Първокласници- 2023/2024

• 30 004
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мале, вярно ли е, че в училищата, в които може да се избира паралелката, пак ставали опашки при записване...

Мдаа...

# 106
Здравейте, Nature Sun With Face
Записвам се и аз с бъдеща първокласничка. Днес ходих да я записвам. НЕ е задължителна занималнята.
Дъщеря ми няма да я посещава. Съответно не попълних заявление, казаха ми, че е по избор.
Тя е късно проговорило дете, все още има дефицити, така че всеки ден след училще ще я вземаме на обяд и ще ходи на логопед и специален педагог (на частно). Ако я оставя на занималня, нищо няма да научи. Има нужда от индивидуална работа. Засега в училище не смятам да ползваме безплатните услуги на ресурсни учители, но ще видим как ще тръгнат нещата. На всичкото отгоре е родена в края на годината, няма да има 7 навършени години, та съвсем ще е "бебе" в сравнение с родените в началото на годината.

# 107
Здравейте! И моята дъщеря ще бъде първи клас тази година. При нас подаването на документи започна в понеделник и списъците с класираните ще са готови в петък. Тя е много любознателна и се вълнува, че ще ходи на училище. Покупки още не сме правили, но ѝ ремонтирахме стаята.

# 108
Аз записах вече моя син, при нас първо класиране мина, записванията също.
Сега съм в очакване да видя разпределението на децата и коя ще е класната му.
Скоро ще поръчам униформа, т.к от училището казаха, че трябва да е от сега, защото се бавели доста от фирмата, която ги шие.

# 109
  • Варна
При нас поръчката на униформи ставаше по време на записването.

# 110
  • София
При нас няма да има униформи /жалко/, а препоръчителен дрес-код /пак добре/.
Първокласникът ми има вече сглобено бюро /избрахме MALM от Икеа/ и етажерка Kallax пак оттам.
Записах го още в понеделник Simple Smile

# 111
  • София
Не беше много редно това със записванията в понеделник, защо се прави календар като не се спазва. Grinning От някои училища са връщали, ама от други не.
Иначе и ние няма да имаме униформа. Чудя се сега кога  ще се разбере кой в коя паралелка е разпределен.

# 112
  • София
Чудя се сега кога  ще се разбере кой в коя паралелка е разпределен.

При нас казаха , че в началото на септември...

# 113
Здравейте и аз имам бъдеща първокласничка. Вчера я записах след работа.За съжаление нея приеха в желаното училище но не ми се рискуваше с второ класиране и се записахме скоро ще има родителска
Среща дасе запознаем с учителите и  кога ще се поръчват униформи

# 114
А децата ви лятото ще продължат ли да са в детската градина?
Аз смятам, че имат нужда от почивка и от пълноценна лятна ваканция преди този нов за тях период. Моето момче, обаче, почти не е посещавал градина тази година- имаха скарлатина, пътувахме, празници, боледуване и какво ли не и в крайна сметка сега съм го оставила да ходи, още не са сборни групи, каза, че му харесва, август вероятно ще го спра по някое време.

# 115
  • София
Приключи с градината още на 31.05. 😃

# 116
  • София
Моята дъщеря тръгна на дг в сборна група. Но тази седмица се разболя и е вкъщи. Записана е да ходи на градина до средата на юли.

# 117
  • София
Голямата част от юни няма да ходи, юли ще ходи почти целия месец, август градината ще почива и мълчат по въпроса за заместваща градина, така че го броя ваканция и тогава. За септември съм заявила посещение за една седмица. Сумарно над два месеца му се получава ваканцията, смятам да е достатъчна (не се е изтормозил изобщо от дейностите в градината, а и през лятото програмата им е доста лежерна и много време прекарват навън).

# 118
  • Варна
Ние бяхме в ПГ, така че и да искаме няма Simple Smile миналото лято пак беше така.

# 119
При нас приключиха с градината на 02.06. Вече ѝ липсва градината, въпреки, че не я е посещавала редовно. Много боледуваше и една седмица ходеше на градина, а после поне две си беше вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт