https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1664577234059788288
Филмът „Последно обаждане за Истанбул“ с участието на Къванч Татлътуг и Берен Саат ще бъде пуснат в платформата Netflix в края на годината.
Източник: Оя Доган

значи почивката е започнала, браво! Да си изкарат супер в прекрасната Барселона! 
Аслан имаше право да се вбеси , когато разбра за сеансите, майка му пепелянката добре го познава. А и Девин го разочарова, че отново е скрила нещо важно от него, а подивя тотално, когато Джихан наля още масло в огъня, като му каза : " Знаеш ли колко сеанса прекарах сам с жена ти", нещо подобно беше. Има право да се ядосва, знае какво прави брат му с бившите му, че и дете чакаше от една от тях. Но, това тайно да се среща с жена му му дойде в повече.
Надявам се, че мозъкът му ще си дойде да място и ще си спомни, че в записа когато Юсуф говори с Иляс, се разбра, че инициативата е била на Иляс да се убие жената и Юсуф го е изпълнил. Най-вероятно ще има още неща, които ни е подготвил г- н Бономо в сезон 2 и ще са заедно братята срещу Иляс, нали затова се казва Семейство сериалът ни, но знам ли ? Във всеки случай ще е интересно.
Не може така, всеки човек е достоен за любов и уважение. Хем знае много добре колко е лабилна, защо я спаси тогава ? Той какво си въобразяваше, че семейството му никога няма да разбере ? Като е с такова остаряло възпитание, да не и беше предлагал брак! А какво направи Аслан? И той уважава и обича майка си, но доведе Девин в къщата и изправи семейството пред факта, че ще се жени за нея, това прави истинският мъж. Много ме разочарова Екрем, много! Жал ми е за Ямур ... Надявам се да не го погледне повече, той не заслужава любовта и доверието и.
Най-после се разкри цялата истина ... Вече разбирам Джихан, как е живял през цялото това време и защо е бил толкова болен. Разбирам го и защо постъпи така ... Много го боли от това какво са му сторили. Само не разбрах защо обвини брат си за всичко, като се видя, че Аслан винаги го е обичал много ... Много ефектно показаха разпадането на семейството, аналогия с рухването на къщата. И тази пепел на финала... Очаква ни тежък втори сезон, дори не мога да предположа какво са ни подготвили, но ще го чакам с огромно нетърпение наесен. Извинявам се за чаршафа, но имах много за споделяне! 
Фамилията е рядка, та затова ми хрумна.
Просто ми е приятно да ги гледам, отпускат ме, а не ме напрягат.

А най - много ме вбеси когато, след като си изля всичката злоба им каза: "Хайде сега си градете семейство"

Ще чакам да споделиш и ти усещанията си с нетърпение. Както и всички други дружки, изгледали серията с превод.

Препоръчани теми