Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Що ли си мисля че тази вечер ще си ходи Кристиян,исках да гледам мъжки финал,но май друго са ни подготвили.
Joy Виолета - Станислав.
Преди два месеца го предрекох.
Натам ли отиват нещата?
Че сега разгадавам конкуренцията, и е смях, смях....
Мое предчувствие дано греша,но е абсурд Станислав да не е на финал а  Виолета нали е връзката та най вероятно ще е Кристиян.

# 406
  • Другата България
Да, същото мисля, това казвам.
Че още от преди...абе когато спрях да го гледам ми стана ясен сценария, а именно - Станко Ямболски с чека.
И понеже ми е мега неприятен, просто спрях да ги гледам.

# 407
Боже, Капитонова! С едната хубост и да не казвам какво прогресира в живота за сметка други по-кадърни!
Да и дава направо и тази титла!

# 408
  • София
Виктория или си има вземане-даване с някой от продукцията или някой чичко-паричко й спонсорира лигавщините...Друго обяснение нямам, това е безобразно и скандално.. Хептен за малоумни ни взеха..

# 409
  • на село
Тази особа- Капитанова, къде ли не се набута, като я видях и тук Grin
Че това девойче обиколи все реалита, без силовите.
Аман от нея и подобни.

# 410
  • софия
Много съжалявам, че Кристиян ще си тръгне след малко. Беше моят фаворит.

# 411
  • София
Брях каква изненада - Виолета финалист.

# 412
  • София
Виолета плаче, все едно не е знаела. Simple Smile

# 413
  • Пловдив
Да абсолютна изненада за нас хахахха.
Жалко връзките победиха както става винаги.

# 414
Честито на връзкарката Виолета. Нито можеше да бъде лидер  нито да води на паса е на финал. Можем да честим 100 бона на Станислав. То се знаеше че ще е той. Някои неща хич не го биваше , но с голота и плочки си изкара 100 бона. Крис ми беше в фаворит. Много по-добър готвач от Виолета , но без връзки така. С една дума тъп сезон.

# 415
Кристиан ли отстраниха?
Харесвам рискови играчи и непокорни като него

# 416
  • софия
Виолета ще се оправи и без парите, то се видя, че с правилните контакти всичко е възможно.
Нека Станислав спечели.

# 417
Кристиан ми беше фаворит, много ме е яд, че отпада.
Яд ме е, че Капитонова продължи напред за сметка на Емо. Бездарна, неспособна, нахална, мушлива. Но явно такива хора успяват за сметка на кадърните.
Скучен и слаб финал утре. Подходящ завършек на случен и слаб сезон.

# 418
  • Пловдив
Утре по това време ще гледаме същата радост.Даже и неискам да си помисля за сценарии да спечели Виолета , която през по голяма част от предаването беше незабележима.
И все пак честито на финалистите Станислав и Виолета.

# 419
Е, това за Капитонова и Емо още не мога да го асимилирам. Това същество Питона не спряха да го навират насам, натам. А от Звездните само Емо заслужаваше да е в предаването.

Кристиан не ми харесва, беше лицемерен и се радвам, че отпадна. Станислав ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт