12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 399
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Толкова е странно да ги видя сега пораснали... Някои съм ги виждала през годините, а други, покрай нашите писания, сякаш познавам лично.

Да са живи и здрави децата ни! Да бъдат щастливи с изборите, които правят и ще направят! Вярвам, че най-важното сме им дали - зрънце възпитание и човечност, които се надявам да успеят да култивират и отгледат!

И сега какво... в темата за бабите ли ще се местим? 😱
Не остана училище, до месец ще минат всички КСК изпити и после...?

# 151
  • София
Ааа, какви баби? Започваме си тема Първокурсници (звучи почти като първокласници) и спокойно и весело си изкарваме още 5 години с магистратурата. Само родителските срещи ще липсват, ама ще го преживеем.
Перуанка, прекрасна е червената фея!

# 152
  • София
И при първокурсниците ще участвам, и при седмокласниците, а скоро може и при бабите да се включа. Изобщо... има да си пишаааа.

# 153
  • русе
Аз пак с въпрос😀 какво става, ако си взил 2-те задължителни матури  и ти остава  защита на дипломна работа по специален пледмет, но те скъсат? Не получаваш диплома, докато ни си вземеш изпита и чакаш до септември за поправка или?

# 154
  • София
И до баби ще стигнем, ама дотогава има още доста теми- излизане на резултати, връчване на дипломи, кск сума ти класирания, лято, море, работа, записване , настаняване или заминаване, първи студентски ден, свикване с уни или друга държава, лекции, 8 декември, ново гадже, старо гадже, сесия, ще си споделяме поне до магистратура включително Grinning

# 155
  • София
Не остана училище, до месец ще минат всички КСК изпити и после...?
После...наесен предучилищна и почваме отначало Grin

Красива малка Перуанка, огън момиче! Heart Eyes

# 156
И нашият бал мина в неделя. Не капна и капка дъжд през целия ден по трасето ни, даже следобяд вече сериозно грееше. Не ходи на Александър Невски, а директно при класната да я взимат и после в ресторанта. Мисля, че е доволна, предвид оскъдната информация, която ми беше снесена. Пускам ви няколко снимки на моята "Мис Непукизъм" от сесията й, която направихме няколко дни преди бала.
Скрит текст:
Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:49 от chervenokoska_2

# 157
  • София
Много стилен непукизъм, малката Червенокоска! Като приказна героиня от фентъзи, красавица! На добър час, да е много здрава и щастлива, да върви напред и нагоре с ентусиазъм и въображение!

# 158
  • На планетата Земя
Ехаааа, много алтернативна фотосесия! Страхотна е!

# 159
  • София
И на мен много ми харесва готик визията, както и фотосесията! Много артистично е!

# 160
  • София
Пфуу, с толкова красота оплакнах очите тез дни !
Спокойна, Перуанка, Червенокоска - браво ! Красиви и стилни деца! Готик визията кърти мивки, определено! Purple Heart

# 161
И в нашият клас имаше готик мацка. Червенокоската е страхотна, и Перуанката- огън ! ВСички, всички деца са страхотни!
   Вижте сега, аз като старша бабетка ви споделям,че в темата за бабите не е това, което очаквате.Аз бях там, но тук сте пО мои хора. Тъй че, силно се надявам  темата да е за първокурсници, а белото ще се лее докато чакаме резултати от кск, общежития, първа сесия и прочие. Поводи ще си намерим. Пък и някои от вас имат седмокласници, ние трябва да окажем подкрепа, все пак!

# 162
  • София
Дайте детски снимки. За бала на наборката бях извадила нейни снимки от различни възрасти, които през цялото време се въртяха на екран като фон на събитието. Толкова мило ми стана като гледах как се е променяла през годините. Пускам ви няколко за малко:
Kissing Heart

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 15:38 от sanaka

# 163
Леле , леле, каква красота от малка! Пу-пу-пу!

# 164
Много са сладки тези спомени! Какви фарфалаци са били, а сега прекрасни дами....ех това време бе

Общи условия

Активация на акаунт