Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 899
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 810
Снимка на рожденника от репетиция за коронацията, която е хванал фотографа Крис Джаксън.
Дано имаме нов семеен портрет днес.

Много хубава снимка! Честит да е Уилям, '82 са добра реколта! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 811
Не е носена. Нова е на Jan Taminiau
Другото е носено. При Матилде всичко е ново и всичко е на Armani.

Днес тоалетите са носени. Много цветни и свежи и двата. На Максима тази рокля ми е любима.
Прекрасни са.

Супер са кралиците, Максима една идея повече ми харесва Heart

# 812
Днес тоалетите и на двете ми харесват, цветни и интересни. Вечерните обаче не ми допаднаха особено, на Максима само цвета, не харесвам такива бозави цветове, обезличават я, на Матилде цялостната визия не беше ок, цвета  е хубав, но модел и особено наметката - не.

# 813
  • София
Вчерашните дневни тоалети на Маскима и Матилде не ми харесаха.
Къде е приемът снощи? В някаква ботаничка градина ли? Тези типични брюкселски банани на снимката много ме озадачиха...
Катрин ми хареса много на снимките с бялата плисирана пола вчера, косата ѝ изглеждаше невероятно. От Деня на ордена на жартиера имаше много двайсетарски вайб с тази рокля и шапо Simple Smile Софи също беше приятна за окото.
На Летисия роклята ми хареса, на Рания- не, много тъмно, много мрачно, лято е!
Но пък на Шарлийн за пръв път от много време ми хареса тоалета- това тежко, тъмно и дълбоко синьо, твърдият плат на роклята... Както някой писа по-горе- само ръцете ѝ не изглеждат както би било естетично, иначе ми хареса много.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 23:13 от Не се сърди, човече

# 814

Днес тоалетите са носени. Много цветни и свежи и двата. На Максима тази рокля ми е любима.
Прекрасни са.
Скрит текст:
И на двете тези рокли много им отиват Simple Smile Ама пак с тези ръкавици... Вярно, подбрани в тон с чантичката и обувките, но... лято е!

# 815
Кейт и Уилям рядко си позволяват интимни жестове, когато са на работен ангажимент и все пак в по-неформална обстановка фотографите са уловили някои много мили моменти.

# 816
Добре се забавлява Чарлз със семейството

Габриела Уинзор също е присъствала

# 817
Винаги ми прави впечатление, колко е близък Чарлз с племенниците си, особено със Зара. Показват много топлота един към друг, явно често общуват т.е задружно семейство са. Ако е толкова мил с племенниците си и те си позволяват такава близост,  не виждам как може да е студен със синовете си, нещо в което го обвиняват. Не съм им в къщата, но оставя такова впечатление, не е дистанциран и към внуците си, напротив, общува като нормален дядо.

# 818
  • в сърцето на един мъж...
О, какъв разкошен тоалет има Габриела! Дали го има някъде в цял ръст?
Ех, снимките колко са готини - когато любимия чичо е наоколо, няма особено значение, че е крал Simple Smile

# 819
  • Някъде там

Прекрасни са.
Скрит текст:
И на двете тези рокли много им отиват Simple Smile Ама пак с тези ръкавици... Вярно, подбрани в тон с чантичката и обувките, но... лято е!
Камила и Ан вчера и те бяха с ръкавици, и доста от гостите на Аскот. Явно го смятат за подходящ аксесоар и за лятото от всички кралски къщи.
Terpsyhora вечерята беше в зала на двореца. След нея се преместиха в зимната градина.

# 820
Честит да е принц Уилям!
Бил е голямо сладурче като малък

И още малко снимки от елегантната принцеса от вчера

# 821
  • София
Благодаря, Давиз. Красива е градината.

# 822
Двете снимки са прекрасни, Уилям е такъв бонбон, а Кейт е като изящна статуетка, достойна за национална галерия Smile

# 823

Прекрасни са.

О, великолепни са днес. Максима определено ми е фаворит днес обаче. Страхотен десен Heart Eyes

# 824
  • Някъде там

Много ми допадна вчера модела на роклята на тайландката. На концерт са били.

Втората жена отдавна не я забелязвам по снимките. Явно окончателно е приключил отношенията си с нея.

Общи условия

Активация на акаунт