12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 398
  • 762
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Санака, тази твоя сахарина  е просто прекрасна и става все по красива, на последната снимка с редовната бална рокля ли е?
Хубава идея да пускаме за малко такива колажи като малки и сега, само дали ще ми стигнат уменията по технологиите Satisfied

# 166
  • София
Не са колажи, отделни снимки са си.
Няма да ме издавате за последната снимка.

# 167
  • София
Красавици! Да са живи и здрави!
Все пак ни е раничко още за "бабинска" тема. Може би студентска първокурсна 

# 168
  • В светлината на слънцето
Ох, чудни са, чудни! И малката Перуанка, и малката Червенокоска, и малката Санака. Heart Eyes
Никакво напускане на темата. Някои сме и с деветокласници, та след 3 години пак ще броим до 12.
В този ред, да разкажа забавна случка от бала. Отивам аз до ресторанта с една торба дрехи и обувки за смяна на тоалета с такъв за дискотека (тоест по-удобен, не специално купуван). С мен идва и брат й - 9 клас, понеже се е нагласил и той с компанията й да ходи на дискотека. Класът така и не се организира, а отидоха на групички по интереси. Аз си тръгвам, а той влиза с нея в ресторанта да изчакат и останалите - кой за преобличане, кой за идващо от друго място гадже. И моят са го спукали от майтап учителите и директорката, че лекинко е подранил с бала, с има-няма 3 години - нали е в същото училище. Joy

# 169
  • София
И аз като Санчо, ама не със снимки, а с техни клипчета, клипчета с пожелания от любимите им учители от детската градина, та до гимназията и пожелания към тях от наши приятели, които са в чужбина. МНОГО емоционално беше! На този комп. баш бебешки нямам. Гледайте бързо, че ще ме убият!

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 12:19 от bibi

# 170
  • София
Малки гъбки!

# 171
  • София
Eх, че са сладки Биби кукличките, хубава идея е това, който се е сетил да го направи, то винаги може де, ама сега е точният момент!

# 172
Правих и аз клип четири минути от бебе до сега. Пуснах, щом и той се разплака смятай.

# 173
  • На планетата Земя
Чуууудна малка Сахара!
А биби-бебетата са бонбончета сладки!

# 174
Ма нагледах се на хубости! Артистичната Червенокоска ме плени с тази фотосесия, Санака, ма такова сладко бебче, а сега толкова променена красива млада дама. Биби изпуснах. Аз ви пускам един тематичен колаж, който направи брат му - среща на малкия и големия набор:

# 175
  • София
ПРЕКРАСНИ, ПРЕКРАСНИ, ПРЕКРАСНИ! Heart Eyes Викам, да! Страхотни деца! Нежни и феерични, огнени и деспотични, всички много млади, много красиви, много стилни, много изящни, много интелигентни! Шпионирах ви всички, че нали моят син е напреко на света и отказа да отиде на бал, та си нямам личен абитуриент в костюм (малко ми беше тъжно от това негово решение, искаше ми се и аз да облека роклА и да се снимам до костюмиран младеж). Но това не пречи да си имам личен колаж. Сглобен набързо, ако се разровя, със сигурност ще излезе по-успешен, ноо засега това. Последната снимка не е бална, да повторя, някой да не се обърка Simple Smile
Скрит текст:

# 176
Седя си в къщи и съм леко тъжна..Мина ни тържеството с роднините, а утре ни е бала...би трябвало да съм в приповдигнато настроение..но...Девойката два дни е на изпити по професията и е изцеждащо ...Вчера от  излезе в 7.00 и изкараха до 16.20..Днес...преди малко и свърши изпита.Яко нерви и заяждане...рева ми по телефона.Не мина добре, ми вика. Матурата по желание утре ще я пропусне, защото сили не и останаха.На финала сме ама...И си викам и аз: "Пуста образователна система..пусти експерименти..малко ли стрес ще има по нататък, че от сега ги започват.. Детето е по-важно.Слагай си усмивката и утре му помогни да се чувства спокойно и щастливо."
 За утре си пожелавам слънце и на момичето ми да му е слънчев живота.

# 177
  • София
Леле, Мандаринка, колко прилича на теб! Страхотен, ако и да е за бой. 🤣

# 178
  • На планетата Земя
Мандаринът е толкова изписан! Blue Heart

Станиславова, спокойно и щастливо да ви е утре. Здравето е най-важното, останалото ще се нагласи. Да не се ядосва дъщерята!

# 179
  • София
Отишъл, не отишъл на бал, пак си е абитуриент, ние ще го отпразнуваме заедно този бунтар на форумския ни бал. Хубавец е Мандаринчо и отстоява позиции, на добър му час, да е здрав, щастлив и успешен, по нататък да има "масовки", в които да пожелае да участва!
Станиславова, утре да се възнагради девойката с един хубав бал, и чакаме снимки тук!

Общи условия

Активация на акаунт