ШОП-ФОТОшоп 13

• 24 472
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
момичета, благодаря  за подкрепата Ви за календара ми..наистина има да се желае още и някой снимки са размазани..но трябваше да го довърша много набързо..че нали да изненадаме БАБИТЕ..но ще ПРИЕМА съветите ви и ще ОТКОРЕГИРАМ тук-таме календара   bouquet

Последна редакция: пт, 12 яну 2007, 09:25 от wily

# 76
Wily,страшно ми хареса календара Grinning
merrymom, трябва да ги "плеснеш" във Control Panel-Fonts Laughing
Огромно благодаря. Да се запиша с една рамка  Simple Smile

# 77
Ето аз какво направих набързо от урока  Simple Smile

# 78
Отново пробвам да покажа моя колаж. Наистина ли никой нищо не вижда.
А защо аз като вляза си го виждам??
Няма нищо де.

Успешен ден

# 79
Ще покажа и останалите за онези,които не са ги видели ,да си кажете мненията.

Коментирайте моля !

# 80
  • Карлово
merrymom, добре се е получило, особено преливането на снега от шейната с другите "блещунки" /много си я обичам тази детска думичка/. Само че, ако тръгнеш да я изваждаш на хартия, най-вероятно доста от нещата ще се отрежат. Просто оставяй около 3-4 мм, даже и повече, свободен фон, после да не се ядосва
SheDevil, такъв урок и на мен ще ми свърши работа. Обаче нещо не се ориентирам много. По-късно ще пробвам, ако някъде заседна-ще помагате.

Забравих да кажа "Добро утро" Laughing

# 81
Mimoza-Plovdiv ,сега се виждат!
Ето моето мнение:
1. Сините цветя са много ярки и привличат вниманието. Не се виждат снимките. Аз бих намалила прозрачността на слоят им.
2. Харесва ми и нямам забележки Wink
3. Диагоналната червена лента отклонява вниманието. Бих увеличила малко снимката.

Твърде много критика от мен за последните дни Embarassed. И въпреки това нещата, които са показани са страхотни!

Последна редакция: пт, 12 яну 2007, 10:10 от diemma

# 82
merrymom, добре се е получило, особено преливането на снега от шейната с другите "блещунки" /много си я обичам тази детска думичка/. Само че, ако тръгнеш да я изваждаш на хартия, най-вероятно доста от нещата ще се отрежат. Просто оставяй около 3-4 мм, даже и повече, свободен фон, после да не се ядосва
SheDevil, такъв урок и на мен ще ми свърши работа. Обаче нещо не се ориентирам много. По-късно ще пробвам, ако някъде заседна-ще помагате.

Забравих да кажа "Добро утро" Laughing

микки, права си, защото вече пробвах да извадя сники с тази рамка и има малко отрязано....... Flutter

# 83
Ето нещо което направих с елементчета от "детското" сайтче. Извадих снимки от архива, където Дани е по- малък, и се захласваше още по плюшените играчки  Grinning

# 84
SheDevil , много-много свежо!

# 85
SheDevil , много-много свежо!

Благодаря, малко по-розово стана отколкото мислех, и малко по - "момичешко" сякаш, обаче си ми харесва и на мен така. Simple Smile Нали е още малък тук  Simple Smile

# 86
  • sofia
Здравейте и от мен днес  Hug. Аз за критик не знам дали ставам  newsm78. Не знам защо, но почти всичко показано от вас ми харесва. SheDevil, последното е много свежо. Аз все не мога да сложа розово на мойте момчета  Confused. Ще пробвам, гледам, че стои добре.
 Снощи се занимавах с това
http://s140.photobucket.com/albums/r38/reny33/?action=view&current=-6.jpg
Дадоха ми зор,  да ставам от компа, за това не съм оправила надписа  #Cussing out.
Ще прегледам детското сайтче, явно има много весели елементчета  Simple Smile.

# 87
Mimoza, аз не успях да видя нещата  Confused

she Devil, толкова много си паднах по тези килимчета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и в другия сайт има интересни идейки, благодаря!  bouquet

# 88
SheDevil,  страшно сладко е станало:)) Какво като е розово Simple Smile), все пак е детска рамка Simple Smile) Я виж на моите рамки на сина ми, които поствах преди Simple Smile) какви маргаритки съм сложила Simple Smile) Дори смятам, че момчетата са ощетени Simple Smile) с тези  разделния на цветове и елементи Simple Smile
Кифла, не си давай компютъра:))) Рамката е много хубава Wink))

# 89
Здравейте и от мен! Момичета, страхотни сте Hug Започнах да ви чета от Нова година насам и както нищичко не знам за програмата, така с вашите красоти ме запалихте да я разуча. Дотук добре, ама доста ме затруднява засега Sad
Всеки пак реших да ви покажа нещичко, макар и да не е точно на Фотошоп, защото ползвах някои линкове от тук. Това е моето предложение за календар, като по принцип е правен на Corel Draw 12, а рамките съм взела от frameshow.com:
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1949928

Та мисълта ми е, как мога да изсветлявам цялата снимка като за начало? И изобщо откъде да захвана да се уча...

Общи условия

Активация на акаунт