💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 216
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Благодаря от сърце за превода и буквичките - Айра , Фени , Алинка , Камилита , Еванджелин и Галка HeartbeatHeartbeat

https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1664577234059788288

Филмът „Последно обаждане за Истанбул“ с участието на Къванч Татлътуг и Берен Саат ще бъде пуснат в платформата Netflix в края на годината.
Източник: Оя Доган

# 181
Благодаря за превода, момичета кокичета 🍀

Аз очаквах лятото да го пуснат филма, пък то в края на годината 😏 Пак ще се чака 😁

# 182
Колко са готини заедно Къванч и Берен, като си спомня за "Забраненият плод" се връщам в тинейджърските години.
Нощес си пуснах първи епизод, но не се чувствам способна да го гледам отново.

За Семейство :

През цялото време ни насочваха, че осиновеният е Аслан и накрая хоп - Джихан.
Краят ме разочарова докато не се появи Девин, буквално останах с отворена уста.

# 183
Къванч няма да го видим на партито на Емми довечера
май КБТ са в Барселона

Благодаря ви за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Камилита , и аз съм склонна да се съглася с твоето мнение за бебето....
Майдрийм, благодаря ти за пожеланията, наминавай от време на време!
Фенче Kissing Heart Grinning

Последна редакция: пт, 02 юни 2023, 21:19 от Airra

# 184
Здравейте! Nature Sunny

Благодаря за превода на еп. 13! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Благодаря за споделеното! Green Heart
Приятно е, че се появи съобщение за „Последно повикване за Истанбул“.

Аслан казва на Хюлия, че Девин е неговото семейство.
А Хюлия му отговаря: „Аз съм твоето семейство.“
Всъщност, всеки човек има две семейства  - едно по произход, и другото е това, което той сам създава.
Едното са неговите корени, другото – неговото бъдеще.
Само когато има и двете, човек е цял.
Аслан иска да прекъсне връзката със семейство Сойкан. И какво ще разказва на своето дете? То няма ли да го пита: кои са моите баба, дядо…? Аслан не познава миналото на своето семейство. Значи, не познава и себе си. Аслан не е готов да бъде баща. Грижи се за семейството на Девин, но не познава своето: пет години след смъртта на баща си не беше отворил предсмъртното му писмо, от майка си иска само да не навлиза в пространството му, но самият той не го видяхме веднъж поне да говори с Хюлия или със Сехер, да ги пита за нещо от миналото, което те може би са знаели; иска да реформира бизнеса, но не познава средата – как е възможно да не знае кой е Иляс и какъв опасен враг е той? Хюлия му казваше, че ще започне война, Аслан видя как тя се афектира, когато беше историята със Серхат,  но дори не я попита има ли нещо, което трябва да знае за Иляс. Аслан е на доста години, за да бъде толкова наивен. Той приема собственото си семейство за даденост и не е заинтересован от него. Възможно е причината да е в нарцистичното му възпитание.

Аз виждам не само лошото в Хюлия, но и многото добро, което Девин може да научи от нея по отношение на семейството. Като добро тя ще го оцени, само когато разбере историята на Хюлия и Юсуф. Без да познават историята, Аслан и Девин гледат отвън и виждат външното. Девин ще разбере колко е трудно да поддържащ семейство в условията, в които е била поставена Хюлия, как се пази авторитета на баща, когато семейният живот е започнал с убийства и грях, и когато всеки ден те е страх това да не разберат децата, ще разбере смисъла на тоталния контрол, упражняван от Хюлия. Когато разбере историята, Девин ще види всичко с други очи. От Хюлия свалиха товара на тайната и след време, необходимо за осъзнаване, тя ще започне да говори.

Пепи, по кой въпрос мислиш, че Девин ще стане  копие на Хюлия? Ако използването на пистолета трябва да я оприличи на Хюлия, която поръча убийството на жената на адвоката, Девин, ако е умна, а, според мен, тя е такава, трябва да разбере причината за тази поръчка, а не самото убийство. Трябва да разбере историята с Иляс, тя е в основата, а чрез тази история ще разбере и Хюлия. Девин не е човек, който ще заприлича на някой друг, просто така. Когато я разбере, Девин може да си хареса нещо от Хюлия, но не сега. Сега Девин вижда видимото от Хюлия, но не вижда причините за него, които са скрити в тайната и семейната история.

Иляс няма да бъде победен само с оръжие. Той ще бъде победен, ако Сойкан преодолеят семейния срив след разкриване на тайната и се върнат към живот.   

Преди семейната маса да бъде счупена, от нея стана Аслан, а на нея седна един „вълк“. Това е нещо, за което Юсуф е предупреждавал, но ще стане ясно за Аслан, едва когато го изпита. Моментът: на масата е само Хюлия, идва Ибо и първо с недоволство поглежда към портрета на брат си, а след това сяда на масата. Хюлия го пита дали е гладен и той отговаря: „Като вълк.“ Отговорът е за глада, но създава асоциация и към масата и случващото се с нея, с думите на Юсуф, за които Аслан ще си спомни. Ибо е един домашен „вълк“, навън дебнат други.
Комедия е, че Ибо тъкмо седна на масата и Джихан и Аслан я счупиха.   

Лейля си мисли, че се спаси от семейството като напусна имението. Но това семейство ще е нужно  на нейните деца.

Джемре може да се сближи с Джихан. Сега и двамата братя са ранени, някой ще трябва да се грижи за тях – Аслан си има Девин, но Джихан едва ли би се доверил на човек от семейството, а Джемре е външна.

# 185
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes значи почивката е започнала, браво! Да си изкарат супер в прекрасната Барселона!
Превели са това, което говори с репортерите Киво на партито по случай финала на сезона:
Цитат
Репортери - Къванч бей, добре дошли, пожелаваме ви приятна вечер!
Къванч - Благодаря ви приятели, може ли да минем?
Р - Завършихте един много красив сезон на сериала, сега ще гледате ли премиерата на последния епизод с целия актьорски състав?
К - Да, един прекрасен сезон приключи. Днес е последната серия, много сме щастливи, че успяхме да изживеем един много добър сезон. Днес ще гледаме един вълнуващ епизод заедно и ще се сбогуваме за малко с думите: ще се видим в новия сезон.
Р - Госпожо Башак, вие какво ще кажете?
B – Поздравявам всички за наистина страхотния сезон и очаквам втория сезон с вълнение!
Р - Къванч бей, а във вашия истински, реален живот, вътре във вас има ли място за образа на Аслан?
К - Не, вие какво ? (смее се)
Р - Това е много интересно, защото помним Кузей Текиноулу.
К - Няма нищо такова, не. Вие как сте ?
Р - Добре сме, благодаря много!
Р - Може ли да направя снимки преди да влезете ?
К – Да, разбира се.
Р - Благодаря ви много!
К - Благодаря ви, лека работа, пазете се.
Много е щура Сероша, много я харесвам! Heart Eyes
https://twitter.com/sishiningstar/status/1663850170289729538
Аз да си кажа, че нямам против и сега да си имат бебе, но се съмнявам да оцелее ... Не случайно Аслан каза, че независимо дали ще имат или няма да имат дете, нищо не се променя, Девин е неговото всичко.
Девин никога няма да стане втора Хюлия, вече обясних защо мисля така. Тя стреля, защото нямаше друг избор- Джихан щеше да застреля Аслан, а след това и себе си, не се съмнявам изобщо! Девин също, на последния сеанс с Джихан тя видя агресията му и си направи правилните изводи. Тя беше предвидила действията на Джихан и взе мерки. Разбира се, жалко е, че сложиха пистолет в ръцете й, но не виждам по какъв друг начин щеше да  спаси Аслан. Не зная защо Джихан насочи цялата си агресия към брат си, който още на масата, когато избухна баба му, мислейки го за Юсуф я попита : Какви грехове ? Джихан беше там и го чу много добре, дори той прекрати разговора. Така, че нямам идея защо не му повярва, че Аслан също както всички деца нямаше никаква идея за това, което се е случило в миналото. А той също чу и какво му каза Иляс, че едното дете е осиновено. Аслан му занесе резултатите, независимо, че Джихан не му е роден брат му каза, че ще предаде бизнеса на този, който по принцип е трябвало да се заеме с него. Джихан се зарадва, че е отишъл първо при него. Явно дотолкова беше освирепял от видеото, което видя, че реши да си изкара гнева и злобата върху първия срещнат Сойкан , в противен случай не мога да си обясня нито държанието му при Девин, нито на финала Thinking Аслан имаше право да се вбеси , когато разбра за сеансите, майка му пепелянката добре го познава. А и Девин го разочарова, че отново е скрила нещо важно от него, а подивя тотално, когато Джихан наля още масло в огъня, като му каза : " Знаеш ли колко сеанса прекарах сам с жена ти", нещо подобно беше. Има право да се ядосва, знае какво прави брат му с бившите му, че и дете чакаше от една от тях. Но, това тайно да се среща с жена му му дойде в повече.
Ванче, аз честно казано не виждам нищо хубаво в Хюлия, съжалявам! Това, което каза на Аслан, че неговото семейство е тя, че тя ще му каже кога ще обича, че Девин е най- страшното зло за това семейство ме втрещи! Хубаво и каза Аслан, че е болна! Тази жена наистина не е добре с главата. И знаейки всъщност колко много Аслан обича Девин, знаейки, че е бременна, въпреки това се държа толкова отвратително там на балкона, че тотално ме отблъсна. Не виждам на какво хубаво може да научи Девин в защитата на семейството, не приемам нейните методи на защита. Осакати живота на Джанан, на Джихан, сега дойде реда и на Аслан. За мен Аслан изобщо не е наивен, много добре знае що за семейство има, какви са корените му, той не е глупак, именно заради това искаше да изчисти всичко цели 5 години. Единствено за най- голямата тайна на семейството си не знаеше. Изобщо не виждам как ще я разберат Хюлия нито той, нито Девин, най - малко пък Джихан. Взели и го били от самото начало ... и заради това ли цял живот се е държала с него като с боклук, когото ползваше само за мръсните си игрички ? Не, не вярвам да я разберат, и аз не мога. Според мен и двамата братя ще живеят, никой не е засегнат смъртоносно от куршума. Но, Девин най-вероятно ще изпадне в депресия, може би ще последва и спонтанен аборт, пу -пу - пу ... Предполагам, че след като се възстанови, Джихан или ще остане заедно с брат си и заедно ще се борят срещу  Иляс, или ще премине на негова страна и ще стане много опасен за всички Сойкан Thinking Надявам се, че мозъкът му ще си дойде да място и ще си спомни, че в записа когато Юсуф говори с Иляс, се разбра, че инициативата е била на Иляс да се убие жената и Юсуф го е изпълнил. Най-вероятно ще има още неща, които ни е подготвил г- н Бономо в сезон 2 и ще са заедно братята срещу Иляс, нали затова се казва Семейство сериалът ни, но знам ли ? Във всеки случай ще е интересно.
Еко може и да не е лош, но постъпи като пълен задник, Ямур повярва в любовта му, повярва, че и нея има кой да я обича на този свят, даде му сърцето си, отвърна на вниманието и грижите му, и какво направи той? Първо я издигна до небето и после я хвърли на земята Rage Не може така, всеки човек е достоен за любов и уважение. Хем знае много добре колко е лабилна, защо я спаси тогава ?  Той какво си въобразяваше, че семейството му никога няма да разбере ? Като е с такова остаряло възпитание, да не и беше предлагал брак! А какво направи Аслан?  И той уважава и обича майка си, но доведе Девин в къщата и изправи семейството пред факта, че ще се жени за нея, това прави истинският мъж. Много ме разочарова Екрем, много! Жал ми е за Ямур ... Надявам се да не го погледне повече, той не заслужава любовта и доверието и.
Та, както сте разбрали, серията за мен беше страхотна! Имахме си много AсДeв, които са абсолютно невероятни заедно! Heart  Най-после се разкри цялата истина ... Вече разбирам Джихан, как е живял през цялото това време и защо е бил толкова болен. Разбирам го и защо постъпи така ... Много го боли от това какво са му сторили. Само не разбрах защо обвини брат си за всичко, като се видя, че Аслан винаги го е обичал много ... Много ефектно показаха разпадането на семейството, аналогия с рухването на къщата. И тази пепел на финала... Очаква ни тежък втори сезон, дори не мога да предположа какво са ни подготвили, но ще го чакам с огромно нетърпение наесен. Извинявам се за чаршафа, но имах много за споделяне!

Хакан Бономо дали има родствена връзка със съпруга на Ойкю Карайел - Джан Бономо ? Thinking Фамилията е рядка, та затова ми хрумна.
Пожелахте си " Последно повикване за Истанбул " да не е по време на Семейството, може да сте доволни Smile
Лека вечер, дружки! Благодаря на тези, които ще имат нерви да ме изчетат Stuck Out Tongue Winking Eye Kiss

# 186
  • au bout du monde
Изгледахме последния епизод. Така леко вървя. Неусетно. Точно като за финал.

Този сериал ми е попадението на сезона. Много малко са сериалите, които съм изгледала от начало до край, защото нищо не е хващало интереса ми повече от няколко епизода. За първи път обаче да ми хареса всичко,  няма сцени, които да искам да превъртя.
Тези 13 епизода, вече ги изгледах по 2 пъти, а може и по още веднъж до края на лятото. Laughing Просто ми е приятно да ги гледам, отпускат ме, а не ме напрягат.
Къванч и Серенай ми станаха любимци Relaxed

Тази жена не е добре. Вманиачена е по сина си. Направо полудя, че ще има дете и ще се изнесе. "Казах ти да се разведеш, а ти дете си й направил" - малко смешно ми стана, все едно майка си ще пита за разрешение. Laughing
Аслан, ако не беше афектиран от истината за сеансите щеше да реагира по-спокойно на брат си. Друг е въпросът, дали самият Джихан нямаше да му каже нарочно, за да го ядоса и да изопачи нещата.
Но постъпката на Хулия е долна и злобна. Не виждам какво защитава вече. Вижда, че синът й е щастлив и пречи на щастието му.
Не обвинявам Хюлия,  тя е направила своя избор, оцеляла е както може, но представата й за любов и обич е сбъркана.

Бащата всъщност започна всичко като каза за бебето и оттам и Хюлия подпали. Иначе вероятно щеше да замълчи поне тази вечер.
Девин искаше да му каже, но не успя.

Джихан е ядосан и иска да отнеме единственото ценно на семейство Сойкан - синът.

Девин нямаше друг избор освен да стреля, това го казах и преди. Тя защити мъжа си и спря спора. И двамата ще са добре, сигурна съм. В какви отношения ще са не знам. Вероятно може да има малко вражда в началото, но мисля че ще се помирят и заедно ще тръгнат срещу врага. Все пак Джихан друго семейство не познава. Аслан е най-близкото му до семейство. Надявам се да намерят път един към друг.

Аслан му каза : исках да се спася от този скапан живот, имах желание само за семейство, станах от тази маса много отдавна." Така започна първи епизод. Той беше тръгнал да се отделя и Девин засили процеса. Тя му даде тази увереност и надежда.

За Аслан и Девин съм сигурна, че и те ще се помирят, един без друг не могат. След като тя го защити по този начин, не вярвам той да й се сърди дълго.
Интересно ми какво ще стане с чифлика, масата, къде ще живеят всички. Всички се пръснаха....

Като гледах сцената с детето и Девин ми заприлича на сбогуване. Чуваше се тиктакане на часовник, сякаш времето се отмерва и изтича. Тя се сепна като се събуди.

Очаквах това от Еко, точно на такъв ми приличаше.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 01:56 от La Libellule

# 187
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🌞

Ваня, Фени, Камилита благодаря ви за споделеното 🤗. Малко по късно ще коментирам и сериала и по това, което сте написали.

Къванч и Башак снощи са били на концерт на Депеш Мод в Барселона. А ние бяхме в очакване да се появи на мероприятието. Понякога този човек ме хвърля в джаза 😜 Но всеки понякога има нужда да избяга и да намери начин да презареди.

Иначе Серенай и голяма част от екипа на Семейството са присъствали.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 188
Добро утро, дружки! Hug

Камилита, благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
Тази жена не е добре. Вманиачена е по сина си. Направо полудя, че ще има дете и ще се изнесе. "Казах ти да се разведеш, а ти дете си й направил" - малко смешно ми стана, все едно майка си ще пита за разрешение. Laughing
Айнен ойле! Hands Plus1 А най - много ме вбеси когато, след като си изля всичката злоба им каза: "Хайде сега си градете семейство"
Те ще си го изградят г- жо Хюлия, не се радвай толкова! Колкото и да им е трудно, голямата им любов ще им помогне, само първо да се отърват от всички гадове, около себе си. Но защо подозирам , че ти ще си останеш сама като кукувица, защото това заслужаваш ... Аслан ти даде последен шанс, но ти не се възползва. Е, може ли майка да причинява това на детето си, което уж обича толкова много  ??? Има някои неща, които са непростими, а Хюлия прекрачи всички граници уж за  "доброто " на децата си и "семейството" А после гледа като гръмната какво се случи заради нейните тайни и простотии! Не знае ли, че рано или късно истината излиза, колкото и да се е старала да я запази в тайна. Аз пък я обвинявам, какво постигна с това, че не сподели мръсната история на семейството им поне с Аслан ? Щеше да и падне репутето ли ? Колко още ? Всичко щеше да е различно ... Братята се избиха взаимно, направи ги врагове, само това постигна! Много съм любопитна какво ни е намислил г - н Бономо, ама ще се наложи да си почакам ... Много се надявам, че Хакан няма да позволи Аслан да загуби своя герой, както сподели на Девин. Много се надявам Девин да не стане убийца на брата на съпруга си. Но, от друга страна пък се поставям в обувките на Джихан, който цял живот е обичал и търсил любовта на хората, убили собственото му семейство. Какво ли е да обичаш убийците на родителите си? От такова нещо и здрав човек ще полудее, какво остава за разбития Джихан ? Дали душата му ще може да се излекува ? Дали ще може да е отново с това семейство ? Не знам ... Надявам се, че Хакан го е измислил по най-добрия начин.
Сезонът за Айлето наистина беше много успешен, така да продължи и втория! Flowers Four Leaf Clover

Една от многото сладки сцени в тази серия! Heart

Как започна всичко!

През лятото ще си го изгледам отново бавно, бавно, без чакане с огромен кеф Heart
Пепи, благодаря ! Kiss Ще чакам да споделиш и ти усещанията си с нетърпение. Както и всички други дружки, изгледали серията с превод.
Имайте хубав почивен ден, дружки! Hug

# 189
  • au bout du monde
Аслан й даде възможност да сподели- няколко при това.
Винаги й е давал възможност.

Това семейство не е било семейство за никого. Това че се събират на масата не означава,  че се виждат и чуват.

В деня на сватбата, когато Х. искаше от Дж да каже за сеансите,  Джихан й каза - "този път в колата не е един човек, а двама. И Аслан е там. " В стремежа си да отстрани Девин, ще нарани Аслан.

# 190

Привеет!! Hug
 С интерес прочетох коментарите ви- Ваня, Камилита, Фенче!! Flowers Hibiscus
не съм гледала още серията...
Пепи, аа много е изкефих, че КБТ са били на концерт на Депеш в Барселона Wink
видео
https://scontent-fra5-1.cdninstagram.com/v/t72.14836-16/10000000 … c_sid=307a02&dl=1
...веднага като си свършиха ангажиментите и духнаха да се забавляват в Европа. сигурно и Курт Ефе и бавачка са били с тях Thinking

Фенче Kissing Heart
Алие си беше на 2,3 място в АБ групите през цялото време.Hands Plus1
Цитат
Пожелахте си " Последно повикване за Истанбул " да не е по време на Семейството, може да сте доволни Smile
напротив, Последното повикване  ще е точно по време на сериала, който няма да свърши/преполагам/ до нова година.
Забравих да ти благодаря за превода на видеото с КБТ, преди партито за финалния епизод !
тия журналисти убиват с тъпи въпроси....Expressionless
- Къванч бей, ако сравните персонажа, който играхте в сериала с вашата истинска личност, има ли един Аслан вътре във вас? Защото хората казваха, че вие сте като Кузей Текуноулу.

- Не няма такова нещо!!
-  Вие добре ли сте? Laughing

..................
Мелиса сподели нова снимка на баща им
да е жив и здрав, да се радва на внуците си!!

.................

...............

И Серенай е написала в ИГ си, че изчезва

Хубава събота!

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 14:39 от Airra

# 191
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря сърдечно на екипа за превода!!!
Липсва ми Алиннка!!!
Благодаря за интересните постове!!!
Много ми хареса епизода, а със субки още повече!!!

На първо гледане от напрежение доста неща не съм забелязала.
Но с превод пък се чудя кое първо да отбележа.
Всяка сцена, всяка реплика, връща назад и препраща напред.
Такова майсторство не съм срещала в другите дизита.
Все съм си мислила, че това е по присъщо на сералите на платформа.
Затова и толкова се бях забила в Якамоз, защото в кратките серии
всяка дума носи послание, има и друго значение, ... торпедото, ...  
Но в Семейство виждам, че дори серия от 2 часа и 20 минути,
пак всяка дума  е много важна и наситена със съдържание.
И като се прибави, че актьорите са върхът, удоволствието е пълно.
Да, в последния епизод кутията на Пандора беше отворена.
Честта се падна на Аслан. Напрежението беше до последната сцена.
Доволна съм, как разкриха тайната, но съм сигурна, че има още.
Сцените  Аслан и Девин са ми трепетни и интересни,
но и другите са ми не по-малко важни.
Толга, наистина е отврат. С трепереща ръка как вдигна трите пръста
и после се обади на онези мерзавци, че е съгласен да им сътрудничи.
Акън бей също е отврат. Доктор, баща, да предложи аборт на дъщеря си.
Най-после се запознаха с Хюлия. Дано не се и сдружат, че ...
За Ибо, що ми се струва, че това проследяващо, дето даде на Аслан,
в предишната серия, му го даде оня черния на Иляс.
Не подозирах, че групата на Иляс има план за отстъпление.
Много ми хареса Джемре като каза на Хюлия,
че едно е вмешателство, друго е подкрепа.
Но Хюлия не може да я разбере.  Сбъркан ѝ е чипа на Хю.
За съжаление добро в нея не виждам.
Не виждам някакъв благ характер и ще я помня с нейния характер.
Ама тя ги натвори такива, че ... Чудя ѝ се как успява.
Да се обади на родителите на Еко ... Но Ямур ѝ даде идеята, като се похвали.
На такива като Хю, нищо не трябва да се казва. Ни добро, ни лошо.
Аслан ще разбере и вярвам, че Еко и Ямур ще са заедно.
Неше и тя, да не остане по-назад от лошите,
не харесва Еко, че е шофьора на Аслан.  Лелееее ...
Оная пък втората жена на Акън бей, да не влизала Девин вътре.
Този чифлик е прояден от дървеници и Семейството също.
Дезинфекцията започна, но май Ибо не разбра.
А, сетих се и още нещо в сцената, когато
Аслан и Девин пристигат на крайбрежната.
Аслан вижда момчето с топката ... и пита как се казва.
Чува Керем. Не е Керем - Ерен. ... Нека Господ да те пази!
Майката отговаря - Благодаря.  
Та, мисля, че момчето е син на Керем Чатай, а жената е Берил, съпругата.
За сега спирам, но имам още записки и бръмбари в главата.

А, на партито много ми хареса визията на актрисата в ролята на Ямур и на Сехер.
Радвам се, че Башак и Къванч много добре организират живота и работата си.
Концерт на Depeche Mode в Амстердам

Дружки, извинявам се, ако съм пропуснала в заплесията си
да поздравя вас и вашите близки  за празници и ...
Поздравени сте от сърце!!! Нека всички да бъдат здрави!!!
Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 15:28 от * Diva *

# 192

Къванч от Барселона....с фенка
концерта, на който са били
Скрит текст:

Диве, и теб прочетох с интерес!!

лека!!

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 23:21 от Airra

# 193
Момичета, затънах ....и не мога да стигна.😭
Но сега съм в почивка.
Ох, много е хубаво да се изгледа серията с буквички.
Наистина се оказа, че при онлайна не съм забелязала много неща.
Ванче, много добре си знае Аслан семейството. Той подозираше, че има тайни и не случайно в тази серия лаймотива беше " като премълчаваш това е катастрофа за семейството" , думи, които неколкократно каза на Хюлия.
Хюлия я разбирам защо е станала такава, тя самата каза, че е била млада, нямала още 18 г. . Попадайки в това семейство е трябвало да защитава по всякакъв начин децата си. Така тя се е превърнала в човек, който да контролира целия им живот. Предлагам, че постепенно това чувство да ги опази чисто физически постепенно е преминало в това, в което се е превърнала. Това обаче не я оправдава в моите очи.
Под това Девин да се превърне в копие на Хюлия имам предвид точно това, за да опази семейството да почне да контролира всичко.
Девин, като че ли наистина нямаше избор за пистолета, но няколко серии по рано тя категорично отказа да стреля, когато това правеха Аслан и Лейла. Сега тя стреля директно в човек. Както каза Аслан на Джихан в това семейство лесно се влиза, но е трудно да излезеш. За това и написах, че за мен е много важно за развитието на образа на Девин дали тя ще поеме вината за изстрела , независимо дали е жив или мъртъв той.
След превода разбрах защо Джихан насочи целия си гняв към Аслан. Той смяташе, че Аслан знае тайната и предаването на акциите той нарече кървави пари.
Още нещо ми направи впечатление, Ибо каза на Хюлия, че вече е влязъл в семейството и това е само началото и следва продължение. Чудя се дали тези думи имат отношения към това, което следва във втория сезон.
А че Акън и Хюлия са лоши хора си пролича, когато двамата разбраха за бебето. Та то е и тяхна кръв. Да не искаш да видиш продължението на живота си е индиректно потвърждаване за лошотия им.

Айре, благодаря за снимката. 😍

Снимки от вчера

Дива, мисля че си права за сина и съпругата на Керем Чатай.

А това качи режисьора на Последно повикване за Истанбул.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 194
от Башак в ИГ....

Общи условия

Активация на акаунт