Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 784
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 095
Сара Фъргюсън е била диагностицирана с рак на гърдата и е претърпяла операция. Дано се възстанови бързо!

# 1 096
  • Някъде там
Хубава булка.. Харесва ми и роклята.
София както винаги ми е приятно да  я видя  ♥️ С много нежна рокля в хубав цвят.
Малко цветни снимки от Бутан и голямото драконче.

Инфо за събитието
Скрит текст:

Нейно Величество Гялюм Черинг Янгдоен
Уангчук и Негово Кралско Височество Гялсей
Джигме Намгйел уважиха церемонията по поставянето на Сертог на уце на Чагри
тази сутрин.
Церемонията по поставянето на Сертог (златен връх) беше водена от Дорджи
Лопен.
Манастирът Чагри, който е построен от
Жабдрунг Нгаванг Намгиел през 1620 г., е от огромно историческо и духовно значение за Бутан.
През 2016 г. започнаха мащабни реставрационни дейности на манастира, под надзора на
Министерството на културата и джонгха
Развитие. Работите включват реконструкция на значими структури в манастира, както и укрепване на околността с цел подобряване на безопасността и достъпа до 400-годишния манастир. Очаква се проектът за реставрация да бъде завършен през 2024 г.

Много неприятно за Сара Sad.Бързо възстановяване и желая.

# 1 097
На мен булката ми харесва но роклята, не.

# 1 098
На мен пък букетът не ми допада.

# 1 099
Роклята на булката изглежда празна в деколтето.
Сара да има късмет и бързо да се пребори.

# 1 100
Има нещо недомислено в горната част, сякаш е един-два номера по-голяма и кофти скроена. Полата е хубава.
Стискам палци на Сара да го пребори.

# 1 101
Дано бързо се оправи Сара!

Сега гледах снимки от сватбата на Софи и Фредерик и свекърва ѝ е с доста смела рокля на вечерният прием. За първи път виждам английска роялка с толкова разголена рокля.

# 1 102
  • Враца
Дано бързо се оправи Сара!

Сега гледах снимки от сватбата на Софи и Фредерик и свекърва ѝ е с доста смела рокля на вечерният прием. За първи път виждам английска роялка с толкова разголена рокля.

Красива е жената, бюстът й също позволява такова дълбоко деколте и не е неестетично, но като че ли нещо се нарушава пропорцията на тялото. 1-2 см. нагоре щеше да е по-добре.

# 1 103
Много тъжна новина за Сара. Дано е хванато навреме и да има късмет да се излекува напълно!

# 1 104
  • Някъде там
Та тя най-принцесата редовно си ходеше с такива деколтета и като млада и като  по стара. Не има от мен.

Пише че съвсем в началото е хванато на рутинен преглед.
Ей това е важна кауза която трябва да подкрепят всички роялки според мен.  Мисля че само Виктория го прави, не помня за другите.

# 1 105
  • Враца
И аз в отбора на харесващите Софи Уинкълман.
Обаче преди време съм чела, че първо е станала известна с ролята си в Двама мъже, а после е станала аристократка.
Не съм следила хронологично кое след кое е, просто го прочетох, а сега тя казва в интервю обратното. Кое е вярното?
Впрочем, тя има една доста "бутикова" и може би писана за самата нея роля в сериала Сандитън. Роля без особен смисъл, мисля, колкото да се разнообрази скучаещата аристократка Wink

# 1 106
За сватба определено е прекалено това деколте. Габриела и тя явно следва примера на майка си и я има с доста големи деколтета като по млада на някой снимки.

# 1 107
  • Разпиляна във въображението
Принц Уилям се среща с Тайрън Мингс, Сабрина Коен-Хатън, Гейл Портър и Дейвид Дюк, преди старта на Homewards - петгодишна програма, която да покаже, че е възможно да се сложи край на бездомността във Великобритания, на 22 юни 2023 г. в Уиндзор, Англия.  двореца Кенсингтън

# 1 108
Толкова сериозен проблем ли е това в Англия?

# 1 109
  • София
Толкова сериозен проблем ли е това в Англия?

Според долната статия има над 300000 бездомни в Обединеното Кралство, но предполагам по-големият брой са в Англия, където са и повечето големи градове. Проектът на Уилям е насочен към цяла Великобритания, не конкретно за Англия. Избрани са шест локации, които обаче още не са обявени официално. Принцът ще ги посети в следващите 2 дни, за формален старт на програмата.

Източник:
https://edition.cnn.com/2023/06/25/uk/prince-william-homeless-in … 6-25T23%3A58%3A01

Общи условия

Активация на акаунт