Дисниленд Париж - тема 6

• 36 829
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Здравейте.
Преди цели 9 години бяхме в Париж и Дисни с едното дете, на следващата година се роди малката. И сега искам да я заведа и нея (е, и сестра й иска, нищо, че е била). Тогава с безценна помощ на Милето направихме супер организация, беше чудесно.
Сега взех билети до Орли. Май всъщност се прецаках малко, защото часовете са тъпи. На отиване се каца късно вечер (директно отиваме да спим), а на прибиране, се тръгва рано сутрин (и направо не знам какво да правим между края на шоуто и отиването на летището в 4 сутринта🙄🙄🙄). Бихте ли дали насоки къде може да се "спи" близо до Орли и да не трябва да се взима такси. Ако има такива опции, разбира се.
Виждам, че и тук съветвате първо Париж, така съм го и планирала. Два пълни дни там, на третия рано сутринта към Дисни. Чудя се New port bay добре ли е като хотел (оценките не са толкова добри, а пък е 4 звезди). Предния път бяхме в Шайен, беше екстра.
Искрено се надявам през септември да можем по-спокойно да ползваме атракциите. При предното ходене беше покрай 22ри септември и беше рай. Но сега с две ученички, няма много как.
Благодаря!

# 751
Момичета, моля помагайте. Имам право вече да направя чек ин в Санта фе. След няколко дни ни е резервацията. Не мога обаче да разбера как точно. Нещо се шашнах. Къде в приложението да вляза и какво да направя? Благодаря ви.

# 752
  • На планетата Земя
Ето едно клипче как се прави през приложението.

https://youtu.be/h5nt2jugUO8?si=qLIBrggYaj6iaa09

Malini, ще видя по-късно какво си питала и ще се опитам да отговоря.

Подготвям новата тема, ще я пусна довечера. Мерси за търпението 💚

# 753
Страшно благодаря! Направих го, но сбърках датата на напускане на хотела.....Как мога да редактирам или не може вече? Нещо ми е изпило мозъка..

# 754
  • София
Здравейте.
Опитвам да направя тестова резервация (да стигна до плащане) и се появява един пощенски код, който няма изтриване. Не знам какво да правя. Три пъти опитвами се така излиза. Много благодаря предварително!

# 755
Здравейте.
Опитвам да направя тестова резервация (да стигна до плащане) и се появява един пощенски код, който няма изтриване. Не знам какво да правя. Три пъти опитвами се така излиза. Много благодаря предварително!

Няма как са го изтриете. Трябва да напишете пощенски код. Със сигурност имате такъв.

# 756
  • София
Успяхме през компютъра. През телефона не се триеше, не знам защо.
Живот и здраве, чакаме септември
Mileto, благодаря. Ние платихме, че цената вече се беше качила със 70 евро 🙄 дано хотелът е ок.
Запазихме обяд в Аграба, ще гледам за вечеря и ще мисля къде да я направим.

# 757
  • София
Ние бяхме в Нюпорт миналата година, супер беше - и храна, и стаи, много близо до парка, вечер имаше и герои за снимка.

# 758
Ние сме били в Шаейн, Санта Фе и Секвоя. Не намирам някаква разлика. Пък и ние излизахме към 12 часа от хотела, прибирахме се след шоуто, бърз душ и в леглото. Дори и телевизия не сме гледали. Така че аз бих избрала най-евтиния вариант и разликата бих инвестирала в удоволствия - сувенирче, чашка, блузка, ей такива глезотийки.

# 759
  • София
Храната също е тематична в хотелите. Но можеш да ядеш където си поискаш на обяд или вечеря, ако си с пакет.

# 760
Здравейте,

Има ли възможност да се вземе пакет с храна към хотелите или в Дисни ?

# 761
  • На планетата Земя
Да, може да се внася храна.

# 762
Милето, за храната какво препоръчваш за хора, които ще посетят за първи път? Да се носи или да разчитаме на това, което се предлага на място?

# 763
  • София
Храната в Дисни е скъпа, но има интересни неща. Зависи какъв ви е бюджета. Плащала съм безумна за мене сметка в Аграба (определена сума на човек), но беше вкусно. Има и по евтини места, тип "на крак". Преценете си според ритъма, който ще спазвате (ядене на крак по опашките) или да си почивате в ресторантите. И според бюджета. Май в приложението имаше и менюта, да ги разгледате.

# 764
  • ВАРНА
Не помня какво сме носили за храна отвън (сигурно е имало някой снакс и бисквити в раницата ми). Но ясно помня карамелизирани пуканки в кофа, бонбони, сладолед, хот-дог, които ядохме вътре  Simple Smile Цените със сигурност са фантастични, но след като платиш 20 евро (цена преди три години) за диадема с ушите на Мики още на входа, спираш да се впечатляваш  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт