Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №4

• 55 352
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Встрани и по повод  награден фонд, имаше и някакъв Брадър с Азис, Десислава и жената на Здравко от ББ.
На финал Десислава и въпросната жена, наградата от 100хил отиде при сем Здравкови и така семейството изкара 300хил от риалити.
Тогава при обявяване на  победителя - любимец на публиката, Азис и другите за подкрепа на Деси си тръгнаха.

Нищо не е прецедент, със здраве да си харчи Станислав, това е волята на сценария

# 586
100+100 как станаха 300?

# 587
На снимката освен Крис липсват Иван, Богомил, Павлин и Венелин.

# 588
  • София-Младост
На снимката освен Крис липсват Иван, Богомил, Павлин и Венелин.
Как се забравят хората...Богомил и Венелин изобщо не си ги спомням.

На мен не ми стана особено ясно на какъв принцип се избра победител. Ангелов го решава еднолично? Някакви хора писаха някакви неща, които той чете...но крайното решение е негово, така ли? Истината е че и двамата заслужаваха да спечелят, бях за Вили, малко ми е пренавит Станислав.
Ще видим как ще се развият и двамата.

# 589
Здравко спечели 200хил от ББ +  жена му 100хил  пак от ББ
Жена му участваше в някаква кратка форма на ББ за популярни и така я направиха набързо известна с наградата

# 590
  • Бургас
Гледах предаването , когато имах възможност. Приятно ми стана , че Станислав и Виолета останаха на финала. Но с приближаването на края усетих, че следващите сезони ще ги пропусна. Много ми дойде пробутването на Виктория във всички реалити -предавания. Много ми дойде само "езикът" на Ангелов, /а може би и не само "езикът"/да определя победителя. Много ми дойде замерянето с ястия . /С точилка щеше да бъде по-първично, но за съжаление - по-чисто . Ама пък може да ги гони голи..../ Искрено се надявам двамата победители да имат успех в бизнеса си.

# 591
Здравко спечели 200хил от ББ +  жена му 100хил  пак от ББ
Жена му участваше в някаква кратка форма на ББ за популярни и така я направиха набързо известна с наградата
Моя грешка. Мислех, че и той е на 100.

# 592
На мен ми е най-тъпо, че не дадоха шанс на Виктория Андреева, онова младото 18 годишно, което го изгониха още в началото...много симпатична, исках да видя още от нея. Дано не се отказва и да продължава да готви, за да успее!

# 593
Встрани и по повод  награден фонд, имаше и някакъв Брадър с Азис, Десислава и жената на Здравко от ББ.
Точно на този ВБ бях редактор титри и имаше афтърпарти.

Между другото Тупареви правят ли им афтърпарти след финала?

# 594
  • София
Гледам в момента и тъкмо стигнах до спечелването на плакета от Капитонова. Ами.... голям резил. Тотална нелепица! Единственият по-абсурден победител щеше да е Роксана. Даже не знам как не й е неудобно на Капитонова при тази незаслужена с нищо победа. Нищо не показа като знания и умения цял сезон, нищо не направи. Не беше изненада, че не й се получават нещата като е сама. Дори не знае, че терминът е "овкусявам", а не "обработвам". Няколко пъти каза и "пУейтвам", но това явно е от отличния й английски. Joy
Много противно се хилеше на забележките за агнешкото на Мира. За мен е някакво малко удовлетворение, че поне Виктор и Никола гласуваха за Мира. Не че и нея харесвам, но много мразя подарени победи. Дано никога повече не ни занимава със себе си и дано не се налага да я гледаме в някой друг формат!
Заигравките с Ергенът и Сървайвър бяха смешни.

За Станислав.... На 29 години е, а толкова да не може да говори. Не че очаквам да е някакъв литературовед, не е и нужно, но неговото просто е странно. Дори сърцераздирателната история за баща му не успя да ме докосне просто заради начина, по който я разказа.
Бил креативен - пак ще прави руладина с морски дарове. Вчера пилешка със скариди, днес свинска с лангустини. Всеки ден едно и също. Grinning
Вярно, че той може би израстна най-много в това предаване, научи много неща, но през цялото време му липсваха кураж и въображение. Някой по-напред беше казал, че копирайки мастъркласовете показвал какво е научил и донякъде е така, само че ако се беше случило един-два пъти. Да го правиш във всяка чиния за мен е липса на въображение и креативност. Но както и да е, казано е, че победителя не го съдят. Да му е честита победата!

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 21:19 от Reinа

# 595
  • София
"Болния" Кристиян искаше да покаже, че не е доволен от сценария и реши да стачкува, дори на самия финал го нямаше.Сега се чудя дали при Гала ще го поканят.Но той сам си е подписал договора , защо сега се опъва?

Скрит текст:
Докато пиша, чувам как някаква жена в реклама, казва, че е "затворена в КОЛАТА на БАГАЖНИК"!  От кога багажниците имат коли? Simple Smile

# 596
  • София-Младост
Хаха рекламата е на Един за друг, обърка се момичето.

За Капитонова...защо я нарочихте/ме за виновна. С какво е виновна тя. Някой и казва, че печели и тя какво ...да се дръпне, да откаже...Лошото и пошлото е, че маса като нея ще решат, че живота е честен точно по този начин, като печелят неможещи и незнаещи. Но в състезание винаги е така, за мен по-важно е , че Мира беше победител в очите на шеф Ангелов и Никола.
Емануел беше в пъти по-знаещ и можещ от висички, но ... един шницел го обърна. А и спомените ми от МШ навремето бяха, че се е развил след предаването.

Кристиян ми е странен тип. Това пък с боли ме корема снощи...искал да си легне... Не им знам договорите, не знам дали ще разберем и дали гъбите са виновни, честно не ме  и интересува.

# 597
  • София
С Капитонова не си правят реклама, а антиреклама. Интересно ми е, при толкова прозиращ сценарий, дали пак ще има кандидати за нов сезон?

# 598
"Болния" Кристиян искаше да покаже, че не е доволен от сценария и реши да стачкува, дори на самия финал го нямаше.Сега се чудя дали при Гала ще го поканят.Но той сам си е подписал договора , защо сега се опъва?

Скрит текст:
Докато пиша, чувам как някаква жена в реклама, казва, че е "затворена в КОЛАТА на БАГАЖНИК"!  От кога багажниците имат коли? Simple Smile

Това ли искаше да покаже? Ако е така, крайно време е поне един да покаже, че са прекалено прозрачни.

Но не съм много сигурна, пак приличаше на някакви сценки от сценарий, ако демонстрира, или наистина е болен -  просто не идва, какви бяха тия  изпълнения, човекът дошъл и седи вече преоблечен  с куртката, и заедно с някакъв нелеп персонаж с вид на селски фелдшер декламират реплики и то не много убедително. Ако някой не се чувства добре, даже не го допускат в кухнята, все пак храна се приготвя... А Ангелов пък се прави, че не знае какво става с Кристиян, като че не е най-нормално да се обади на най-главния. Според мен това беше сцена, замислена да изпъкне благородството на Станислав,  първо, че се отнесе съвсем културно към евентуалното заболяване на Кристиян, второ -  диалогът между него и Ангелов беше как той никога не би подвел някой, колко бил мъжествен и лоялен и ала-бала.. Страшно ме подразниха.

Освен това не разбрах как същите тия, дето Ангелов цял сезон крещя по тях на резервациите изведнъж сготвиха всичко перфектно и то и двата отбора и Станислав всъщност набра преднина точно, че беше с човек по-малко.

Трябва да си намерят нови сценаристи Simple Smile

Иначе Кристиян се надявам да дойде при Гала, защото ми е много симпатичен, също и приятелката му ми се видя много приятно момиче.

# 599
  • София
Колкото хора- толкова мнения, различни очи различно гледат.

Общи условия

Активация на акаунт