12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 363
  • 762
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Слънце, стискам палци да приключите успешно сагата с настаняването! Знам колко е  изнервящо. Тръпката е голяма, мога да я сравня с НВО 7-ми клас 😆.

# 271

Аз пък се сетих, за моите седмокласни вълнения преди година и подкрепата, която получих от вас 🤗! И сега “свиря сбор” на тазгодишните ни седмокласничета в темата. На кого трябва са стискаме палци и да сме “добри орисници”?😉😀
Аз съм в седмокласната лудница. И нуждата от стиснати палци е огромна.Положението е тежко. Мамин златен, така и не пожела да даде всичко от себе си, мързела е пословичен,  хормоните бушуват с пълна сила.  "Разговорите" са ежедневие.
 Сили не ми останаха вече. Ще разчитаме на остатъците от природна интелигентност, неизядени от пубертета и на стиснати палци.

# 272
Да кажа само, че стискането на палци се оказа, че действа!Много добре мина вчерашният изпит!Силна е общата енергия в групата❤️❤️❤️🌹Днес девойката е в СУ по английски и май пак много и дойде, такова ръмжене беше сутринта. Снощи ходи на заведение за  абитурент -много близък приятел и днес ..нямам добри очаквания. Въртим се в кръг : изпит, изпит, матура, абитуренския бал, матура,изпит, изпит, абитуренски, абитуренски, изпит😁Не и се ходеше, ама не е добре да се отказва непрекъснато. Винаги трябва да си имаш и резервни планове, пък и да си отговорен към тези които са положили усилия за теб.  И още малко тренировка по английски няма да е излишна.Макар,че това е и тренировка на мойте нерви...

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 10:37 от Stanislavovamarina

# 273
  • Варна
Късметче , не си сама в тази въртележка. И у нас е същото. Сега го натирих да решава пробна матура по мат да изчислим точките, а той се уговаря с приятели да ритат следобед.
Омммммм, омммммм, омммммм

# 274
И моята вече е запразнила. Умориха се децата от толкова изпити и кандидатствания.

# 275
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Минаха матурите, минаха и повечето балове. Вече чакаме резултати и дано стигнат за желанието на девойката.
Успях да видя някои снимки -децата ни са прекрасни, млади, слънчеви, устреми.
Вярвам, че ще имаме още хиляди поводи за гордост и радост с тях.
Ето и моето момиче. Пускам за малко и ще изтрия.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 08:47 от vany6a

# 276
  • София
Прекрасна е, vany6a!
Стискам палци за всички, на които им предстоят изпити и за намиране на квартира. Чакам с нетърпение да платя на син ми, за да ми отпадне мисленето.

# 277
  • София
Ваня, много е красива, черното й стои много свежо и младежко с тази кройка и прическа с руси къдри и светли обувки ! На добър час, да е много здрава и щастлива!
Успех на явяващи се на изпити и на търсещите квартира, което си е баш като изпит!

# 278
  • София
Моята наборка беше на изпит по английски в СУ днес, много лесен й се сторил. Аз като чуя така и настръхвам. Друг има ли завърнал се с мнение?

# 279
Седмокласници, кога са вашите изпити?Ще си налея за вас, ще ви мисля и подкрепям.
   Днес погледнах календара , че имаме годишнина да видя какъв ден е и се стреснах.Че то 09.06 е тая седмица . Айде пак Бело,череши и нерви.

# 280
На 13ти и на 16ти са седмокласните изпити.

# 281
И аз съм с дванайсетокласник и седмокласничка тази година. Лудницата е пълна. Да минава вече

# 282
  • 1st floor
Моята наборка беше на изпит по английски в СУ днес, много лесен й се сторил. Аз като чуя така и настръхвам. Друг има ли завърнал се с мнение?
И моят така каза - лесен му се сторил. Подозрително лесен. Grinning
Кого излизат резултатите? Той пак не е разбрал...😂😂😂

# 283
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Хайде стиснати палци на седмокласниците другата седмица, това 7 и 12кл наведнъж е много тегаво и много винопиещо! При нас бяха само 4 и 12 тази година, но 4ти изобщо не го броя.
Стиснати плаци и на явяващите се на изпити!

# 284
  • София
И моят така каза - лесен му се сторил. Подозрително лесен. Grinning
Кого излизат резултатите? Той пак не е разбрал...😂😂😂
Не знам, честно казано. Тя има и на 18ти изпит. Предполагам след всички изпити.

Общи условия

Активация на акаунт