Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 966
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
[Ти и без цветовете си цветна! За пореден път страхотна кожа!

# 211
Лъвице, и без грим си разкошна, ама с грим направо си неустоима! Purple HeartBlue HeartPurple Heart

# 212
  • София
Лъвичке, имаш разкошна кожа и чудесно излъчване и без грим. Гримът ти е запазена марка и не мога да си представя друг човек, на когото да стои така добре. Супер, че си се намерила и отстояваш!

# 213
Благодаря ви, мили момичета - Scalestone, Veselushka и Харпа❤️

# 214
Natasha Denona вади нова палитра - I Need a Nude Eyeshadow Palette, утре 19 Август ще е налична:

Някои от цветовете са заявени като такива с "мокър ефект" - ако не се лъжа преди 1-2 седмици май коментирахме тук нещо по въпроса...
Скрит текст:
Stone 493CM — Matte Light Medium Warm Taupe
Whisper 494M — Metallic Light Nude Pink
Ella 495SF — Sparkling Foiled Warm Fawn
Vague 496CM — Matte Medium Warm Dusty Rose
Travertine 497M — Metallic Soft Amber
Delilah 498SW — Sparkling Wet Effect Silver Brown
Silhouette 499CM — Matte Coffee Bean Brown
Muse 500SF — Sparkling Foiled Champagne
Fair 501CM — Matte Light Misty Rose
Filigree 502SF — Sparkling Foiled Medium Neutral Brown
Wit 503CM — Matte Light Warm Rose
Sheen 504GW — Glossy Wet Effect Warm Champagne
Tender 505CM — Matte Medium Taupe
Mesh 506CM — Matte Light Dusty Rose
Mia 507SW — Sparkling Wet Effect Icy Pink

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 14:24 от Agent Provocateur

# 215
Уау! Изглежда много готина. Сигурно като цената ѝ…

# 216
USD 69 преди ДДС-то
Разбира се, на пазара има стотици силно подобни палитри, някои от тях с много прилично качество също!

PS Преди да ме освиркате публично искам да защитя малко цените на Денона. Не че са ниски, опази боже, но поне получаваме МНОГО много качествен продукт. Та грам за грам излиза доста на сметка, особено ако вземем да я сравним със други луксозни брандове, популярни със сенките си... да речем Пат Макграт, Шарлът Тилбъри, Том Форд, Кле де По, етц. етц.
Миди палитрите на Денона съдържат около 19 гр продукт (0.67 oz) т.е. 69/19 ще ни даде ориентировъчно $3.63/грам. Само някой да каже, че съм казала, че е евтина Simple Smile

OK, да не съм голословна - разбивката е от 2017, че ме мързи да търся актуална...
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 15:53 от Agent Provocateur

# 217
Тази палитра ме удари в сърцето😍 разкошни цветовее

# 218
Аз я видях наживо, невероятна е. Не купувам нюд, защото имам 50, но тази ще купя моментално. Блясъците са прелест, особено този долу вдясно.
В България ще е налична пишеше на 01.09.

# 219
Наташа Денона е една от марките, за които давам пари без изобщо да се замислям. Сенките се преливат сами буквално. Заслужават си всяка една стотинка.

# 220
Тъкмо се бях навила за взема Retro или My dream и сега излиза тази Joy
На снимки изглежда със студен подтон, доста близка до Glam, ако е така и на живо, може и да пропусна.

# 221
Лъвица имаш страхотна кожа. 😍  С гримът изразяваш себе си и ти е запазена марка. 🤗

Имам само две палитри на Денона My dream и Retro. Тази май ще я пропусна маркетингът им куца. Няма показан грим на модел със зелени очи. 😂😂😂

# 222
И аз няма да я пропусна. Имам Глам,  но тази просто е топ. Да не говорим, че Наташа я използвам нон стоп и върху себе си, и в профи работата си. За мен си заслужава всяка стотинка.
Към момичетата от България: малката Starlette палитра има ли я вече у нас?

# 223
Нямаше я преди седмица.

# 224
  • София
Преди малко в IG качиха суочове на палитрата на Наташа и е просто страхотна! Блестящите изглеждат феноменално!

Общи условия

Активация на акаунт