12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 390
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Обещавам снимки.. тя дава....

Мандаринче, много е убаво детето

# 181
  • София
Ох, тръгнах да правя колаж и не мога да избера снимки. Установих, че от детството си няма една нормална, а сега рядко се случва да се сдобия дори с една.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 20:18 от Слънчевата

# 182
Слънцето на Слънчева Simple Smile! Сладурче, а сега прекрасен момък!

# 183
  • На планетата Земя
Оххх, Слънчева, неповторими сте и двамата! Blue Heart
Снимката с пералнята ме накара да настръхна Satisfied Имам спомени от едно заклещване така ... не искам да се сещам ....

# 184
Мандаринка, хубаво момче имаш. Да не е родено и то през юли. Имам си един юлски младеж, който е с твърдо мнение по всички въпроси. На моменти много ме изморява това, но от друга страна се радвам, че има силата и волята да отстоява решенията си. А поводи за нова рокля винаги могат да се намерят.
Слънчевата, голям чаровник и слънчев младеж имаш. Това със снимките ми е познато. Моят никога не е имал търпението да се снима. В последно време телефоните ми са пълни само със снимки на кучето.
Иначе детските снимки са архивирани на разни носители, които в момента не са при мен. Надявам се по-късно да пусна. Затрупана съм с работа, но едното ми око е все в темата.
Прекрасни са ни децата Heart Decoration! С такива хубави майки какви да са Smile!

# 185
  • София
Имам серия такива снимки, но са все от един период, между 2 и 5 години  Всяко лято ходеше със свекърите на една селска къща в планината. Много, много шашави снимки. 😂
Има една, на която е по гащи в лехата с лук. Клечи, скубе зелен лук и яде. После няма измирсване., а и омазан с Бочко, той, килима, леглото...цялата стая. След това всичко се ремонтира, щото Бочко няма измиване и бърсане.. Абе голямо диване беше... и още е!

# 186
  • София
Ми, то дет' се вика, на кого да са грозни тези деца. Sunglasses

Като говорим за шантави снимки:

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 19:22 от sanaka

# 187
  • София
Joy И аз имам една със страшен аутфит!

Санака, този алкохолен кът е много привлекателен и притегателен! 😁

# 188
  • София
Ааа, видя ли как от рано съм се подготвяла за 7-ми клас? Ама сегашният е значително по-голям. Joy

# 189
  • На планетата Земя
Хахаха, у вас определено не е Сахара, Санака! Сладко мишле имаш!

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 19:43 от Mileto

# 190
  • София
Ох, момичета, много са готини точно такива непринудени снимки! Страхотни деца, май се повтарям, ама какво друга да се каже по въпроса! Много интересно е как се променят с времето, но нещо в погледа, в излъчването си е константа.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 09:25 от мандаринка

# 191
Оооо, хич не е честно. Почти всичко изпуснах. Ма казвайте ги тези работи предварително. Добре, че поне младежите успя да видя. Супер са.

# 192
Има ли някой с дете, явило се на трета матура по математика ПП? Ако да, може ли да сподели впечатления от задачите? Пак ли трудността беше осезаемо по-висока от миналогодишната? Какви са били задачите от втори модул?

# 193
  • русе
Аз пак с въпрос😀 какво става, ако си взил 2-те задължителни матури  и ти остава  защита на дипломна работа по специален пледмет, но те скъсат? Не получаваш диплома, докато ни си вземеш изпита и чакаш до септември за поправка или?
Аз да се самоцитирам, никой ли няма информация при такава ситуация какво се случва.
Питам защото има едно дете от класа скъсано с 2 и вероятно ще остане без диплома...много жалко, ще пропусне КСК.

# 194
Въпросът не е много ясен. Ако държиш два задължителни ДЗИ, значи си се обучавал в профилирана паралелка. Защита на дипломен проект има при ДИППК, т. е. професионална паралелка. Ако не си допуснат до защита или не си защитил, няма диплома.

Общи условия

Активация на акаунт