Дисниленд Париж - тема 6

• 36 932
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
В темата Париж има изключително добре обяснено за това как се сдобива човек с такъв пас и какви предимства има за него и придружаващите го

Нека си е обяснено, мен не ме интересува това, а дали някой го се е възползвал от приложението.

# 571
Здравейте, някой може ли да помогне? Опитвам се да видя цена за вход в двата парка за трима възрастни и дете на 11г ( 1, 2 октомври), но не мога в сайта, не знам защо. През друг немски сайт ми даде  668 евро. Дали е толкова и през сайта на дисниленд? Благодаря предварително

# 572
  • Варна
Здравейте, някой може ли да помогне? Опитвам се да видя цена за вход в двата парка за трима възрастни и дете на 11г ( 1, 2 октомври), но не мога в сайта, не знам защо. През друг немски сайт ми даде  668 евро. Дали е толкова и през сайта на дисниленд? Благодаря предварително
На мен през приложението ми дава цена 684 евро по посочените параметри. По 174 евро за възрастен и 162 евро за детето.

# 573

# 574
Значи толкова горе-долу. Благодаря.

# 575
  • На планетата Земя
А с нощувка всички в 1 стая в Санта Фе - 990 евро.

# 576
Здравейте! За първи път ще ходим в Дисниленд с деца на 10,13 и на 15 години. В сайта видях цена от 65 евро, но не разбрах за кой от двата парка е? И кой парк ще ни препоръчате?

# 577
Здравейте! За първи път ще ходим в Дисниленд с деца на 10,13 и на 15 години. В сайта видях цена от 65 евро, но не разбрах за кой от двата парка е? И кой парк ще ни препоръчате?
Цените за различните дни са различни
+ Има само за единия парк или и за двата.
На тая възраст и двата.

# 578
Аз също бих препоръчала и двата парка попринцип, но ако имате само 1 ден- тогава основният (със замъка). В другия в момента текат сериозни ремонти и не е в пълния си блясък.

От януари започва ново вечерно шоу, което ще замени Disney Illuminations. Тоест вероятно последните илюминации ще са на 30 септември, тъй като после започва Хелоуин, а след това Коледа.
Frozen Land ще отвори по някое време през 2026г. ,аз лично очаквах, да е краят на 2025, но..каквото-такова. Simple Smile Ще има и възможност за среща с Елза и Анна, силно се надявам да е с виртуална опашка, като супергероите, иначе сигурно ще се чака по над 5 часа...
Също така ще има вечерно шоу на езерото.
Догодина започва строежът на още една тематична зона в студиата (ще се казва вече Adventure World) - Цар Лъв Simple Smile Лично аз съм много щастлива от този факт, това си остава най-добрият филм на Дисни за мен и заслужава да има повече присъствие в парковете. Simple Smile Ще има воден атракцион там.

Весело изкарване на всички, които скоро ще посетят Дисни! Relaxed

# 579
Здравейте! Имаме резервация в хотел  New Port bay. Искаше ми се да резервирам среща с принцеси за дъщеря ми, но доколкото разбирам в ресторанта на Люмиер е само за гости на хотел Дисниленд. Знаете ли , така ли е?

# 580
За ресторанта на Люмиер е така, поне засега. Но можете да резервирате закуска или обяд с принцеси в Auberge de Cendrillon. На обяд обикновено присъстват Пепеляшка с двете си мишки и още 2 или 3 принцеси. Simple Smile

# 581
Благодаря Adinko87, опитвам и за там, но ми дава, че няма места за желаните от мен дати- 05-07.09🥺

# 582
Ако сте резервирали през Дисни, мисля че може да го добавите към резервацията си. Може би да им се обадите...Иначе на място може да питате в хотела като пристигнете. Също следете в приложението, в последните дни се освобождават обикновено места, включително и на самия ден. Simple Smile Също може да идете на място в самия ресторант и да попитате дали имат нещо свободно.
А резервацията за закуска в приложението отваря 3 дни по-рано, така че за това имате още време и шанс. Simple Smile

# 583
Благодаря ❤️

# 584
Здравейте,момичета!
Организирам 4 дни до Дисниленд-от 25 до 28 септември.Искам да попитам някой възползвал ли се е от организираните екскурзии до Париж от сайта на Дисни?Излизами екскурзия на 27.09 до Версай и после до Айфеловата кула,разходка с корабче по Сена....от 10 сутринта до 20.30 вечерта .За 3 човека цената е 502 евро-не са малко пари и се чудя струва ли си,а заради детето ми се иска да отидем и до Париж.

Общи условия

Активация на акаунт