💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 219
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Привет отново, дружки! Hug
Аничко Heart Eyes това е музика за ушите ми, много се радвам! Kiss
Цитат
Фенче KissKissing Heart, аз не съм от най-редовните и съм малко непредвидима Wink, но мисля да не се отказвам от вас през лятото Wink
С нетърпение чакам да споделиш усещанията си за последната серия! Hands Plus1
Джаки, много ти се зарадвах, благодаря за споделеното! Kiss На мен КСШ ми е сред най- любимите Кивови сериали, само като чуя музиката и настръхвам! В първите серии в Санкт Петербург бях очарована от красотата на този град, после и от природата в Алуща. Аз пък в този сериал харесах много Фарах, а преди да ги видя заедно имах някои резерви, но много ми хареса играта и, а двойката Сеит - Шура ми стана много любима. Надявам се да я харесаш след някоя и друга серия. Къванч наистина е много красив като Сеит, направо ми увисна мандибулата като го видях в униформа Stuck Out Tongue Closed Eyes Жалко, че бързо я свали, но после пък с кожуха беше отново неустоим. Сериала е по книга, истинска история и е много добре направен, актьорския каст е много добър.
Пепи, явно харесваш Депеш Мод, аз пък никога не съм ги харесвала, дори едно време ги наричахме в нашата компания Да пееш и да не можеш Smile Е, харесвам им едно, две парчета, де. Но, винаги се радвам за хората, имали възможността да видят любимите си групи на живо, аз също имах такава, макар и без най- важния за групата и за мен човек, но пак е нещо.
И аз се радвам на такива коментари!
Цитат
Ще ми се да прочитам и впечатление на хората, които не са "луди" фенки на Къванч 😊 Дори ми е по интересно да прочета аргументи ако има нещо, което не се е харесало, дали в сценария, дали в играта на актьорите, защото малко или много аз лично гледам с пристрастие.
Терзи, благодаря ти за всичко споделено! Kiss Каква сладка снимка на семейството ... сигурно някой фен ги е засякъл и снимал, ама защо в гръб бе!  Smile

Харесват ми снимките за МАВИ, чакаме си рекламата.
Диве, благодаря за споделеното! Kiss Е, той Къванч си е перфектен от където и да го погледнеш, но ставаше въпрос за миглите, та затова ги отбелязах само тях и очите му Smile

Цитат
Писането на такова резюме от само един не е и лесно.
Ако всеки се придържа към съдържанието ще се сглобят нещата.
Когато започна да гледам сериите отново, разбира се, че ще споделям нови впечатления, но резюмета не мисля да правя, който има желание да го прави, пописах си достатъчно този сезон, та и аз като екипа смятам да си почивам до есента  Stuck Out Tongue Winking Eye
Айре Heart Eyes благодаря за всичко! Kiss Хмм ... нямам представа коя ли актриса и актьор ще изберат за тези роли Thinking
Сега, щом се отменят снимките за Организето, с какво ли ще се заеме Киво, как мислите ? Аз все още се надявам на 2 - ри сезон на "Якамоз", заедно с 3- ти на "В нощта", ама пък изобщо нищо вече не се пише затова, бе ... Така ли ще ни оставят в нищото ??? Tired Face

За лека нощ Hug

# 226
Фени, не са ми любима група, просто се изкефих на емоциите, които има сред публиката.
Тази година ходих на два големи концерта и ми напомни това видео колко е хубаво и зареждащо.

Кемал Варол сега е качил това.

Мисля, че в личен план Празникът на влюбените е най-специалния филм за Къванч.
Дали няма да вземат да направят нов филм по третата книга, която излезе, когато излъчиха филма ?

Фени, кафето утре е от теб 😜 аз ще го изпия следобяд.

Лека 🤗🤗🤗

# 227
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, а това е специално за теб! То не изстива Smile

Така е, на какъвто и концерт да е човек е много зареждащо!

Айре Heart Eyes Мдаа Stuck Out Tongue Closed Eyes "Бана бак, алоо" Laughing
Цитат
На Курт Ефе, няма да му скучно с такъв баща Smile

Много ми е странно, че довечера не чакаме нищо , но ще свикнем.

Чудя се дали и аз да не си изгледам пак КСШ ...

За преговор на Семейство ми е рано.
Аз да си кажа, че за разлика от сериалите, за филмите на Къванч ми е трудно да преценя кой ми е най, най Thinking
Всички са ме докосвали по някакъв начин с посланията си, та не знам ...  И все пак, може би " Хайде, сине" ме докосна най-много, нормално, тази тема за специалните деца ме вълнува не от вчера.

Много любима снимка от Якамоз, обожавам го Киво с дълга коса, знаете.

И любим колаж

Имайте хубав ден , дружки! Hug

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 11:16 от queen_fenka

# 228
Привеет!! Hug

От Къванч HeartHeart

....................

нашия се е сбъркал, сигурно от Барселонския въздух Smile
още от Депеш, тази песен ми е любима
https://www.instagram.com/stories/kivanctatlitug/3119067541805153992/

..................
И Мави, пак с награда!!

Според @MarketingTR изследване на „Най-готините марки“; Мави стана лидер в категориите ''Jean'' и ''Ready-to-Wear''! Като марка, която докосва сърцата на нашите клиенти, ние сме много щастливи, че постигнахме този резултат. 💙

.................
Фенче Kissing Heart
Цитат
Каква сладка снимка на семейството ... сигурно някой фен ги е засякъл и снимал, ама защо в гръб бе!  Smile
не биха имали смелостта да ги снимат в лице....Thinking
Цитат
Хмм ... нямам представа коя ли актриса и актьор ще изберат за тези роли Thinking
със сигурност ще изберат подходящи, мен ми хрумна тоя син на Недрет да не вземе да се влюби в Девин?? Wink
Цитат
Сега, щом се отменят снимките за Организето, с какво ли ще се заеме Киво, как мислите ?
нямам представа, пак ще е различна роля...но както Анна беше писала в ТТ, дано не ни кара да го чакаме пак 3 год. след Айлето. За Якамоз, почти съм загубила надежда.....Frowning1

Пепи, наистина Нур Сюрер-голяма работихолик, няма почивка за нея. Hands V

Диве,
Цитат
Благодаря, че донесохте думите на Джанан / Лейля!!!
Много ѝ се радвам. Бях я гледала само в 1001 нощ.
Мислех си, че никога няма да я харесам.
Но сега като Лейля е прекрасна.
И аз така. Но в 1001 нощ, актрисата беше и доста по-млада, пасваше й супер отрицателната роля.  
Сега сякаш има друга аура.

................
а с това сигурно си играе Курт Ефе Blush

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 13:29 от Airra

# 229
Здравейте Е отпусна се момчето Благодаря за споделеното и снимките

https://www.instagram.com/stories/vitozagaia/3119104813647757717/

# 230
Здравейте в един обикновен вторник! Nature Sunny
Благодаря за всичко споделено. Green Heart

Най-много ми харесва сериала Къванч с Башак и Курт Ефе.
Другите ги гледам, но не ги сравнявам, не избирам между тях - всеки е отделна история, създава си свой свят. Как да сравня, напр. „Курт Сеит и Шура“ с „Кузей Гюней“, по какво да ги сравня? Трябва да има някакъв критерий, иначе така общо...остава само въпрос на вкус.

Аз имам още малко да довърша два други сериала от сезона, които бях спряла заради „Семейство“, след което ще почивам. Харесва ми да се отдалечавам от това, което съм гледала през сезона и да започна да го забравям. Така през есента виждам по  друг начин – не толкова детайлите, а по-общо. Това е един ефект, който много обичам и ми е полезен, затова сега не предвиждам да гледам отначало.

Първият сезон беше път, който завърши със събарянето на портрета на Юсуф; заедно с това беше разбита семейната маса и унищожен досегашният ред. Финалната сцена се разигра изцяло в предната част на помещението, която заради този портрет, заради централното място на масата, определено за главата на семейството и накрая - боя между синовете, има повече мъжки характер .

Двата женски портрета в другото помещение обаче останаха на стената. Интересно, дали те не са предвидени за финал на втори сезон? Напр., да паднат и те. Или да ги обърнат един към друг. Или нещо съвсем друго да се случи с тях. Ред е на жените – живи и на крака в последната сцена останаха само Хюлия и Девин. Сега те са си обърнали гръб, но всичко може да се промени. В къщата е и Сехер. Чака се „змията“ Недрет. „Страхливият“ Ибо се заяви още в еп. 1, когато видя Аслан с Девин, знаел, е че, когато се оженят, може да се освободи място за него. Кризата с идването на Иляс му даде това място, но Ибо няма наследник. Недрет ще се появи, когато тайната вече е разкрита. Аслан иска да напусне, а Джихан не е родна кръв. Синът на Недрет, въпреки и по правилата без право да продължи кръвната линия - той е с кръв по майчина линия, все пак е роден, може да си прави сметка, че има предимство пред  Джихан с "чуждата" кръв. Не знаем как са действали Ибо и Недрет в миналото, по-специално по време на сватбата на Хюлия и Юсуф и около убийството и приемането на Джихан в семейството. Отвън за отмъщение се готви и  Къймет. Сега не знаем дали няма още жени от Адана, засегнати по някакъв начин от Сойкан. Доста жени се появиха, все врагове на Хюлия, всички се вписват в двата женски образа от украсата на стената.  

Имах намерение да продължа с някои неща за първи сезон. Но сега трябва да изляза и при възможност  ще продължа.

Хубав следобед! Nature Sparkles

# 231
# 232
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Тази снимка заслужава да бъде поставена в отделен пост ❤️

# 233
Много са щедри към феновете, пупу!
прелест🧿

Heartpulse

# 234
Привет отново, момичета 🤗🤗🤗

Кафето от Фени и снимките от Башак и Къванч ми подействаха добре 😍

Пу пу пу 🧿 и аз да кажа , прекрасна снимка на Башак и малкия. Любопитството ми е голямо, но когато решат ще ни го покажат и напълно приемам техния избор.

Фени, напълно съм съгласна за филмите. Всеки ме е докоснал по различен начин и ми е трудно да открия един.
Може би и при мен една идея е "Хайде, сине" най-вече заради последната сцена. Аз съм по обрана откъм изразяване на емоции, но колкото и пъти да съм го гледала винаги края ме разтърсва, положително.
"Празникът на влюбените" го гледах сигурно около 10 пъти,там емоциите ми бяха в съвсем друга посока и страшно бях впечатлена от умението на Къванч да изобрази всичко без думи.

Ванче, благодаря за споделеното за първи сезон. С нетърпение ще чакам продължението.
И аз най-вероятно няма да мога да изгледам сериите до средата на юли, но задължително ще си направя маратон.
Преди малко прочетох, че е много вероятно лелята Недрет да има някаква връзка с Иляс. Да не се окаже този син негов ?
Кутията на Пандора вече е отворена и още тайни ще излязат.

Според Инеса в Тиими по непотвърдена информация, след спирането на ОР2 , Къванч вече има договорка за проект на Нетфликс.
То е ясно, че няма да остане без работа, въпроса е дали ще иска веднага да снима след Семейството.

За Якамоз, аз все още не съм се отказала да мисля, че ще има продължение, защото сайта, който дава информация за проектите на Нетфликс периодично има информация за проекти, които се спират и подновяват, но за Якамоз и В края на нощта все още нищо няма.
Мисля си, че единствената причина е международния състав на продукцията и стиковането на екипа за снимки.

В една от фейсбук групите са направили този колаж с партньорките на Къванч.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 235
Пепи, тази снимка наистина заслужава да е в отделен пост, напълни ми душата! Heart

Терзи Kiss
Айре Heart Eyes наистина са прелест и двамата! Heart Колко е пораснал само Курт Ефе ... вече си е детенце, не е бебе.
И явно ще е голям като баща си, сладууур! Heart

Много е хубава Башак!
Наистина започнаха да споделят все повече снимки с малкото си съкровище, току виж ни зарадват вече Thinking
Ванче, благодаря за споделеното! Kiss Чакам продължението!
На всички нас е най - любимият сериал този!
А сериалите на Къванч няма как да се сравняват наистина, винаги са абсолютно различни , както са различни и ролите му. Но, въпреки, че няма негов сериал, който да не ми е харесал, не ми пречи да си имам някои по - любими , на които историята им ми е по- интересна, сценариите им са по-добре написани, любовта, която винаги присъства във всеки един, ме докосва повече, та дори и самата му роля да ми харесва повече , нищо, че все се играе от Киво.
Интересно си представяш втория сезон, да видим. Само, моля ти се,  не погребвай предварително Аслан и Джихан Smile Да , не са на крака, ама все си мисля, че ще са живи , за Аслан поне е сигурно Smile
Цитат
Ред е на жените – живи и на крака в последната сцена останаха само Хюлия и Девин. Сега те са си обърнали гръб, но всичко може да се промени.
Дали ще се промени нещо между двете се съмнявам, но да видим, всичко е възможно. Може пък Хюлия изведнъж да заобича Девин, че е спасила любимия и син, знам ли ? Thinking
Пепи, благодаря! Kiss
Ама така е, как да избереш, особено от последните му филми ? "Сънят на пеперудата "е невероятен, не случайно беше номиниран за Оскар, но и другите ме докоснаха също толкова силно, особено "Празникът на влюбените", много ми хареса, но скоро не съм го гледала. А " Хайде, бе сине " го избрах може би защото наистина ме вълнува тази тематика, а и двамата играха толкова естествено, че забравяш, че е само филм. А аз съм си емоционална, добре си поплаках на някои сцени ... Малкия беше просто невероятен, така правдиво изигра ролята на дете аутист, нямам думи.
Радвам се, че и ти като мен не си се отказала от надеждата за 2 сезон на Якамоз, може би наистина проблема е в събирането на международния екип, аз също мисля, че щяха да напишат, че няма да има 2 сезон, както направиха за други сериали  Thinking
Цитат
Според Инеса в Тиими по непотвърдена информация, след спирането на ОР2 , Къванч вече има договорка за проект на Нетфликс.
То е ясно, че няма да остане без работа, въпроса е дали ще иска веднага да снима след Семейството.
Да видим Thinking
Приятна вечер, дружки Hug

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 19:22 от queen_fenka

# 236
Тази снимка е от Moco museum, като са репоснали снимката на Башак. Музей на съвременното изкуство.

Предлагам, че и тази е от там.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 237
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Пепи, благодаря, че си ме покрила! Kiss
Снощи определено ми липсваха нашите сладури.

Дано МАВИ да ни зарадва скоро с обща реклама.
Интересно дали са направили обща фотосесия, както писаха Thinking
Браво на нашето Семейство Hands Clap  Колко ли държави са го закупили вече Thinking

Цитат
Сериалът "Семейство” е на 3-то място сред всички сериали на водещата арабска дигитална платформа Шахид, попадайки в ТОП-10 в 16 държави.

И Серка почива на морето в Гърция Heart

Още една архивна снимка ми попадна

И аз започнах да си гледам КСШ Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 238
Здравейте! Flowers Cherries
Вчерашният вторник се оказа не съвсем обикновен – какви хубави снимки ни донесе!
Тримата прекрасни и в един тон. Nature Star2
Благодаря за кафето и споделеното! Green Heart

Замислих се за това:
редът в Сойкан, който рухна, всъщност чий ред е? Сега го свързваме с Хюлия. Но има доста податки, че редът не е установен от нея, а тя с времето е променяла отделни неща в него, без да може да промени основното.

Най-ранното сведение е сватбата на Хюлия и Юсуф. В първата брачна нощ Хюлия е получила плесница; не знаем причината, нито хората, свързани с това; Хюлия каза, че тогава Сехер не я е подкрепила. Тогава Сехер също не и е дала пръстена от своята свекърва. Личат някакви отношения, но по какъв въпрос?

Още не знаем нищо за бащата в семейството – съпруга на Сехер, не сме виждали голямата сестра Недрет.

Убийството: майката на Иляс живее от 50 години в къщата в Истанбул - може да се предполага, че когато става убийството, и двете семейства вече са се преселили в Истанбул, а в Адана са действали като мафиоти и са прекарвали лятото там. Може би Иляс е бил нещо като шеф на бандата – остана в колата, а после наблюдаваше, но от записа за Джихан разбираме, че Иляс е „поискал“ Юсуф да убие жената.
По време на убийството Хюлия и Юсуф са вече женени, а бебето се оказва в дома им в Истанбул. „Всичко започва с това дете“, казват героите днес. Дали двамата са решили да го вземат или пак е било подсказано? В началото са казали, че е дете от Бог – оставено някъде за осиновяване, но после се разбира историята му. Кой я е разкрил: свидетели са Ибо и Иляс, а може би са се досетили от съобщението във вестника? Хюлия е приела детето, обикнала го е, била е готова да бъде негова майка и да застане срещу целия свят за него, разбираме от спомена. Но редът в семейството установява Сехер: Хюлия става формално майка на детето, но реално негова майка става Сехер. Сехер отделя Хюлия от детето и по-нататък го свързва с Юсуф и неговата работа. Сехер е в основата на това двамата братя, както и Хюлия и Юсуф да живеят в две отделни половини на общото семейство. Появата на Аслан засилва това разделение. От това са страдали и децата, и родителите, на всеки е липсвала другата половина. Този семеен модел е причината децата да не са били обичани правилно. Юсуф е бил поставен през цялото време лице в лице с Джихан и не е издържал – самоубил се е. Хюлия е била в по-благоприятна обстановка, но и тя е страдала от разделението.

Всички обичат Сехер, но с разбиранията си тя е разделила децата и семейството.

Смъртта на Юсуф слага край на този модел, а  върху неговата основа Хюлия прави не съвсем нов модел, а едно доразвитие. Джихан е продължил да живее извън семейството, но сега вече сам, а за присъствието му в семейния дом има вече строги правила. С майката и сестрите остава Аслан. Намеренията на Юсуф, според писмото до Джихан, са били Джихан да поеме ролята на глава в семейството, но Хюлия не е позволила това. Тя е продължила началното отделяне на Джихан и му е отнела всички възможности за роля в семейството. Това, според мен е моментът, за който Хюлия казва, че е застанала срещу целия свят за Аслан: дала е на него ролята на глава на семейството, все още не официално, но той е бил вече мислен като такъв, с което е учудила всички, които са очаквали големият син да поеме тази роля в семейството. Разбира се, така е пренебрегнала и Ибо. Сехер вече не е била в състояние да се противопостави. В отсъствието на Юсуф и влошаващото се състояние на Сехер започва моделът „Хюлия“, който виждаме от началото на сериала досега. Той е обречен, защото Аслан доведе Девин, а ако не беше Девин, щеше да е друга жена. Ново семейство автоматично унищожава модела на Хюлия, защото и отнема Аслан. Хюлия сякаш иска да изживее това, което не е могла. Тя изглежда като автор на този модел, но всъщност и тя е жертва на онзи начален момент, когато Сехер е дала Джихан в ръцете на Юсуф. Ще видим сега какво ще направят оцелелите сред руините на семейната история. Тук остава един въпрос: можеше ли Хюлия да разкаже на Аслан цялата история за убийството? Според мен - не, при никакви обстоятелства. Една майка не може да разкаже това на синовете си. Тайната, която е скрита в семейството по този начин, може да бъде разкрита само отвън, както и стана. Разкриването ще е облекчение за Хюлия, драма за всички, но, ако поискат, ще се справят.

Иляс се оказва, че не е просто един враг на Юсуф, той е основен и стар негов враг. Сехер, която възприема света около себе си чрез усещания и емоции, не по друго време, а тъкмо когато Иляс пристигна, оприличи Аслан на Юсуф, а Девин на Хюлия. „Защо дойде Иляс? Чувствам, че днес-утре ще се върне Юсуф.“ Това показва, че в нейното съзнание Юсуф е свързан с Иляс, че той е присъствал в живота им винаги, че с Иляс е свързана тревога.  

Дали още отначало Иляс не е изпитвал завист към Юсуф? По време на убийството Юсуф е имал семейство, били са три деца, Юсуф се е оженил и двамата с Хюлия са били хубава двойка. Иляс е бил сам с майка си, убийството на баща му вероятно го е променило и е вървяло с него като характеристика - „Черния“ Иляс. Прави впечатление как Иляс подчертава жестокостта в Юсуф – сякаш иска да прехвърли своята жестокост към него, да направи и Юсуф такъв. Но е знаел и за другия Юсуф, който е страдал, обаче не говори никога за него, а само за жестокия. От Джихан, който непрекъснато е бил с баща си, не сме чули да говори за Юсуф по начина, по който говори за него Иляс. Напротив, Джихан представи Юсуф от съвсем друга страна, като страдащ и затова постоянно пиян. Аслан не иска да става като Юсуф, т.е. жесток като него, защото Аслан е чувал от другите за баща си. Въпреки, че много го е обичал и е чакал погалване от него. От писмата до двамата си сина, от спомена и завещанието към Хюлия, от видеото за Джихан с разговора между Юсуф и Иляс става ясно, че Юсуф е бил жесток навън и съвсем друг човек към семейството си. И също, че представянето му от Иляс, потвърждавано и от Ибо, който за разлика от Юсуф, не можел да убие жена, защото: „Не съм Юсуф Сойкан“, е тенденциозно. И то цели тъкмо това - да показва лошата страна на Юсуф.
Това започна още при посрещането на Иляс с разказа за дядото на Кая, който душил мечки с голи ръце. Дори и обяснението, че уж ставало дума за хора, които са като животни, не успя да свали усещането за Юсуф като силен и жесток човек. И това Иляс искаше да остави в паметта на дете, което дори не помни дядо си.

Какво ли си е мислил Иляс, докато ги гледа заедно като стена срещу себе си:
как ще ги разбия на парчета.

„Смятах баща ти за брат, а теб за племенник.“ ?

Струва ми се, че Иляс съзнателно е накарал Юсуф да убие жената: не само защото е свидетел. Искал е да навреди на Юсуф, завиждал му е – сега виждаме, че Ибо не го интересува, защото Ибо е никакъв, но е искал Юсуф да има някакво петно, тежест, каквато е носил той самият след убийството на баща си. Направил е не само Юсуф, но и цялото семейство заложник  на това убийство. Знаел е, че ключът за разкриването на тази тайна е в него, другият свидетел Ибо е заинтересован тайната да се запази. И така до удобния момент, когато ще отмъщава за сина си, който е…убил жена и почти уби втора. Докато е бил жив Юсуф не е посмял, но сега Иляс гледа доволен по телефона как Сойкан се избиват. Според мен, обаче Иляс недооценява жените, въпреки че познава Хюлия и вижда, че Девин „гледа като Хюлия на младини“.

Аслан е копие на баща си – той е силен и смел, но и с нежна душа. Джихан ще страда, но ще си спомни Юсуф, какъвто е бил като негов баща и  единствения, който той знае, ще си спомни Аслан като брат… Юсуф ще събере синовете си.
Когато се появи Иляс, Хюлия се промени в отношението си към Джихан. Мисля, че не само заради историята с Айсел и очакваното дете. Спомни си Юсуф, какво той и е говорил, прегръщаше албума – сякаш изтрезня от последните пет години, не избра син за Иляс. Разкриването на тайната ще е облекчение за нея. Хюлия е силна жена, надявам се, че тя и синовете и ще намерят общ път, защото всички са добри хора и ще имат силни врагове вътре в семейството и навън.

Може и да не стане така,
но аз ще чакам Хюлия и малката Хюлия да се разберат.
И Аслан, и Джихан се нуждаят от двете.

Докато пишех се сетих, че стана дума за някаква Неджля, при която Иляс изпрати Гьокхан да си почива. След убийството на Гьокхан тази жена – най-вероятно и тя от Адана, също може да е в лагера на жените врагове.

Хубав ден! Nature Sparkles

# 239
Здравейте, момичета!

И аз започнах да си гледам КСШ Heart

Фенче, аз вече съм на 10 серия. Направо се зарибих, аз която не харесвам такъв тип сериали...леле. Даже и в работата си го пускам тайничко. Оххх, не мога да я за харесам тази Фарах  и това си е, ама се преглъща, а тоя Пьотр ми иде да го удуша, до края ли ще го играе толкова подмолно...побърква ме. Просто Къванч и Биркан играят като зверове....страхотно са влезнали в ролите си. Всички са на ниво, но тия двамата се открояват за мен.

Слагам ги и аз, за красота на поста ми

Общи условия

Активация на акаунт