Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 397
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Чак ми стана жал за Кристиян.

# 421
Хайде утре да обявят Капитонка и Станислав за победители и да ги щракат по снимки заедно да е пълно шоуто!
За мен Кристиян трябваше да е на финал със Станислав утре, ама Вили нали е там да защитава честта на жените и протекциите на Светла.

# 422
  • София
Капитонка ако стане победител, дето все пита и се чуди кое как да направи, вече не знам какъв пример дават на  младото поколение  от малкия екран.

# 423
  • София
Доколкото видях от промото, точно нея посочи като победител..Тя беше отдясно на Мирослава, а Ангелов отсреща я посочи с лявата ръка. Дано се бъркам, дано...

# 424
Според мен е ясно, че е тя. И затова и Станислав така се кефеше и пляскаше!

# 425
Тази особа- Капитанова, къде ли не се набута, като я видях и тук Grin
Че това девойче обиколи все реалита, без силовите.
Аман от нея и подобни.
Тя без да може да готви е на полуфинал, тъй че какъв е проблема да спечели Сървайвър:))))

# 426
Абсурд Виктория да бие. Ангелов каза че златните пари няма как да вземат 😮

# 427
  • София
Hell's Kitchen (15.05.2023) - част 1 и 2

Сезон 5 Епизод 25

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 00:35 от Mari_Mar

# 428
И на мен Кристиян ми беше фаворит, обаче майка ми още преди седмици ми каза, че чела в Галерия, че сезонът вече е сниман и спечелен от Станислав, който се бил прибрал в Перник със стоте бона.

Много нагласена работа.

# 429
  • София
Абсурд Виктория да бие. Ангелов каза че златните пари няма как да вземат 😮
Тя пари няма да взима, те са и платили вече за участието хонорар, просто титла и някаква награда като уж най-добър любител готвач, което е резил направо, но явно продуцентите мислят, че ние доматите с колците ги ядем.

# 430
  • София
Не знам кой на кого е плащал..хаха..по-вероятно е тя да им е платила, за да стигне дотук.
Не, че Мирослава е по-добра готвачка, но поне е по-незабележима и досадна...

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 01:30 от elix

# 431
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Чак ми стана жал за Кристиян.

нс мен пък хич не и трябваше много по-рано да си тръгне

# 432
  • София
И аз се чудя защо изобщо гледам.
Този епизод счупи всички възможни тъпомери.

Капитонова на финал, вие майтапите ли се с нас? Дето цял сезон питаше кое как и защо. Хора, вие шегувате ли се с нас??? На финал трябваше да са Камелия Воче и Емо, ама в тази чалга продукция няма място за такива. На Мира чак и стана неудобно. Цяла вселена я дели от Питона. Дано тя да спечели. Срам и позор иначе! Ударихте дъното с абонираната за купени и фейк риалити победи. Олд Скул са си Олд Скул - дъното на дъната!

Шеф Ангелов се изложи много и се видя вече за всички, че той няма думата и е само един водещ и нищо повече. Продал си е душата на дявола. От това което видях съжаляваше за Кристиан защото наистина го харесваше, но е знаел, че е обречена мисия. Все пак какво изпращане му направи. 10 минути видео за покер фейса. Отделиха повече време на него отколкото на нагласените финалисти. Не мога да повярвам какво пиша, но на финала ще съм за Станислав, защото ми писна от жени победителки и връзкарки. От четирима финалисти в две различни категории три жени?! А на златния финал са кадри от Ергена и Игри на волята. Докато Емо е никой за тях. Жалка работа!

Да, само за едно нещо беше прав шеф Ангелов в този срамен епизод за родната телевизия - Кристиане, това беше твоя сезон. Точно така, сезона на Кристиан! И на Емо от златните също. Но и двамата бяха отстреляни на полуфинала заради пустия сценарий и връзки на всякакви нива.

# 433
То пък пернишкият жребец е много симпатичен, простее ми доста. Стриптийз, наблягане на визията...
Връзкарката си я добутаха до финал, съвсем предсказуемо, никакви изненади.
Нито за момент не ми се се сториха уплашени или несигурни в класирането си заради Кристиан, знаели са предварително.
Много оплюват Кристиан като интригант, на мен ми е мъчно, защото много повече ме дразнят връзкари.

Кристииан трябваше да си тръгне преди Асен.  Харесвам Виолета и Станислав
страцимира и онзи мартин трябваше да си тръгнат по-рано също от колкото заслужаваха

# 434
Аз само ви чета и се радвам, че зарязах предаването преди няколко седмици, след като изгониха Асен. Толкова нагласена работа не е било. Да му е честита победата на злобаря Станислав. Дано поне оправи диалекта, че не е приятно да го слуша човек, а сега тепърва ще обикаля предаванията да се перчи.

Не мисля че Станислав е злобар а точно обратното; Кристиан е гаден интригант. Не вярвам за това което се пише за Виолета

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 15:57 от emiusa

Общи условия

Активация на акаунт