Аничко
това е музика за ушите ми, много се радвам! 

Джаки, много ти се зарадвах, благодаря за споделеното!
На мен КСШ ми е сред най- любимите Кивови сериали, само като чуя музиката и настръхвам! В първите серии в Санкт Петербург бях очарована от красотата на този град, после и от природата в Алуща. Аз пък в този сериал харесах много Фарах, а преди да ги видя заедно имах някои резерви, но много ми хареса играта и, а двойката Сеит - Шура ми стана много любима. Надявам се да я харесаш след някоя и друга серия. Къванч наистина е много красив като Сеит, направо ми увисна мандибулата като го видях в униформа
Жалко, че бързо я свали, но после пък с кожуха беше отново неустоим. Сериала е по книга, истинска история и е много добре направен, актьорския каст е много добър. Пепи, явно харесваш Депеш Мод, аз пък никога не съм ги харесвала, дори едно време ги наричахме в нашата компания Да пееш и да не можеш
Е, харесвам им едно, две парчета, де. Но, винаги се радвам за хората, имали възможността да видят любимите си групи на живо, аз също имах такава, макар и без най- важния за групата и за мен човек, но пак е нещо. И аз се радвам на такива коментари!
Каква сладка снимка на семейството ... сигурно някой фен ги е засякъл и снимал, ама защо в гръб бе! 

Харесват ми снимките за МАВИ, чакаме си рекламата.
Диве, благодаря за споделеното!
Е, той Къванч си е перфектен от където и да го погледнеш, но ставаше въпрос за миглите, та затова ги отбелязах само тях и очите му 

Ако всеки се придържа към съдържанието ще се сглобят нещата.

Айре
благодаря за всичко!
Хмм ... нямам представа коя ли актриса и актьор ще изберат за тези роли
Сега, щом се отменят снимките за Организето, с какво ли ще се заеме Киво, как мислите ? Аз все още се надявам на 2 - ри сезон на "Якамоз", заедно с 3- ти на "В нощта", ама пък изобщо нищо вече не се пише затова, бе ... Така ли ще ни оставят в нищото ???

За лека нощ

Колко ли държави са го закупили вече