Дисниленд Париж - тема 6

• 36 927
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Това ми се струват безумно много пари за нещо, което може да ви излезе много по-евтино.

# 586
  • София
Версай - 3 часов тур или 4 и половина с градините? Кулата пакет с шампанското за вас или обикновен... до 3тият етаж ли? Корабчето по Сена какво включва- вечерен тур?

# 587

Ето това пише.
До Айфеловата кула и сами може да отидем,но до Версай незнам дали ще се справим сами,преди години съм ходила и ми се стори доста  отдалечено.

# 588
  • София
Това е ужасно скъпо за това, което предлага. До Версай нямате проблем да идете в темата за Париж има изписано много, само си купете билети И за връщане, защото става голяма опашка. Вижте сайтове каро Getyourguide , tiquets и т.н. - има и на по-нормални цени екскурзии.
Редактирам се - тук е за Дисниленд, заповядайте в темата за Париж, там ще получите и по-добри съвети Simple Smile

# 589
Здравейте,момичета!
Организирам 4 дни до Дисниленд-от 25 до 28 септември.Искам да попитам някой възползвал ли се е от организираните екскурзии до Париж от сайта на Дисни?Излизами екскурзия на 27.09 до Версай и после до Айфеловата кула,разходка с корабче по Сена....от 10 сутринта до 20.30 вечерта .За 3 човека цената е 502 евро-не са малко пари и се чудя струва ли си,а заради детето ми се иска да отидем и до Париж.

За Версай ви трябва цял ден, не виждам как ще го съчетаете с Дисни. Не че не може, но според мен в крайна сметка нищо никъде няма да видите. До Париж можете да отидете сами и да се качите на Айфеловата кула, както и да се разходите покрай Сена. Имайте предвид, че това ще ви отнеме повече от половин ден.

# 590
Ще следя темата. Мисля за заведа детето си там за рождения ден.

# 591
Здравейте,момичета!
Организирам 4 дни до Дисниленд-от 25 до 28 септември.Искам да попитам някой възползвал ли се е от организираните екскурзии до Париж от сайта на Дисни?Излизами екскурзия на 27.09 до Версай и после до Айфеловата кула,разходка с корабче по Сена....от 10 сутринта до 20.30 вечерта .За 3 човека цената е 502 евро-не са малко пари и се чудя струва ли си,а заради детето ми се иска да отидем и до Париж.
Абсолютно безсмислена сума. Аз не знам дали и толкова похарчихме с дъщеря ми за 5 дни обикаляне из Париж, вкл два дни в Дисни - с билети, влакове, храна и каквото се сетиш.
Хващаш си RER-а от Дисни до центъра, ходиш където ти се ходи и се връщаш .. като не сте видели всичко - на другия ден пак. Или ако сте отделили само един ден - колкото толкова.
Ние бяхме 3 дни из Париж и 2 в Дисни - по ден на Парк. Напълно достатъчно от всичко

# 592
  • Plovdiv
От мен малко снимки от Дисни Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:37 от Penelope77

# 593
Отдавна ми е в плановете да се завърнем в Дисни, но този път с дъщеричката ми. Най-накрая резервирах. 🥳 Ще сме само за 3 нощувки, но мисля, че ще се вместим в почти всичко. Взех стая в Секвоя с полупансион в началото на юни. 😄 Ще се опитам да взема и приорити пас за дъщеря ми. Доколкото знам с него ще се придвижваме по-бързо по атракции и ще има специално място за наблюдаване на вечерното шоу и парада през деня.

# 594
besyto, за парадите и за вечерното шоу се купуват отделни пасове за специалните зони, имай предвид.

# 595
Здравейте! Нашето приключение в Дисниленд приключи. Благодарение на безценните ви съвети успяхме да се насладим на тази невероятна емоция и да преживеем толкова много, че чак немога да повярвам.🙂
Имахме почти 3 дни, които уплътнихме до край😉
Беше прекрасно! Благодаря ви, момичета за безценните съвети!😘

# 596
  • Plovdiv
Еее супер!!!!Браво!!!!!Много се радвам за вас!!!: Smile
Пожелавам ви още много такива емоционално позитивни пътувани я Airplane Airplane AirplaneSmileSmile

# 597
След седмица ще посетя парка с моята дъщеря.
Моля, помогнете ми със съвет,  с какво да се предвижда от летище Бове до Дисниленд . По-назад в темата бяхте писали за българин , които прави трансфери , но не намерих номера му или как да се свържа с него ?

# 598
Не мога да помогна с номер, но ще напиша опциите за превоз, които аз ползвам или знам, може да са полезни и за някой друг. Simple Smile

Eдиният вариант е с шатъл до Париж (до 30 септември спирката не е на Порт Майо, а на Университет Сен Дени) и после с метро и РЕР А до Дисниленд. Цената е около 40 евро двупосочно за възрастен - 30 евро шатъл и 10 евро градски транспорт.

Вторият вариант е тратсфер. Лично аз съм ползвала няколко пъти https://www.bluvan.fr/en/index.html - цената варира според хората, но започва от 300 евро двупосочно.
https://www.rstransports.com/ също сме ползвали, по-евтини са и имат опция за споделено пътуване, но при кацане ги чакахме около час....което не беше много ок. На връщане бяха точни, слава Богу, но аз си имам 1 на ум. Simple Smile

Трети вариант е Bolt, не ползвах в крайна сметка, но ми даваше цена от около 100 евро на посока.

И последното, което се сещам в момента е https://www.ozeroute.com/en. Не съм ги ползвала още, но мисля да буукна тези дни, тъй като и на нас ни предстои Дисни скоро. Дава ми цена 33 евро на посока на човек за споделено пътуване (тоест не сте само вие в колата, а в бусче с още хора).

Моля, който иска да допълни, ако пропускам някоя опция от Бове. Simple Smile

Редактирам се: Намерих телефона - Ивайло - +33 7 83 66 68 78 Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:08 от Adinko87

# 599
От Бове с шатъл, после метро и PEP A- излиза най-евтино, но като пътуване е около 3 часа!
Ако сте повече хора може би трансфер ще ви е по-удобен!

Два пъти съм ходила в Дисниленд- завършат ли новият замък на Замръзналото кралство почвам да планувам третото посещение! Края на 2025 ли се очертава или не е ясно?
И още едно въпросче- чудя се покрай Хелоуин или Коледа да отида- от снимки и клипчета харесвам много украсата и на двата празника! Парадите различни ли са, има ли нови програми?

Общи условия

Активация на акаунт