Не ми отнема много време миенето, защото не оставям да се натрупат съдове

# 501
  • София
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? - готвя през ден, но ежедневно събирам съдове за миене. Много време ли ви отнема това?" - не

# 502
Готвя всеки ден, чинии също се мият всеки ден. Повече време отнема, когато трябва да се измие някой съд от готвенето.

# 503
Ежедневно готвя, като за малкото дете готвя отделно и съответно събирането на мръсни съдове е като детска игра. Абсолютно всеки ден се налага да пускам съдомиялна и често доизмивам някакви по-големи съдове на ръка. Доста време отнема цялата процедура.

# 504
Съдомиялната мие вкъщи, но ако има нещо да се измие набързо и да блести, то аз съм човека! Бих се радвала препарата да щади и кожата на ръцете, не само бързо и лесно да сваля мазнината!

# 505

Вечеряме предимно вкъщи и съответно готвим. Всичко се измива на самия ден, нищо не остава за следващия.

# 506
Всеки ден готвя. Задължително поне едно ястие, а през ден приготвям и десерт. Съдовете ги мия ежедневно след всяко хранене. Не обичам да има пълна мивка.

# 507
Всекидневно готвя, даже по няколко неща. Всяки ден пускам миялната и на 1-2 дни мия на ръка голямите купи, тенджери, казанчето на хлебопекарната ..

# 508
Готвя всеки ден. Понякога и по няколко пъти. Миенето на съдовете отнема доста време.

# 509
През ден готвя, но винаги си има съдове за миене.

Общи условия

Активация на акаунт