Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 768
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Много ми харесва Летисия, панталонът е много хубав, чудесна кройка и точен отвсякъде. Дори обувките стоят добре.

# 1 141
  • Някъде там
Много ми харесва Летисия, панталонът е много хубав, чудесна кройка и точен отвсякъде. Дори обувките стоят добре.
На мен като футболен фен, освен тоалета (изключвам еспадрилите) ми хареса и как ги нахъсва. 🙂
https://twitter.com/CasaReal/status/1673644355809148930?s=19

# 1 142
Много е хубава Летир всичко ми харесва по нея. Какви мускули само, но все пак си е с хубава и женствена фигура. Тениска ли са и подарили?

# 1 143
Уилям в Белфаст, страхотно сако има.

Не само сакото е страхотно, самия той също. Осанка , излъчване - браво.
Летисия е хубава, но в случая само панталона ми харесва.
И Катрин и Летисия са спортни натури и едновремено с това женствени и красиви.

# 1 144
Принцесата на Уелс в Саутхемптън за откриването на Hope Street.
Същият аутфит носи миналата година на Уимбълдън. Определено тоалетите на точки са ѝ едни от любимите. Много е хубава и свежа.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 15:05 от Анонимен

# 1 145
  • Някъде там
Тирамису да и топка май 🤔.Виж как им се кефи.

Като патрон на Global Fashion Agenda, Мери  открива и е един от говорителите на Global Fashion Summit: Copenhagen Edition 2023.
Темата на Global Fashion Summit: Copenhagen Edition 2023 е „Амбиция към действие “. С вдъхновяващо усещане за яснота, Global Fashion Agenda ще представи изживявания със съдържание, фокусирани върху осезаемо въздействие и ще събере основни заинтересовани страни в модата, включително дизайнери, младежи, лидери в индустрията и представители на инвестиции, политики и неправителствени организации.
Една от любимите ѝ теми е устойчивост в модата. С носен тоалет, но в случая не съм и очаквала друго.
Ах този палав вярър 😉😀 Кошмарно духаше като гледах клипа.

Полата е от този сет.

# 1 146
Скрит текст:
Уилям в Белфаст, страхотно сако има.

Не само сакото е страхотно, самия той също. Осанка , излъчване - браво.
Летисия е хубава, но в случая само панталона ми харесва.
И Катрин и Летисия са спортни натури и едновремено с това женствени и красиви.

Съгласна съм. И двете са с хубави, спортни, поддържани, стегнати тела. Уважавам жени, които полагат грижи за себе си и това си личи.

# 1 147
  • София
Ауууу, ветрецът разкрива хубава, но все пак прилична гледка Simple Smile
Не ми харесва цветът на тази пола на Мери, но като кройка и само полата, и целият сет са хубави. Особено горната част много ми харесва. Само пустият цвят...

# 1 148
  • Някъде там
Ауууу, ветрецът разкрива хубава, но все пак прилична гледка Simple Smile
Не ми харесва цветът на тази пола на Мери, но като кройка и само полата, и целият сет са хубави. Особено горната част много ми харесва. Само пустият цвят...
Аз няма да казвам, че и за мен е ужасен, то е ясно. Но цялостно изглежда страхотно и е много подходящ за конкретното събитие.
Речта беше много хубава, от това което успях да хвана от клипчета, разказваше за посещението си на островите Фиджи.
Сега прочетох, че накрая завършва с това:
"Трябва да работим заедно, за да сведем до минимум въздействието на изменението на климата върху околната среда. Звучи обезсърчително и непосилно и може да остави у някои хора усещането, че преодоляването на това предизвикателство е непреодолимо. Но често се казва, че с предизвикателствата идват и възможностите, а където има светлина, има и тъмнина ".

Цялата зала я е аплодирала на крака. Звучи страхотно и за мен.

.

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 15:54 от daviz

# 1 149
Страхотна коса има Кейт, винаги е толкова лъскава и така добре оформена.

# 1 150
  • София
Здравейте, бг-мами, как сте?! Wink

Кога принцът ще се появи в килт?

Дрескод лято има днес:

# 1 151
О, Мери много ми харесва. На мен и цветът много ми допада Simple Smile

# 1 152
Да си прекъснеш СПА-то, заради Краля 🤣🤣

# 1 153
Днес е странен ден, едни излизат от спато, а една леля даже нацелува младия принц. 😄
https://www.instagram.com/reel/Ct_Wd6wI9dZ/?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==

# 1 154
Тя, милата, всеки момент ще припадне от вълнение!

Общи условия

Активация на акаунт