Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Целулит - 13 тема

• 19 739
  • 233
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря. Ще проверя дали има в Пловдив, че в моя град няма и записвам час за мезо. Ще направя и кръвен тест за непоносимост към храни, имам да свалям 2-3 кг.
[/b]quote author=a.l.e.n.a link=topic=1554287.msg46851906#msg46851906 date=1692808414]
Запиши една процедура (мезо) и драсни тук какъв е продуктът, който ще инжектират и какво количество. След процедурата планирай 2 пъти седмично LPG на цяло тяло + детокс. Нека мине месец след това, за да се оцени резултата и да се предвиди какво следва 👌
[/quote]

# 211
Минавам само да дам отчет. След 18 процедури целулитът си е там, но е по- малко видим. Не мога да кажа, че няма ефект, макар същия да е незначителен спрямо очакванията и обещанията. Не подпомогнах терапията с никакъв по- специален начин на живот. Всъщност след това лято съм по- тежка с 4 килограма и ми личи. Процедурата не прави чудеса сама по себе си, което не е изненада за мен. Комбинацията от диета и спорт не случайно е класика.
Здравейте, пак съм аз, но вече след шеста процедура на LPG Cellu M6 Alliance в клиника Skinline. Ефектът върху целулита ми се изразява в това, че е леко по- забележим от преди, но някак по- мек и "желиран". Бях предупредена за този възможен страничен ефект. Да е изчезнал- не никак не е изчезнал. Но не изпитвам болка при масажиране на проблемните зони. Тествах нивото на болка и с вендузи вкъщи- определено кожата сякаш се е отлепила или мастните натрупвания не са така твърди и нямам неприятни усещания (това са чисто лаишките ми обяснения на промяната). Краката ми не отичат дори в жегите. LPG на прасците е едно от най- хубавите неща, които съм усещала. Не подпомагам процедурите със здравословен начин на живот, пия бира, хапвам, каквото си искам. Последното със сигурност оказва негативен ефект. Въореки всичко продължавам със следваща серия от 6 процедури, после евентуално с третата, за да стигна препоръчителните 18. Решила съм да си пръсна парите, за да се убедя дали работи или не и поне в бъдеще да не се чудя.

# 212
  • France
Ох, имам чувството, че няма отърваване от тази гадост. Каквито и усилия и пари да се вложат. Имаш ли го генетично - край.

# 213
  • Варна
LPG по мое мнение има някакъв ефект, ако се касае за задържане на вода, тоест дрениращ ефект. Иначе нищо. Не си заслужава. Евентуално при хора, които си мислят, че имат целулит и е в супер начално ниво, може и да са доволни, при другите - не.

# 214
  • София
Привет, момичета! Минавам да се отчета след 7-мо LPG. Въпреки дълга пауза през август, при мен има леко заглаждане и стягане. Е, разбира се, много съм далече от истината, но и аз смятам да направя 18 процедури. Сега съм на вълна да се настройвам и за пилатес 😀

# 215
Привет, момичета! Минавам да се отчета след 7-мо LPG. Въпреки дълга пауза през август, при мен има леко заглаждане и стягане. Е, разбира се, много съм далече от истината, но и аз смятам да направя 18 процедури. Сега съм на вълна да се настройвам и за пилатес 😀

Все се каня да споделя и аз, тъй като започнах пилатес reformer. Вече са около 15 посещения, които съчетавам с ограничение в храната (последната седмица всички сме болни вкъщи и малко ми се развали режимът), а също ползвам и скраб https://shorturl.at/hjmBO и лосион https://shorturl.at/awBL7 , но не всеки ден.
Кожата на проблемните места стана по изгладена, затова продължавам с посещенията.

# 216

Все се каня да споделя и аз, тъй като започнах пилатес reformer. Вече са около 15 посещения, които съчетавам с ограничение в храната (последната седмица всички сме болни вкъщи и малко ми се развали режимът), а също ползвам и скраб https://shorturl.at/hjmBO и лосион https://shorturl.at/awBL7 , но не всеки ден.
Кожата на проблемните места стана по изгладена, затова продължавам с посещенията.
пилатес е страхотен избор! Между другото, за колко време ти доставят скрабта за тяло? Аз чакам повече от 5 дни...

# 217
adrianakole пристигна доста бързо, може би ден или два след поръчка.

# 218
Ако си събирате кафето, което вече сте минали през кафе машината, добавите захар, пропорция 1/3, и ползвате по същия начин,  ефекта е прекрасен и доста по-евтин...

ползвам го и за лице и просто супер резултата..

# 219
Ако си събирате кафето, което вече сте минали през кафе машината, добавите захар, пропорция 1/3, и ползвате по същия начин,  ефекта е прекрасен и доста по-евтин...

Охххх, не мислете ли, че много наранява тънката кожа на лицето? Не съм експертно запозната, но смятам, че по-скоро вреди в дългосрочен план.

# 220
Не е за всеки ден, определедно.
Аз на лицето си правя веднъж в месеца.

# 221

Така е най-оптималният вариант, но в момента не пия мляно кафе вкъщи. Преди съм ползвала дори само остатъци от кафе и пак е имало ефект.

В този случай предпочитам да подкрепя малкия бизнес, а занапред се надявам да се сдобия с хубава кафемашина у дома. Simple Smile

# 222

Така е най-оптималният вариант, но в момента не пия мляно кафе вкъщи. Преди съм ползвала дори само остатъци от кафе и пак е имало ефект.

В този случай предпочитам да подкрепя малкия бизнес, а занапред се надявам да се сдобия с хубава кафемашина у дома. Simple Smile

Офф топик, но от когато си купих хубава кафе машина просто има един преди и след в живота ми 🙃

# 223
  • София
Момичета, някоя да си е правила процедура с такава машина. Замислям, че да си взема такъв уред за в къщи. Но не знам, дали ще мога сама да се достигна навсякъде...

https://dermis.bg/product/kozmetichen-lipolazer-za-otslabvane
https://dermis.bg/product/kozmetichen-aparat-za-kavitacia-smart- … oton-rf-lipolazer

# 224
Здравейте! В един салон в Пловдив предлагат 6 процедури антицелулитна терапия, която включва- кавитация, радиочестотен лифтинг и вакуум за 250лв. Какво мислите дали да пробвам? Според мен е доста евтина цена. Като цяло нямам много целулит, само малко под дупето.

За Пловдив мога да дам препоръка за салон, които определено се справи с моя целулит - Vivian Derma. Намират се на ул. Леонардо да Винчи 16. Бях пробвала апсолютно всичко- LpG, Venus.. без никакъв ефект. Бях чела тук зa Onda Coolwaves и в Пловдив открих процедурите на много по-добри цени. Започнах с Onda, но добавих седмиците след Онда и процедура с Shokwave ( ударно-вълнова ) терапия. Резултатите са повече от добри, защото Onda топи в дълбочина, а Shokwave дренира и изхвърля разтопеното.
Имаше и промоция за двете, когато го правих

Общи условия

Активация на акаунт