Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,дали някоя от вас след имунологична биопсия е слагала лекарство.
Сега разбрах,че пак се следи овулация и явно ще се идва често,а планирах 2 седмична почивка.Ясно ми е ,че мога да го направя и следв.месец ч,естествено не искам да отлагам.
Може ли да кажете колко пъти посещавахте лекаря преди поставянето на лекарството?
И ако може да попитам колко време се чака да въздейства за да се направи контролна биопсия?
Благодаря на всички🌺

# 391
Здравейте, някоя от вас дали е правила вливка с Киовиг, и знаете ли колко време е процедурата и каква е цената?
Предварително благодаря!

# 392
Здравейте, някоя от вас дали е правила вливка с Киовиг, и знаете ли колко време е процедурата и каква е цената?
Предварително благодаря!

Аз имах вливка с киовиг миналия месец - 2.5 грама. Мисля че струваше 390 лева
Прави се на втория етаж. Като време, продължи около 4 часа. Носете си вода, телефон или нещо за четене. Нямах странични ефекти.

# 393
Много благодаря😊
Предварително благодаря!

Аз имах вливка с киовиг миналия месец - 2.5 грама. Мисля че струваше 390 лева
Прави се на втория етаж. Като време, продължи около 4 часа. Носете си вода, телефон или нещо за четене. Нямах странични ефекти.

# 394
Предварително благодаря!
5г 690 лв на 4 етаж около 2ч 30 Мин нямах странични ефекти

# 395
Много благодаря!😊А как записахте часа за самата вливка- през имунолозите или през кол центъра?
Предварително благодаря!

# 396
Здравейте Simple Smile

Някой може ли да ми каже долу-горе към коя седмица се спира циклогеста при бременност, не би трябвало от изведнъж да го спират, следва да е постепенно, нали Simple Smile

Благодаря.

# 397
Момичета, имахте ли странични ефекти от блokиращата инжекция ?
Забелязвам , че единия ми крак се подува , може би вода задържам ! Но преди инжекцията го нямаше този проблем , сърцебиене също късно вечер
При мен нямаше странични. Сърцебиенето може и да е от друго.

# 398
Много благодаря!😊А как записахте часа за самата вливка- през имунолозите или през кол центъра?
Предварително благодаря!
На регистратура записвате,после до 15 кабинет да ви дадат направление    После манипулационна, от там на 4 етаж вливка каса и сте готова

# 399
Здравейте Simple Smile

Някой може ли да ми каже долу-горе към коя седмица се спира циклогеста при бременност, не би трябвало от изведнъж да го спират, следва да е постепенно, нали Simple Smile

Благодаря.

Здравей и честито, лека до финал! 🍀 При мен го спряха от веднъж в 12-13 г.с., след първата ЖК.

# 400
Здравейте Simple Smile

Благодаря.

Аз бях с 2х400 циклогест в 12 го намалиха на 4х100 утрогестан и в 14та го спряхме.

# 401
Благодаря, мен просто ме притеснява това рязко спиране.
Имаше ли проблеми след спиране - по-скоро за някакво прокървяване или нещо друго?
Може ли да ми кажеш в Надежда ли продължи да се следиш и ако да при кой лекар си?

Одри ♡, при тебе проблеми имаш ли като намаляше количеството, както и също ако може да споделиш къде се следиш.

Здравейте Simple Smile

Благодаря.

Аз бях с 2х400 циклогест в 12 го намалиха на 4х100 утрогестан и в 14та го спряхме.
Simple Smile

Здравейте Simple Smile

Благодаря.

Здравей и честито, лека до финал! 🍀 При мен го спряха от веднъж в 12-13 г.с., след първата ЖК.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 14:01 от MGeorgiewa

# 402
Здравейте, започвали ли сте стимулация за ин витро и трансфер с ниски стойности на желязо и феритин ?

# 403

Одри ♡, при тебе проблеми имаш ли като намаляше количеството, както и също ако може да споделиш къде се следиш.

Аз 2021 родих, просто реших да дам още един пример с как е било при мен, за да се види, че е индивидуално.
При намаляването получих контракции и започнах магнезий дето си пих много време и за малко и но-шпа пих.

# 404
Благодаря!

Аз 2021 родих, просто реших да дам още един пример с как е било при мен, за да се види, че е индивидуално.
При намаляването получих контракции и започнах магнезий дето си пих много време и за малко и но-шпа пих.

Общи условия

Активация на акаунт