Booking.com /Тема 5/

• 38 564
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Някой ако има нужда от код, може да ми пише да му пратя.

# 466
X7EUYCN3QS

валиден до 8 август, 10% за резервации на стойност мин. 50 евро

# 467
  • Бургас/София
Използвах го, много ви благодаря!

# 468
  • София
46KAHNMMXT, валиден е до 11.08, минимална сума на резервацията 100 евро

# 469
Използван е, благодаря!

# 470
Моля за код.

# 471
56Z2715KXX

Важи до 08.08 23

# 472
  • София
Здравейте, новак съм в резервациите на Букинг. Искам да запазя самолетни билети и хотел чрез тях. Има ли нещо което трябва да знам, "подводни камъни", уловки някакви? Трябва ли да се свържа с хотела за потвърждение за свободни места? Евентуално за трансфер от летището до хотела, виждам че някои го предлагат. Иначе конкретно гледам за октомври месец, за Кипър, ако има някакво значение. Ще съм благодарна за всяко едно споделено мнение, ще ми бъде от полза. Simple Smile

# 473
Принципно няма нужда да се свързваш с хотела, щом сте резервирали, значи стаята е ваша.
Това не пречи после хотелиера да си реши, че ви е взел малко пари и да каже, че всъщност има проблем, но това се случва рядко и с някакви мошеници.
За самолетни билети бих взел директно от компанията, а не от букинг.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 14:37 от neuromancer

# 474
  • София
Принципно няма нужда да се свързваш с хотела, щом сте резервирали, значи стаята е ваша.
Това не пречи после хотелиера да си реши, че ви е взел малко пари и да каже, че всъщност има проблем, но това се случва рядко и с някакви мошеници.
За самолетни билети бих взел директно от компанията, а не от букинг.

Идеята за самолетните билети от тях (или от Esky), е че гледам че имат оферти тип "City breaks", които мисля излизат по-изгодно, когато е пакет билети + нощувки. Има го и в Booking и в Esky. Не съм ползвала подобна услуга до сега и затова реших да се допитам, ако някой е минал по този път Simple Smile

# 475
  • София
Самолетни билети се купуват от самолетна компания, без посредници. Нощувките от буукинг.

# 476
  • София
Самолетни билети се купуват от самолетна компания, без посредници. Нощувките от буукинг.

Бихте ли ми казали, защо смятате така? Не съм запозната, затова ако можете да изкажете какви са притесненията относно взимане от посредник, какъвто например е Esky. Виждам, че билетите които предлагат са на WizzAir, същите ги има и в сайта, но на малко по-различна цена. Възможно ли е те като посредник, да предлагат по-ниска цена и има ли според Вас някаква уловка в това. Благодаря.

# 477

Идеята за самолетните билети от тях (или от Esky), е че гледам че имат оферти тип "City breaks", които мисля излизат по-изгодно, когато е пакет билети + нощувки. Има го и в Booking и в Esky. Не съм ползвала подобна услуга до сега и затова реших да се допитам, ако някой е минал по този път Simple Smile

не съм виждал такова нещо в букинг, на мен ми седят Нощувки, Полети, Коли ... всичко поотделно

Бихте ли ми казали, защо смятате така? Не съм запозната, затова ако можете да изкажете какви са притесненията относно взимане от посредник, какъвто например е Esky. Виждам, че билетите които предлагат са на WizzAir, същите ги има и в сайта, но на малко по-различна цена. Възможно ли е те като посредник, да предлагат по-ниска цена и има ли според Вас някаква уловка в това. Благодаря.

Aко не става въпрос за пакет, при всякакви откази, промени и подобни ще се разправяте с посредника, не авиокомпанията, което обикновено е по-трудно и изнервящо. Освен това обикновено цените през посредник (със сигурност esky) са по-високи, разбира се има и изключения.
Като цяло за начинаещ е по-добре всичко директно от доставчика, но ако имате опит или не се ужасявате от телефонни разговори или имейли точещи се със седмици давайте през посредник.

# 478
  • София

не съм виждал такова нещо в букинг, на мен ми седят Нощувки, Полети, Коли ... всичко поотделно

Ами на мен в Booking ми излиза това :
Скрит текст:
и когато цъкна на полет + хотел има опция за цялостна резервация, както на самолетни билети, така и на хотел.
Скрит текст:

Разбирам и какво имате предвид резервациите с посредник! Благодаря Ви за информацията!

# 479
интересно, аз нямам такова нещо, сигурно защото не съм в Европа

ами ако има пакет и излиза изгодно, действайте, то си е като туристическа агенция, само че онлайн. Предполагам в тоя вариант като има отказ или промяна на полета, ще ви поемат и промяната в хотела, проверете, важно е.
Ако е поотделно, тия неща са си на твоя отговорност

Общи условия

Активация на акаунт