Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 770
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Някъде там
Алексия става на 18 години.
Прекрасно изглежда.Красива девойка.

# 1 111
Много хубава кауза на Уилям, браво! Има си проблем с бездомните там, личното ми наблюдение от Лондон е, че са изключително много, но там и стандарта на живот е висок, наемите са безбожно скъпи и доста хора, ако изгубят работата си и нямат спестявания се озовават на улицата.

Алексия не ми харесва на тия снимки, млад човек на черен фон.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:38 от Анонимен

# 1 112
Алексия става на 18 години.
Прекрасно изглежда.Красива девойка.

Много красива Алексия, одрала е кожата на майка си, сестрите и приличат изцяло на Алекс/Вилем.
Но и Ариане е доста красива и разцъфна напоследък.

# 1 113
  • София
Браво на Уилям за инициативата и опита да се направи нещо.
Бях изумена какво се е случило със Сан Франциско за две години - огромен брой хора без домове и клошарски вид на много централни места.
Дано не се допусне подобно нещо никъде другаде.
Принц Уилям за първи път е бил привлечен в проект за бездомни от покойната си майка, принцеса Даяна, през декември 1993 г. Сега той е патрон на Passage Charity.
Като цяло тази дейност ще е доста трудна и няма да събира само позитиви, но браво за решението да опитат.
Много ми хареса това мнение: "Ако принцът искаше да е лесно, всичко което трябваше да направи, е да се появи на някои ангажименти и да се прибере у дома. Но той избира да се заеме с тези горещи проблеми като околната среда и бездомността, защото наистина иска да помогне на другите. Това е лидерството, което очакваме от един крал."

Футболистът Тайрън Мингс, привържениците на Homewards, водещата Гейл Портър, основателят на Street Soccer Scotland Дейвид Дюк и Сабрина Коен-Хатън са преживели бездомността в някакъв момент от живота си и ще се присъединят към принца на различни спирки от турнето му във Великобритания.

Херцогът на Единбург, като патрон на Международната фондация за награди на херцога на Единбург, ще организира вечеря в замъка Уиндзор.

# 1 114
  • София
Хубаво момиче е Алексия, да е жива и здрава, но снимките не ми харесват. Малко усмивка трябваше да вкара, но явно в тази възраст е така Simple Smile

# 1 115
Е, сигурно е позирала така, както са ѝ казали. Това все пак са вид кралски портрети. По определен повод. И то значим!

# 1 116
Хубаво момиче е Алексия, да е жива и здрава, но снимките не ми харесват. Малко усмивка трябваше да вкара, но явно в тази възраст е така Simple Smile
Според мен е използвана концепцията на картината "Момичето с перлената обица".

# 1 117
Не мисля, че е въпрос на концепция или конкретната ѝ възраст. Тя така си позира.

# 1 118
# 1 119
И на мен не ми допада тъмният фон на снимките. Алексия е хубаво момиче, тя ми харесва Simple Smile

# 1 120
  • Някъде там
Определено е възраст, концепция,повод. Амалия също е с подобни снимки за отбелязване на 18 години.
Ето ги

За 17 годишнината беше нормално усмихната и на бял фон Алексия.

Много се смях на един коментар под снимките. 😀

# 1 121
Браво на Уилям за инициативата и опита да се направи нещо.
Бях изумена какво се е случило със Сан Франциско за две години - огромен брой хора без домове и клошарски вид на много централни места.
Дано не се допусне подобно нещо никъде другаде.
Принц Уилям за първи път е бил привлечен в проект за бездомни от покойната си майка, принцеса Даяна, през декември 1993 г. Сега той е патрон на Passage Charity.
Като цяло тази дейност ще е доста трудна и няма да събира само позитиви, но браво за решението да опитат.
Много ми хареса това мнение: "Ако принцът искаше да е лесно, всичко което трябваше да направи, е да се появи на някои ангажименти и да се прибере у дома. Но той избира да се заеме с тези горещи проблеми като околната среда и бездомността, защото наистина иска да помогне на другите. Това е лидерството, което очакваме от един крал."

Футболистът Тайрън Мингс, привържениците на Homewards, водещата Гейл Портър, основателят на Street Soccer Scotland Дейвид Дюк и Сабрина Коен-Хатън са преживели бездомността в някакъв момент от живота си и ще се присъединят към принца на различни спирки от турнето му във Великобритания.

Херцогът на Единбург, като патрон на Международната фондация за награди на херцога на Единбург, ще организира вечеря в замъка Уиндзор.
Излезе информация, че работят по този проект с правителството и то ги подкрепя.
Фондацията на принца и принцесата на Уелс са дарили 3 милиона паунда за 6 от избраните локации в страната.

# 1 122
В цял ръст е още по-хубава девойката:

# 1 123
Хубавка е, да е жива и здрава!

# 1 124
След снимките на Амалия, вече да, със сигурност е концепция. Съвсем съзнателно е търсен този ефект.
Браво на семейството, момичето и фотографа!
Определено препратката към национално и световно културно съкровище е за предпочитане пред Дисни принцеса.

При Амалия е недомислено с тъмната+шарена дреха, която се губи на този фон. Сега са се коригирали.

Общи условия

Активация на акаунт