12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 364
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Теди, честит рожденик! Да сбъдне всички мечти и да няма спънки по пътя си!!!
Колкото и да си мислят децата и да се опитват да се убедят, раздялата е факт. Дори в БГ да са, в един град да се преместят, училищата са други, обкръжаващата среда е друга и рано или късно пропаста става голяма. Рядко просъществуват във времето според мен такива приятелства. Не си ли с ежеминутните проблеми на един човек, не е същото. Моят син го видя след като отиде да учи. Град, само на 60км, всеки уикенд и ваканция си е тук. Близките приятели от града бяха до средата на първата година. След това всеки с интересите и новите преживявания, които се натрупват. Имам близки приятели още от детството, с които съм била мега супер блеизка. Сега сме много щастливи, като се видим, но вече не се усеща тази близост. Мъчно ми е, на него също, защото го осъзнава - един етап от живота приключи. Ако е бил много хубав, тежко е.

# 256
  • София
Зависи. Дъщеря ми си запази приятелствата от основното училище, въпреки че се разпръснаха по различни гимназии, дори се засилиха, присъединиха се и нови хора към компанията. Сега ще се разпръснат още повече, но мисля, че тези приятелства ще си останат. Една от най-добрите приятелки на голямата ми дъщеря от гимназията отиде да учи в чужбина още от 10-ти клас. Но приятелството им продължава.

# 257
[quote author=мандаринка link=topic=1559069.msg46514942#msg46514942 date=1685608686

Ей така да се отварят хоризонтите пред тези деца! Като във вълшебна приказва, накъдето се обърнат, да просветва, да се отваря път, осеян с красота и възможности! А те да са разумни и да го оценяват!

Честит празник, лудетини! Не само децата, и вас ви поздравявам. Времето лети (броячът си върти), но както е казал поета, ние го следим, но мнооого по-полека Heart
[/quote]

Мандаринче.. много се развълнувах то твоето пожелание към децата и към нас.Толкова яка и задушевна, и подкрепяща,  и полезна е тази група...

Теди,  момчето ти е разкошно -да е живо и здраво!
Момичета, стискайте ми палци за девойката утре..има нужда!

# 258
  • В светлината на слънцето
Ох, още хубави пораснали деца, готови да поемат по своя път. Heart Eyes Да им е лек, успешен, удовлетворяващ и вдъхновяващ, независимо дали поемат надалеч или останат тук! Важното е да тежат на мястото си! Heart
Теди, честит да е рожденикът! Heart

# 259
  • София
Stanislavovamarina, стиснати палци за девойката ти!
Успех и на тези, които ще се явяват на втората кандидатстудентска изпитна сесия, която в СУ започва от тази събота.
Май свършиха абитуриентските балове, ако не пропускам някого ?Та да преминем от абитуриентски на кандидатстудентски страсти или пък такива на устройване на студента далеч от мама Laughing

# 260
  • Бургас
Успех на девойката на Станиславова Flowers Four Leaf Clover

# 261
  • В реалния живот
Успех на всички, които се нуждаят от добра подкрепа!

Исках да ви питам за изпита в СУ - със син или с черен химикал трябва да пишат кандидат-студентите?
И пише един час по-рано. Дали е нужно или може и към 8,30 да се отиде?

# 262
  • София
Със синя химикалка се пише.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 17:40 от sanaka

# 263
  • София
И аз се включвам да дам рецепта за запазване на най-скъпите приятелства от гимназията. Ние сме кумове на двама наши съученици, а друг приятел от класа е наш кум. Има и още едни приятели от класа “сродени” по същия начин с други съученици. Събираме се постоянно, ходим заедно на почивки, децата ни са приятели, смеем се на общите си спомени и все едно нищо не се е променило. Simple Smile.
Аз пък се сетих, за моите седмокласни вълнения преди година и подкрепата, която получих от вас 🤗! И сега “свиря сбор” на тазгодишните ни седмокласничета в темата. На кого трябва са стискаме палци и да сме “добри орисници”?😉😀

# 264
Skiorche, ,аз съм с един брой седмокласник. Още малко остане, че да си отдъхна.

# 265
  • София
Миналата година кога са излезли резултатите от матурите някой знае ли?
Това "до 9 юни" означава ли, че могат да излязат на 5 примерно?

# 266
  • София
Означава, Валенце.
Обаче аз не вярвам да преизпълнят плана с 4 дни. Joy

# 267
  • София
Мхм. И аз мисля, че не са чак толкова бързи. 😁
На мен изведнъж ми стана така доста любопитно как се е справила наборката на матурите. Някак досега като знам, че вече е приета в желания университет, не мислех особено за оценки от матурите. Обаче като наближава 9 юни, и ми е нетърпеливо. 😉

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 22:00 от Валенцето

# 268
  • тук-там
При нас са с 50% тежест и много съществени. Залагам на 06.06 за резултатите.

# 269
  • София
Аз пък от два дни вече съм напълно в сагата с квартири и общежития в Нидерландия. За Айндховен помещенията започват да се обявяват в началото на юни. Следим университетска група в WhatsUp, мейл, платформа, няколко сайта за студентски настанявания. "Ъплайваме" се за оферти, "буукваме" се за лотарии... 😂 От кандидатстването не разбрах нищо , но сега ще ми се разкаже играта.
Сетих се и аз, че другата седмица ще излязат резултатите, обаче само попитах младежа дали ще вземе диплома със сигурност, да не вземе да платим някой наем без диплома. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт