💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 218
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • AMS

Дружки, благодаря ви за преводите  и споделеното!!!
Продължавам със Семейството.

Та се сетих за портокалите  и Кръстникът.
Струва ми се, че няма съвпадение.
Там сцената е съвсем в друг контекст.

Сетих се и за фестивала в Кан.
Неджат също е бил на този фестивал през 2014.
Неджат Ишлер играе във филма Зимен сън
на Нури Билге Джейлан, който печели Златната палма.
А видях и сега Ипек Чичек в Актриса.
Героинята ѝ иска да става актриса. 
Сладурана.

Явно това са билетите  на vip персоните за концерта.
Улучили  са добър момент за посещение в Барселона.
Днес там беше и състезанието във F1. Моят човек спечели.
Дружки, ако някой иска да ползва в темата гифчетата,
просто цитирайте и после махнете quote /quote и излишното.

Лекинка, дружки!!!

# 212
Леле, какви мигли има Къванч 😍

Дива, щом си почнала Семейството отново, може ли да правиш кратко резюме на серия или поне на някои детайли, които ти правят впечатление и например каква е връзката им с развитието на историята, която знаем до сега. Разбира се ако искаш, но ще ти бъда благодарна ако ми насочиш погледа към такива детайли, които си забелязала.

Терзи, благодаря за всичко, което споделяш.

Лека 🤗🤗🤗

# 213
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното, много ми беше интересно да ви прочета! Kiss
Пепи, според мен Джихан каза тези думи на Аслан само от гняв, не е възможно да вярва, че Аслан е знаел всичко. Та той чу, когато Иляс му каза за родния и осиновения, а Аслан го попита какви ги говори, беше там и когато баба Сахер му каза на Аслан, мислейки го за Юсуф, че е извършил голям грях преди години, а Аслан я попита за какво говори, какъв грях е извършил ? Дори самия Джихан прекъсна този разговор. Сам каза на Аслан да не отваря кутията на Пандора, когато Аслан го попита защо ги е прекъснал. Заради това написах, дано след като оздравее от раната си му се наместят чарковете в главата му и да си даде сметка, че не Аслан е виновния за страданията му, а "майката", за която беше готов да умре. Правилно и каза Аслан на Хюлия, че това изглежда направо иронично. Много силна беше последната сцена с тези думи на Аслан : " Какви кървави пари? Какви кървави пари? Аз нищо не знаех. Единствения ми проблем беше желанието ми за семейство. Исках само да се спася от този скапан живот. Но, не можах да се спася. Очевидно в това семейство можеш да влезеш, но не можеш да излезеш. Хайде, стреляй. Да свършваме с това. Аз отдавна съм станал от тази маса. Стреляй! "
Много смешно ми стана, като прочетох някои коментари ВК как можело Аслан, при положение , че знае, че ще става баща да каже такова нещо. Е, какво трябваше да направи, да му се моли ли ? Имаше ли изобщо някакъв избор ?
Аз тези Кивови мигли ги видях още 2009 г. направо ме отвяха тези негови очи Heart

Диве, много си права, в този сериал всяка една дума, всяко изречение е добре обмислено, нищо излишно не е казано, браво на г - н Бономо! Hands Clap.
Цитат
Но в Семейство виждам, че дори серия от 2 часа и 20 минути,
пак всяка дума  е много важна и наситена със съдържание.
И като се прибави, че актьорите са върхът, удоволствието е пълно.
Айре Heart Eyes благодаря за красотата! Kiss Тази сцена не ме питайте колко пъти я гледах, уникално я изиграха Киво и Сероша. За съжаление не ми позволява да ги повторя гифчетата.
Е, знам, че ще се засекат Семейство и ППИ, ама поне ще е на края. Нядявах се да го пуснат сега, когато почиваме от Семейството, за да му обърнем подобаващо внимание, а не да сме раздвоени кое по-напред да обсъждаме, ама какво да се прави, не зависи от нас.
Терзи, благодаря ти за всичко, което носиш тук, прекрасна си! Kiss
Камилита, благодаря за споделеното, съгласна съм с теб за всичко! Kiss
Липсват ми много вече някои дружки ... ама през лятото ще е така ...

Да ви споделя нещо, което страшно ме изкефи, много талантливо дете Heart Брайън Мей може вече да се пенсионира, има кой да го замести Smile Доколкото разбрах той му е предложил да свирят заедно.
Скрит текст:

Имайте хубав ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 11:16 от queen_fenka

# 214

Привеет!! Green Heart

Лятната почивка за актьорите/повечето/ започна, всеки се забавлява както му е на сърце Wink

На Курт Ефе, няма да му скучно с такъв баща Smile
Heartpulse нова

Благодаря ви за споделеното!!
Фенче Kissing Heart за преводите! Flowers Tulip
 снимките на 19 год Къванч саааа....Heart EyesHeart Eyes
за Джихан Hands Thumbsup абсолютно никаква вина няма брат му, който не е знаел нищо, но Джихан беше умопомрачен и трябваше да изкара гнева си на някого, първо почна да хвърля в кабинета на Девин....
Най- виновен е бащата, който пък не би имал пари и власт, без това престъпление....

Цитат
Липсват ми много вече някои дружки ... ама през лятото ще е така ...
определено...и все пак ще се радвам да минават!!
Майдрийм, как ти се стори финалната серия?
Мира, Джаки, Ани Kissing Heart?

Диве Hug мерси за всичко, което си постнала/комнтирала в темата!! Flowers Rose
да знам, че беше Роми, не знаех, че има 2 деца.
Башак не е споделяла, че са ходили на Формула 1, сигурно е лудница там.

Пепи Hug

много хубаво клипче от Маука- Aile Team (Backstage)
https://www.youtube.com/watch?v=UR09658JTys&t=9s

...................

Чувствам се горда, защото съм част от  екип, който работи като семейство, ще имаме втори сезон като бомба.

здрава и успешна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 14:48 от Airra

# 215
  • au bout du monde
Снимка от майката. Беше казала, че няма да пуска, защото не знае дали С ще е съгласна. Явно за други снимки има предвид.

# 216
Здравейте, момичета!

Айре, тук съм! И аз я изгледах последната серия. Като един миг мина, толкова интересна и наситена, че не разбрах кога минаха тия 2 часа и нещо. Нямам какво да добавя, толкова детайлно сте я разнищили..... Но мога да се възхищавам от сърце на играта на Киво, Серенай, абе на всички актьори. Сценария е толкова добър, че не те оставя за секунда да скучаеш, режисурата на ниво, какво повече да искаме. Може би ни се иска да нямат почивка, ама и те са хора...
Аз днес започнах КСШ.
Леле Киво каква визия има...трепач! Изгледах 2 серии, ама тая Фарах нещо хич не ми допада, нещо не ми харесва в играта й, много ми е пренавита. Киво играе с такава лекота, тя направо се губи. Биркан играе много добре. Иначе сериала ме привлече, ще го изгледам.
Извинявам се, ако има много грешки, ама пиша от телефона, защото съм на работа и не ми е много удобно.
Забравих да благодаря на всички момичета за всичко, което споделят и пишат, чета ви с голям интерес Kissing Heart

# 217
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Май пак останаха обичайните заподозрени.
И няма нужда да ми благодарите специално за ...
Лайковете ви са ми достатъчни. Благодаря ви!!!
Когато нещо знам го пиша, ако не забравя.
За последния епизод тайната не е само една.
Първата е, че Джихан е осиновен.
Втората е, че са убити родителите му.
Втората тайна ние знаехме от предните епизоди,
но Аслан и Джихан не знаеха.
За осиновяването първо научи Аслан,
а за убийството първо научи Джихан.
За мен не е виновен, нито Аслан, нито Джихан.
Виновни са Хюлия, Иляс, Ибо, Сехер и може би лелята Недрет.

Добра е идеята да се направят резюмета на епизодите.
Имало е такова нещо в други теми за други дизита.
Впрочем аз с такава нагласа тръгнах, но не успях.
Обсъждането пое още в началото в друга посока и се отказах.
Казвам в друга посока, защото имаше такива постове,
които ми отклоняваха вниманието от това,
което действително се случва в даден епизод.
И така последвалите постове, реагираха повече на написаното,
а не на самото съдържание в серията. 
Да, разбира се имаше и много интересни постове,
които с удоволствие четях и лайквах. Благодаря ви!!!
Да, има го и това чувство, че като се изгледа серията с превод
и искаш да пишеш, да пишеш много, но няма време,
и тогава накратко се написва два три реда за главните и толкоз.
Писането на такова резюме от само един не е и лесно.
Ако всеки се придържа към съдържанието ще се сглобят нещата.
Не ме разбирайте грешно!!! Не мога да ви кажа как да пишете.
Нека всеки пише, това което иска!!!
Спомням си, че изгледах едно дизи, след като беше излъчено.
Не можах да схвана един възлов момент и реших,
че ще разбера, ако прочета темата. Потърсих момента - нищо,
върнах се отначало, прочетох всички теми и не разбрах.
Чак след време в съвсем друг форум някой го беше написал.
А ставаше въпрос за убийството на главен герой.
Та сега за Семейство е малко трудно да се правят такива резюмета.
Влияе ми съдържанието на целия първи сезон.
Като изгледах сега първи епизод, ами то е било ясно още тогава,
че Джихан ще е осиновен, а Хюлия още тогава крещи на Аслан -
Всичко е заради теб. Аз дадох целия си живот ... Аз, ...Аз, ...
Още във втори епизод можеше да се сметне, че Джихан
е на около 45 години и би трябвало да е роден 1978.
Та за резюмета на епизодите трябва да се помисли.
Може би за база да се ползват тези от екипа.
А, може и други да започнат да гледат отначало и да споделят.
А може и други идеи да имате или да ви се стори излишно.
Благодаря още веднъж на момичетата за превод
и особено на тези, които хем превеждаха, хем пишеха в темата!!!
На техните постове най-много вярвам за съдържанието.
Извинете, че май пак прекалих!!!

Благодаря, че донесохте думите на Джанан / Лейля!!!
Много ѝ се радвам. Бях я гледала само в 1001 нощ.
Мислех си, че никога няма да я харесам.
Но сега като Лейля е прекрасна. Оправда описанието на героинята,
че ще поеме юздите на живота си в свои ръце!!!
Сцената  когато Девин ѝ каза, че е бременна ...  Разплакаха ме.
Айсел, колкото и да беше лоша в началото, в сцената,
когато реши  да попита ...  и Джихан ѝ каза - не, не сега ...
ми идеше да я гушна.
Пак се отплеснах. Извинете!!!

За красотата на Къванч не само миглите, то всичко в него е ...
Господ да го закриля, него и семейството му!!!
Приятни занимания, дружки!!!

# 218
Ее Къванч се сети за СМ Wink споделил е в ИГС,  от концерта на Депеш.
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/3118475937104548541/
https://scontent-lhr8-2.cdninstagram.com/o1/v/t16/f1/m78/77443DC … c_sid=307a02&dl=1

Джаки, мерси, че се обади и за споделеното!!
Курт Сеит е много красив, но в интерес на истината- на мен Шура/Фарах/ ми е на едно от последните места по любимост като партньорка/героиня в сериал на Къванч Rolling Eyes. въпрос на вкус....  но актрисата е талантлива!
Цитат
Иначе сериала ме привлече, ще го изгледам.
да, интересен е!

Диве, по-късно ще те прочета!

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 17:33 от Airra

# 219
Здравейте Благодаря за всичкио споделено

https://www.instagram.com/p/CtHLarFtpaa/

Цветът на дънките Jake от колекцията е от естествени глини, етикетът на гърба е от маслинови семки, копчетата са от черупки на лешник, а тъканите етикети са от рециклирани материали и конци. 🌰♻️🌍💧

Отбелязваме 5 юни #WorldEnvironmentDay с чисто новата ни колекция "Natural Dye".

„Natural Dye“, най-новият носител на награда Rivet от колекцията All Blue за устойчив деним и не-дънк на Mavi, ще бъде добър за вас и за света.

https://www.instagram.com/p/CtHLlQxtPYj/

Открийте тениските Natural Dye, които вземат цвета си от маслинови листа, лавандула, индиго или дъб туя!

Отбелязваме 5 юни #WorldEnvironmentDay с чисто новата ни колекция "Natural Dye".

„Natural Dye“, най-новият носител на награда Rivet от колекцията All Blue за устойчив деним и не-дънк на Mavi, ще бъде добър за вас и за света.

# 220
Айренце KissKissing Heart, ето ме!

Извинявам се за дългото отсъствие, но доста неща ми се натрупаха и дори не съм изгледала още серията! Като изгледам, задължително ще коментирам Simple Smile

Благодаря за новата ни красива тема, благодаря на преводачките, благодаря на всички вас, които правите дните ми по-интересни с красотите и мненията, които споделяте Heart Eyes

И пак да повторя тази уникална сцена Heart

Красота Heart

За сериалите на Киво (искахте мнения преди време Wink ): Кузей и Гюней на мен си ми остава най-любимия (за съжаление не ги правят вече така сериалите!), след това Дръзки и Красиви и Курт Сеит и Шура са ми на едно ниво. Сънят на пеперудата все още ми е на първо място сред филмите му.

Фенче KissKissing Heart, аз не съм от най-редовните и съм малко непредвидима Wink, но мисля да не се отказвам от вас през лятото Wink

Хубава вечер на всички Flowers Bouquet

# 221
# 222
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добре започва седмицата. Много хубави снимки на Мави тази година.

Честно казано никога не бих облякла дрехи в тези цветове, аз си падам малко по по цветните,😜 но на Къванч всички му отиват.
Кога ли ще пуснат само самата реклама?

А видеото от концерта не знам колко пъти го гледах , голям кеф.

Дива, благодаря за реакцията. Може би не съм обяснила добре моята мисъл. Но например това, че си отбелязала, че още в първия епизод има следа, която посочва кой е осиновения ми е достатъчно. За такова нещо имам предвид. Този прословут образ на Джанан във Великолепният век не съм го гледала, но явно е бил доста запомнящ , но и актрисата и Лейла много ми допада. Заинтригуваха ме думите, че ни очаква сезон бомба.
Джаки, и аз много харесвам Къванч в КСШ, много. Фарах много ми харесва също, мисля че отлично изигра трепетите на влюбено за пръв път момиче, но от наблюденията, които имам може би ти ще харесаш Фахрие повече, когато се появи 😍 Да видя дали ще позная 😜
Камилита, имаше и видео от този момент. Колко ли още снимки имат за показване. Дано администратора на страницата през лятото от време на време ни показва по нещо, за да подържа интереса.
Сега прочетох, че са почнали кастинг за леля Недрет .
Да видим от там какво ще излезе.

Терзи , благодаря 😍❤️
Ани 😍

Неуморна е Нур Сюрер и тя ще снима за Нетфликс през лятото. Мога само да изразя възхищението си към тази жена. Два сезона и половина игра в Момичето, след две седмици се присъедини към Семейството, сега започва нови снимки.👏👏👏
Как киното може да промени един човек.

Азисия, добре дошла 🤗
Предлагам, че си гледала сериала. Ако ти се пише ще ми бъде интересно мнението ти. Ще ми се да прочитам и впечатление на хората, които не са "луди" фенки на Къванч 😊 Дори ми е по интересно да прочета аргументи ако има нещо, което не се е харесало, дали в сценария, дали в играта на актьорите, защото малко или много аз лично гледам с пристрастие.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 223
# 224
Терзи, мерси!!
мм, че готино! 🧿

явно се връщат от Барселона...

Аничка Kissing Heart радвам се, че си наминала!!
Не се отказвай и през лятото Nature Sunny...дано имаме повече снимки и интересни новини!!
Ооо Кузей ти е на първо място, все съм си мислила, че е Джесур/ДК Wink
за СП, на твоето мнение съм Hands Plus1

новите Мави снимки са необичайни като цветове, но аз обичам пастелни цветове.

Пепи,
Цитат
Сега прочетох, че са почнали кастинг за леля Недрет .
да, и аз го прочетох, както и неин син.
Скрит текст:
A İ L E ⚔ C A S T

Во втором сезоне сюжет дополнится ещё одной линией (вероятно, она станет одной из основных). Сойканы столкнутся со своими родственниками из Аданы - тетей Недрет и ее сыном. На данный момент проводится кастинг на роли новых героев.

Ждем ваши предположения и предпочтения, кто это может быть, и кого вы бы хотели видеть в их ролях 🤗

приятна вечер!!

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 22:13 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт