12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 387
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като отвориш снимката, цъкаш с десния бутон върху нея, отваря ти се меню и цъкаш resize image.

# 121
Нещо като "запИс" 🤣
Това е моят младеж🤪.....
Резултатите от матурите хич не го вълнуват. Провери си отговорите и каза, че хваща 5,50🤣
Отказа се от ФМИ(СУ) и ще търка катедрата на ТУ. За сега се е спрял на Изкуствен интелект.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 21:29 от ЛаБомба

# 122
  • Бургас
Резултатите от матурите хич не го вълнуват. Провери си отговорите и каза, че хваща 5,50🤣
Отказа се от ФМИ(СУ) и ще търка катедрата на ТУ. За сега се е спрял на Изкуствен интелект.
И дъщеря ми никак не я вълнува. Тя се отказа от ДЗИ ПП Математика, а другите две за момента нямат абсолютно никакво значение за кандидатстването. Считам, че е приета в СУ /6.00/ и ТУ /5.80/, но да видим все пак каква специалност ще е влезе след като мине и редовната сесия. Тя все още не е избрала университета.

# 123
  • София
Марулет, Ла Бомба - много хубави деца!
Марулет, много в важно, че одобряваш снахата - направо си е основополагащо ! Blue Heart
Красиви и одухотворени деца си имаме !
Едната щерка има една физика по желание и приключваме с ДЗИ. Пак ще пресека цяла София, ама квот' тако'а. Head Band

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:52 от bibi

# 124
Биби, успех на детето!

# 125
  • София
Биби, възхищавам се на щерките ти! И не само на тях, изобщо на деца, които искат и могат да се доказват!
Казвам го съвсем искрено и чистосърдечно.

За сравнение, моето приключи с всякакво учене в момента, в който разбра, че е приет. Сега му е криво, че не се е представил блестящо на ДЗИ ПП мат, но това е положението. От средата на март, след изпита в Айндховен, свали темпото, а от средата на април вече е завършил... Joy

Водят се гаджето напред-назад... Питам го, как ще се разделят, а той ми вика - Е, не е болка за умиране! Калпазанин! Момичето ми се струва свястно, а на всичкото отгоре ми се струва и хлътнало. Казах му, да не й губи времето и да я наранява, щото ще му дърпам ушите! Не съм вярвала, че някой ден ще мисля и за друго дете Pensive

# 126
  • София
Водят се гаджето напред-назад... Питам го, как ще се разделят, а той ми вика - Е, не е болка за умиране! Калпазанин! Момичето ми се струва свястно, а на всичкото отгоре ми се струва и хлътнало. Казах му, да не й губи времето и да я наранява, щото ще му дърпам ушите! Не съм вярвала, че някой ден ще мисля и за друго дете Pensive
Тази тема съм я затрупала някъде в мислите си, но ме човърка и ме пари. Да видим ще издържи ли връзката на едната щерка от разстояние. Повече от 2,5 г. са заедно. И ние (аз и мама повече, мъжът ми по-малко) се обвързахме емоционално и с момчето, и със семейството му, та ... не знам. Disappointed Relieved
Те засега ми изглеждат спокойни.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 22:10 от bibi

# 127
  • София
ЛаБомба, бомба е момчето ти, супер му стои костюма, черното с винено е много тържествено!
Ей, всички искат този изкуствен интелект пусти или някакво ИТ, естествено и наборът натам, скоро ще ни се наложи някой да ни брани от този AI май, та даже и в това има хляб! Гледах интервю с абитуриентите пред Ал.Невски, видях го в абитуриентската тема, кой какво иска като професия- основно ИТ- та, лекари и психолози, тук таме някой меринджей или преводач! А все пак има още някой и друг да ни учи правото! Grinning

# 128
  • Sofia
НеПоКоРнА, изпитът в СУ е по-труден от матурата и по-различен от Кеймбридж изпитите заради диктовката, на която младите трудно се справят, а СУ упорито не се отказва от нея. Съжалявам, ако вече е късно за тази информация. Аз също обмислям моят единадесетокласник догодина да се яви на този изпит, защото е с коеф.3 за доста специалности. Въпреки че е с покрито ниво С2 от CAE, се опасявам, че на диктовката няма да се справи добре.
Ако все пак сте решили да се яви, има книжки за подготовка https://www.book.store.bg/p229933/five-real-tests-testove-po-ang … t-studenti-8.html, от които ще се запознае с формата.

И след като вече с намесих в темата, да пожелая на прекрасните ви деца попътен вятър и много успехи! Heart

# 129
Извинявам се, че така нахълтвам в темата, но не се сетих къде другаде да си задам въпроса. Къде мога да видя бройките прием по държавна поръчка в Софийския университет за различните специалности? Не можах да открия в сайта им такава информация.

ЛаБомба, страхотен е!

# 130
  • София
d&b все още е проект на Решение на МС за утвърждаване броя на приеманите за обучение студенти и докторанти в държавните висши училища и научните организации на Република България през учебната 2023 – 2024 година - има го на сайта https://web.mon.bg/bg/100164 като проект за обсъждане, в Приложение може да видиш бройките.
Аз полюбопипствах - за информатика и компютърни науки - дадени са общо 500 бройки бакалавър.

# 131
  • 1st floor
Благодаря за  отговорите на моите въпроси. Той днес беше цял ден на кантар. Преди малко ми се обади и ми каза, че се е записал все пак. Ако е трудно, здраве да е. Ще пише оценката от матурата.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 17:07 от НеПоКоРнА

# 132
Здравейте, някой да знае каква е таксата в ФОЗ- към МУ, София? За документи, а не с изпит? Бавят се нещо и с таксите, стоят от Мин. Година.Много ще съм благодарна, някой, ако знае колко са бройките за Кинезитерапия? Благодаря!😘🤗

# 133
ЛаБомба, бомба е момчето ти, супер му стои костюма, черното с винено е много тържествено!
Ей, всички искат този изкуствен интелект пусти или някакво ИТ, естествено и наборът натам, скоро ще ни се наложи някой да ни брани от този AI май, та даже и в това има хляб! Гледах интервю с абитуриентите пред Ал.Невски, видях го в абитуриентската тема, кой какво иска като професия- основно ИТ- та, лекари и психолози, тук таме някой меринджей или преводач! А все пак има още някой и друг да ни учи правото! Grinning
Костюма в началото искаше сиво, после изведнъж каза черно Astonished
Реших да не се ядосвам. Кот' тако' а🤣
В избора за специалност също не се бъркам. Никога не съм се бъркала нито на него, нито на сестра му. Пък и нямам право, при положение, че дори и учебниците за 1ви клас не съм им отваряла🤣, ей така информативно да видя какво аджеба учат🤣. И завърши с отличие, без майчина намеса🤪
Каза, че са го интервюирали пред Ал. Невски от БНТ1🤣. Но не можах да намеря репортажа😒
Каквото и да изберат децата, да им е по 😍

# 134
Благодаря за линка за бройките! Има шанс, чакаме резултата от матурите.😘

Общи условия

Активация на акаунт