Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 736
  • 450
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте бих искала да се запиша в сдружението, но имам един въпрос тази вноска еднократна ли е или е всяка година. и може ли да се закъснее с плащането понеже чакам заплата чак февруари. Благодаря ви предварително  bouquet

# 136
Здравейте бих искала да се запиша в сдружението, но имам един въпрос тази вноска еднократна ли е или е всяка година. и може ли да се закъснее с плащането понеже чакам заплата чак февруари. Благодаря ви предварително  bouquet
Членският внос се заплаща всяка година.
По прицнип се заплаща до 20-ти януари цялата сума за годината 20лв или на 1-ва вноска 10 лв ( а 2-та през юли)
Тази година обаче по изключение ще се плаща след 20-ти февруари

Радвам се, че искаш да се включиш   bouquet

# 137
И аз бих искала да помагам с каквото мога  Heart Eyes
Пращам ви заявлението онлайн, след малко и по пощата.

# 138
Изпратих заявлението на хартиен носител на адрес бул. Цариградско шосе № 21, а сега видях че имам Re в пощата с друг адрес (Гогол 9), ще има ли проблем?

# 139
Изпратих заявлението на хартиен носител на адрес бул. Цариградско шосе № 21, а сега видях че имам Re в пощата с друг адрес (Гогол 9), ще има ли проблем?
Няма да има проблем. Това с Гогол е грешка. Сега ще го поправя

# 140
Моето заявление още ли не е пристигнало...
Станах пословична направо  Laughing

# 141
Няма да има проблем. Това с Гогол е грешка. Сега ще го поправя

Благодаря!  Grinning

# 142
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Абсолютно вече! Но пък аз ти обещавам, че ако до лятото не сме успяли да го получим, лично ще дойда да го взема! Mr. Green

# 143
  • На края на вселената!
Нещо много важно - по изключение вноската за членския внос, дължима през месец януари 2008год, се налага да се внесе в периода
20 февруари - 20 март 2008год!!!

# 144

Абсолютно вече! Но пък аз ти обещавам, че ако до лятото не сме успяли да го получим, лично ще дойда да го взема! Mr. Green

Ооо, ще организирам тържествено връчване на бира с цаца  Grinning

# 145
Здравейте момичета, и аз имам въпрос за заявлението ми - пристигна ли, загуби ли се. Изпратих го точно преди празниците на 18.12. и може да е потънало някъде. Как се процедира в такъв случай? Да добавя, че съм го изпратила на Гогол.

# 146
Заявлението на Ellea пристигна успешно! Peace

# 147
Ура! Много бързо!  Grinning Добре че добавих "Орлов мост" в адреса, стори ми се малко глупаво, но може би е имало значение...
И сега чакам писмо за одобрение, нали така.
И вноската и аз я ли превеждам след 20 февруари (ако съм одобрена де Laughing)?

# 148
  • На края на вселената!
Ура! Много бързо!  Grinning Добре че добавих "Орлов мост" в адреса, стори ми се малко глупаво, но може би е имало значение...

Предполагам ще си одобрена  Hug Вноската след 20 февруари - това важи и за новите членове и за досега членуващите в СНБМ.
Идвай направо в другата тема, че има много работа  Hug Heart Eyes

# 149

Да не повярва човек направо!

Което ми вкарва в не особено мъдрата тиква - Ели пробвай ако искаш да пуснеш заявлението без обратна разписка, така като писмо, току виж пристигнало. Мен почва да ме съмнява, че просто бележките за писмата ги пускат под вратата и те се губят.

Общи условия

Активация на акаунт