Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 373
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Догодина и Игри на волята може да спечели Виктория. Жената чудо Joy Тя дори не готви за себе си.

Хахаххахахахха! Съгласна съм с вас! Като съм гледала в мш как се излагаше и в разни предавания казваше, че готвенето не е нейното, не знам какво прави в хк.

# 466
Ако спечели  Виктория няма да бъде честно за другите, защото тя вече е печелила едно риалити.... (Ергенът)

# 467
  • София
Догодина и Игри на волята може да спечели Виктория. Жената чудо Joy Тя дори не готви за себе си.
Тя понеже е и "умна и красива", като жабата, може да се разчекне и в двата формата и да спечели , и  Игри на волята и  Сървайвър, нищо, че се снимат по едно и също време. Сега да си намери гадже и в Един за друг да отиде.

# 468
Мира вече пУеитва 🤣🤣

# 469
Ако Виктория вземе, че спечели, от Златните, ще е потресаващо. Simple Smile

# 470
За 5 сезона на предаването, по-скучен финал не съм гледал.

# 471
  • София
Ако Виктория вземе, че спечели от Златните, ще е потресаващо. Simple Smile
Ясно,че сьомгата ще спечели, нали моделките само с това се хранят.Много оригинално, няма що. Родопското пред сьомгата не върви, ама никак не върви...

# 472
Мега тъпо. Ако някой е имал съмнение кой печели между Мира и Капитонова…

Аман от бутане на това неприятно същество..

# 473
Много сървайвърско гласуване 🤣🤣

# 474
  • Варна
и нека гласуването в сървайвър започне... сега

# 475
Аз чак сега се включвам, ама много лигава работа таз Капитонова. Повръщащо човече.

# 476
  • На Изток от Рая
Виктория и марципан да беше сложила пред Станислав, пак щеше да му хареса

# 477
Марципанът сам по себе си е прекрасен продукт, би бил хубав в десерт. Ама нали не вярваме, че те гласуват по съвест?!?

# 478
  • Варна
каква изненада

# 479
  • София
Жури трима мъже и две жени, кой друг да спечели. Я, не познах кой как е гласувал.

Общи условия

Активация на акаунт